TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Γερμανία Προγνωστικά: Η ακομπλεξάριστη Γκλάντμπαχ και το combo της Λειψίας

Ο Αλασάν Πλεά της Γκλάντμπαχ σκοράρει κόντρα στην Μπάγερν
Ο Αλασάν Πλεά της Γκλάντμπαχ σκοράρει κόντρα στην Μπάγερν © 2022 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τους αγώνες Λειψία - Βόλφσμπουργκ και Μπάγερν - Γκλάντμπαχ, για την τέταρτη αγωνιστική της Bundesliga.

Με έξι παιχνίδια συνεχίζεται απόψε το πρόγραμμα της τέταρτης αγωνιστικής στην Bundesliga. Ιδιαιτέρως κρίσιμο είναι το ματς της Λειψίας με τη Βόλφσμπουργκ (16:30 Novasports 5HD, Live από το SPORT24), καθώς οι δύο ομάδες αγνοούν τη νίκη στο πρωτάθλημα.

Γερμανία Προγνωστικά: Υπό πίεση ο Τεντέσκο

Ειδικά η Λειψία πραγματοποιεί το χειρότερο ξεκίνημα της ιστορίας της, αφού είναι δίχως νίκη σε τέσσερα επίσημα ματς, αν συμπεριλάβουμε και την ήττα της με 5-3 από την Μπάγερν στο Σούπερ Καπ.

Την προηγούμενη αγωνιστική, οι "ταύροι" ηττήθηκαν με 2-1 στο Βερολίνο από την Ουνιόν. Δέχθηκαν δύο γκολ στην κόντρα επίθεση στο πρώτο ημίχρονο και ύστερα έτρεχαν και δεν έφταναν. Μείωσαν με τον Όρμπαν από στατική φάση στο 83', άγγιξαν εν συνεχεία το 2-2 στο 89', αλλά εν τέλει γύρισαν με άδεια χέρια από την πρωτεύουσα.

Αυτό το αποτέλεσμα δεν άρεσε καθόλου στη διοίκηση του συλλόγου και φαίνεται πως έχει φέρει σε δύσκολη θέση τον τεχνικό Ντομένικο Τεντέσκο. Υπενθυμίζεται, ότι ο Ιταλογερμανός ανέλαβε πέρυσι τον Δεκέμβριο τη Λειψία. Τότε η ομάδα ήταν 11η στη βαθμολογία και παρόλα αυτά την έβγαλε στο Champions League, πραγματοποιώντας πρωταθληματικό β' γύρο. Παράλληλα, την οδήγησε στον παρθενικό τίτλο της ιστορίας της, κατακτώντας το κύπελλο Γερμανίας.

Στο ποδόσφαιρο ωστόσο, ο χρόνος κυλάει πολύ γρήγορα και από ήρωας μπορεί να μετατραπείς σε αποδιοπομπαίος τράγος χωρίς καν να το καταλάβεις. Παρότι λοιπόν δεν έχει δοθεί ξεκάθαρο τελεσίγραφο στον Τεντέσκο, το αποψινό ματς με τη Βόλφσμπουργκ θα είναι κομβικό για το μέλλον του.

Πρέπει λοιπόν να το πάρει για να επιστρέψει η ηρεμία στην ομάδα και να κερδίσει χρόνο. Από τις δηλώσεις των παικτών του, φαίνεται ότι τα αποδυτήρια των στηρίζουν και μένει πλέον αυτό να αποδειχθεί και εμπράκτως στο γήπεδο.

Η Βόλφσμπουργκ του Νίκο Κόβατς δεν έχει δείξει απολύτως τίποτα στο ξεκίνημα της σεζόν. Οριακά γλίτωσε την ήττα εντός έδρας στα ματς με Βέρντερ (2-2) και Σάλκε (0-0), ενώ στο 2-0 από την Μπάγερν, στο Μόναχο, έπαιξε με αποκλειστικό στόχο να μην εκτεθεί.

Συντηρητικά αναμένεται να παραταχθεί και απόψε απέναντι σε μία ομάδα που έχει το καλύτερο ρόστερ στη Γερμανία μετά την Μπάγερν. Η Λειψία με παίκτες επιπέδου Ενκουνκού, Βέρνερ και Ντάνι Όλμο οφείλει και μπορεί να παίξει καλύτερα. Ευκαιρία να το κάνει απόψε κόντρα σε έναν άχρωμο.

Ο άσος αναμενόμενα παίζει χαμηλά στο 1.50, ωστόσο μπορεί να ανέβει στο αξιοπρεπές 1.85 με Under 4,5, στη λογική ότι η Βόλφσμπουργκ δύσκολα θα συνεισφέρει επιθετικά στο ματς.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Χωρίς κόμπλεξ η Γκλάντμπαχ

Λίγο αργότερα, η ασταμάτητη Μπάγερν φιλοξενεί την Γκλάντμπαχ (19:30 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Οι Βαυαροί, έστω και χωρίς τον Λεβαντόβσκι, σκορπούν ξανά τον τρόμο. Την προηγούμενη αγωνιστική διέσυραν με 7-0 την Μπόχουμ και έφτασαν τα 15 γκολ σε τρεις αγωνιστικές. Αν προσθέσουμε και τα πέντε στο Σούπερ Καπ απέναντι στη Λειψία φτάνουμε τα 20 σε τέσσερα επίσημα παιχνίδια!

Πραγματικά εκπληκτικές επιδόσεις από την ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελζμαν, ο οποίος απόψε, με εξαίρεση την απουσία του Γκορέτσκα, θα έχει πλήρες οπλοστάσιο.

Η Γκλάντμπαχ από την πλευρά της έχει επίσης ξεκινήσει θετικά τη σεζόν με επτά βαθμούς σε τρία ματς. Μάλιστα, θα μπορούσε να είχε και το απόλυτο, αφού στο 2-2 με τη Σάλκε, ισοφαρίστηκε στο 93' μετά από ανόητο πέναλτι-χέρι του εξτρέμ Χέρμαν.

Τα “πουλάρια” λοιπόν ταξίδεψαν στο Μόναχο χωρίς κανένα άγχος και πίεση, για ένα ματς που πρακτικά δεν έχουν τίποτα να χάσουν. Το εντυπωσιακό με την Γκλάντμπαχ είναι ότι τα τελευταία 11 χρόνια έχει πετύχει ακριβώς ίδιες νίκες (9) με την Μπάγερν στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Η Μπορούσια είναι μπορούμε να πούμε ο κακός δαίμονας των Βαυαρών και η μοναδική ομάδα που δεν αντιμετωπίζει με κόμπλεξ την Μπάγερν. Φυσικά, τη δεδομένη χρονική στιγμή, το σύνολο του Νάγκελζμαν μοιάζει αχτύπητο, ωστόσο δεν αποκλείεται η Γκλάντμπαχ με την ποιοτική μεσοεπιθετική της τετράδα (Τιράμ, Πλεά, Νοϊχάους, Χόφμαν) να βρει ένα γκολ απόψε στην Αλιάντς Αρένα. Αν το κάνει αυτό ο πιθανός άσος αυτόματα από το 1,18 θα ανέβει σε τιμές διπλασιασμού και θα αποκτήσει νόημα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λειψία – Βόλφσμπουργκ: 1 & Under 4,5 (απόδοση 1.85), 16:30
  • Μπάγερν – Γκλάντμπαχ: 1 & Goal/Goal (απόδοση 2.00), 19:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ TIPSTERS ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ