TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Γερμανία Προγνωστικά: Επικίνδυνη έξοδος για την Ντόρτμουντ, value το 3.23

Ο άσος της Φράιμπουργκ Μαξιμίλιαν Εγκεστάιν στον τελικό του κυπέλλου με τη Λειψία
Ο άσος της Φράιμπουργκ Μαξιμίλιαν Εγκεστάιν στον τελικό του κυπέλλου με τη Λειψία © 2022 MICHAEL SOHN/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το εναρκτήριο παιχνίδι στη 2η αγωνιστική της Bundesliga μεταξύ της Φράιμπουργκ και της Ντόρτμουντ.

Η δεύτερη αγωνιστική της Bundesliga ξεκινάει απόψε με την πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανάμεσα στη Φράιμπουργκ και την Ντόρτμουντ (21:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24).

Φράιμπουργκ - Ντόρτμουντ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με νίκη το πρωτάθλημα την περασμένη εβδομάδα. Η μεν Φράιμπουργκ όμως πέρασε αέρας (4-0) από το Άουγκσμπουργκ, η δε Ντόρτμουντ αγκομάχησε για να κερδίσει εντός έδρας τη Λεβερκούζεν με 1-0. Κορυφαίος παίκτης των "κιτρινόμαυρων" ήταν ο γκολκίπερ Κόμπελ, ο οποίος σταμάτησε τρεις φορές τον Πάτρικ Σικ σε κλασικές ευκαιρίες του Τσέχου φορ.

Στο τέλος της ημέρας, ο Τέρζιτς κράτησε μόνο τη νίκη και τον χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα του κόντρα σε όλες τις ατυχίες που έχουν προκύψει. Και η αλήθεια είναι πως η Ντόρτμουντ έχει σταθεί υπερβολικά άτυχη στο ξεκίνημα της σεζόν.

Μετά το σοκαριστικό νέο με το σοβαρό πρόβλημα υγείας του Σεμπαστιάν Αλέ, τραυματίστηκε ο Νίκλας Ζίλε στον πρώτο γύρο του κυπέλλου και το περασμένο Σάββατο έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 23' ο Καρίμ Αντεγιέμι. Άπαντες είναι νοκ άουτ για απόψε, επομένως η Ντόρτμουντ θα παίξει στον Μέλανα Δρυμό χωρίς τις τρεις κορυφαίες μεταγραφές της.

Τη Δεύτερα, οι Βεστφαλοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του Αντονί Μοντέστ από την Κολωνία με 5 εκατ. ευρώ. Ο 34χρονος Γάλλος φορ, που έβαλε πέρυσι 20 γκολ με τους "τράγους" αποκτήθηκε για να αντικαταστήσει ουσιαστικά τον Αλέ, που υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες.

Ο Μοντέστ είναι ένας δεινός σκόρερ, ωστόσο απέχει πάρα πολύ από το κλασικό μοτίβο της Ντόρτμουντ, η οποία επενδύει σε νεαρούς ταλαντούχους παίκτες, τους οποίους αναδεικνύει και εν συνεχεία τους μοσχοπουλάει. Η ανάγκη όμως την έκανε να παραβεί τους κανόνες της και να εμπιστευτεί έναν πολύπειρο στράικερ, ο οποίος μάλιστα αναμένεται απόψε βασικός με όλες κι όλες τρεις προπονήσεις με τη νέα του ομάδα.

Γερμανία Προγνωστικά: Έχει αλλάξει στάτους η Φράιμπουργκ

Στον αντίποδα, τα πράγματα είναι πολύ πιο στρωμένα. Η Φράιμπουργκ έχει ένα καλό δομημένο ρόστερ και οι πινελιές που έκανε το καλοκαίρι έχουν ήδη ενσωματωθεί στην ομάδα με επιτυχία. Ήταν εντυπωσιακό ότι στην πρεμιέρα πήρε τρία γκολ από τρεις μεταγραφές της, τον φορ Γκρέγκοριτς, τον εξτρέμ Ντόαν και τον στόπερ Γκίντερ.

Γενικά, η Φράιμπουργκ έχει καταγράψει αξιοσημείωτη πρόοδο τα τελευταία χρόνια ως κλαμπ και αρχίζει πλέον να πετάει από πάνω της την ταμπέλα της μικρομεσαίας. Πέρυσι μετακόμισε σε νέα υπερσύγχρονη έδρα, φέτος θα παίξει στους ομίλους του Europa League και η δυναμική της είναι συνεχώς ανοδική. Και όλα αυτά, σταθερά υπό την καθοδήγηση του Κρίστιαν Στράιχ (11 χρόνια στο τιμόνι της), ο οποίος είναι αποδεδειγμένα ένας από τους κορυφαίους Γερμανούς τεχνικούς εδώ και μία δεκαετία.

Το ότι η Φράιμπουργκ είναι πια υπολογίσιμη δύναμη το έχει βιώσει για τα καλά στο πετσί της και η Ντόρτμουντ τα τελευταία χρόνια. Οι "κιτρινόμαυροι" συνήθως περνούσαν νικηφόρα από την νοτιοδυτική Γερμανία, ωστόσο εδώ και τρεις σεζόν κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει. Μετά το επιβλητικό 4-0 της Ντόρτμουντ το 2018/19, έχουν ακολουθήσει μία ισοπαλία με 2-2 και δύο νίκες της Φράιμπουργκ με 2-1, πέρυσι και πρόπερσι.

Εν ολίγοις, η Ντόρτμουντ αναμένεται να ζοριστεί αρκετά απόψε στο Europa-Park, απέναντι σε μία ομάδα η οποία έχει πολλές και εξαιρετικές λύσεις μεσοεπιθετικά (Γκρίφο, Ντόαν, Σάλαϊ, Γκρέγκοριτς, Κίερεχ, Γέονγκ) για να κάνει τη ζημιά. Από τα ματς λοιπόν που αξίζει να ρισκάρουμε στην κόντρα, αφού η Φράιμπουργκ έχει τη δυνατότητα να το παίξει στα ίσα. Λίγο πάνω από το 2.95-3.00 κατά μέσο όρο ο άσος. Κατά περιπτώσεις μπορεί να εντοπιστεί και στο 3.20+ με 0% γκανιότα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φράιμπουργκ - Ντόρτμουντ: 1 (απόδοση 3.23), 21:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ