TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Γερμανία Προγνωστικά: Έχει ξεκινήσει ζεστός ο Τιράμ, αξίζει στο 3.10

Ο Μάρκους Τουράμ
Ο Μάρκους Τουράμ © 2020 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το εναρκτήριο παιχνίδι στην τρίτη αγωνιστική της Bundesliga ανάμεσα στην Γκλάντμπαχ και τη Χέρτα.

Με το παιχνίδι της Γκλάντμπαχ κόντρα στη Χέρτα ανοίγει απόψε η αυλαία στην τρίτη αγωνιστική της Bundesliga. Τα "πουλάρια" είναι καθαρό φαβορί με τον άσο να βρίσκεται κατά μέσο όρο στο 1.55.

Γκλάντμπαχ - Χέρτα: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Γκλάντμπαχ έχει ξεκινήσει ικανοποιητικά τη σεζόν. Αρχικά προκρίθηκε στο δεύτερο γύρο του κυπέλλου, επικρατώντας άνετα με 9-1 κόντρα σε ερασιτεχνική ομάδα. Στο πρωτάθλημα έχει τέσσερις βαθμούς στα πρώτα δύο ματς και λεπτομέρειες της στέρησαν τη δυνατότητα να κάνει το 2/2 στην εκκίνηση για πρώτη φορά μετά το 1995/96.

Το προηγούμενο Σάββατο, η Γκλάντμπαχ γύρισε μέσα σε έξι λεπτά (72'-78') το ματς με τη Σάλκε και είχε αγκαλιάσει ένα μεγάλο διπλό στη Φέλτινς Αρένα. Τελικά, αρκέστηκε με το ισόπαλο 2-2 αφού ισοφαρίστηκε με πέναλτι στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων (93'). Μοιραίος ο εξτρέμ Χέρμαν, ο οποίος μπήκε αλλαγή και υπέπεσε στην εσχάτη των ποινών, χρησιμοποιώντας χωρίς λόγο το χέρι του σε μία φάση που έλεγχε απόλυτα ο γκολκίπερ Ζόμερ.

Σε κάθε περίπτωση, η Γκλάντμπαχ δείχνει φέτος πολύ πιο "ζωντανή" ως ομάδα με τον Ντάνιελ Φάρκε στον πάγκο και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα επιστρέψει σε τροχιά ευρωπαϊκών εισιτηρίων.

Στον αντίποδα, η Χέρτα προσπαθεί εδώ και μία διετία να ξεκολλήσει από τη μετριότητα αλλά δεν τα καταφέρνει. Φέτος ξεκίνησε με αποκλεισμό στο κύπελλο από την Μπραουνσβάιγκ (Β' κατηγορία). Στην πρεμιέρα της Bundesliga ήταν εξίσου απογοητευτική και ηττήθηκε με κάτω τα χέρια 3-1 στο ντέρμπι του Βερολίνου από την Ουνιόν.

Την προηγούμενη αγωνιστική πάντως, στο 1-1 με την Αϊντραχτ φανέρωσε κάποια σημάδια βελτίωσης. Ήταν σαφώς πιο επιθετική, δημιούργησε αρκετές φάσεις και είχε τουλάχιστον δύο κλασικές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο για να κερδίσει.

Προγνωστικά Στοιχήματος: Ήδη πέντε γκολ ο Τιράμ

Στοιχηματικά, τα 1.55 του άσου δεν προκαλούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, έστω κι αν η Γκλάντμπαχ είναι όντως πιο κλασάτη ομάδα και διατηρεί μάλιστα αρκετά καλή πρόσφατη προϊστορία εντός έδρας (8-2-1 στα τελευταία 11) κόντρα στη Χέρτα.

Μεγαλύτερη αξία έχει ασφαλώς το anytime του Μάρκους Τιράμ σε τιμές ακόμη και πάνω από το 3.00. Ο Γάλλος άσος, τον οποίο ο Φάρκε χρησιμοποιεί στην κορυφή της επίθεσης και τον Πλεά στο αριστερό φτερό, έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη φετινή σεζόν.

Σημείωσε χατ τρικ στο κύπελλο. Πέτυχε το καθοριστικό γκολ στην πρεμιέρα με τη Χοφενχάιμ, όπου η Γκλάντμπαχ πήρε προβάδισμα με 2-1. Και την προηγούμενη εβδομάδα, κόντρα στη Σάλκε, είχε ασίστ με τακουνάκι για το 1-1 και πέτυχε το δεύτερο τέρμα της ομάδας του.

Εν ολίγοις, ο Τιράμ έχει φέτος ήδη πέντε γκολ σε τρία επίσημα ματς, όταν πέρυσι σε ολόκληρη τη σεζόν είχε μόλις τρία. Είναι προφανές πως με τον Φάρκε στον πάγκο έχει βρει τον εαυτό του και θέλει να πραγματοποιήσει μία εξαιρετική χρόνια, αφενός γιατί λήγει το συμβόλαιό του το ερχόμενο καλοκαίρι, αφετέρου για να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες έχει να βρεθεί στην αποστολή της εθνικής Γαλλίας για το Μουντιάλ του Κατάρ.

Συμπερασματικά λοιπόν, ο Τιράμ έχει πολύ καλούς λόγους να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς και με την όρεξη, που έχει δείξει μέχρι στιγμής, είναι σίγουρο ότι θα απειλήσει και την ασταθή άμυνα της Χέρτα. Αξίζει σε τιμές τριπλασιασμού το anytime του Γάλλου.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γκλάντμπαχ – Χέρτα: Τιράμ Να Σκοράρει (απόδοση 3.10), 21:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ