TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Γερμανία Προγνωστικά: Δυάδα με Άιντραχτ και Λειψία στο 3.63

Ο Καμάντα πανηγυρίζει γκολ της Άιντραχτ Φρανκφούρτης κόντρα στην Μπέτις για το Europa League | 9 Μαρτίου 2022
Ο Καμάντα πανηγυρίζει γκολ της Άιντραχτ Φρανκφούρτης κόντρα στην Μπέτις για το Europa League | 9 Μαρτίου 2022 @2022 ANGEL FERNANDEZ/AP IMAGES

Η Άιντραχτ που πάει να χτυπήσει φόρμα και η ξεκούραστη Λειψία, που δεν είχε ευρωπαϊκές υποχρεώσεις προσφέρουν δύο καλά στηρίγματα από την Bundesliga.

Τέσσερα παιχνίδια περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα της Bundesliga. Στη Φρανκφούρτη, η Άιντραχτ υποδέχεται την Μπόχουμ, σε ένα ματς όπου ο άσος άνοιξε στο 1.90 και έχει πλέον πιεστεί στο 1.75 κατά μέσο όρο (18:30 Novasports 4HD, Live από το SPORT24).

Η Άιντραχτ μετά από τρεις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα, έβγαλε αντίδραση κερδίζοντας δύο κολλητά ματς εκτός έδρας. Αρχικά επικράτησε άνετα με 4-1 της Χέρτα στο Βερολίνο και την Πέμπτη, νίκησε με 2-1 την Μπέτις στη Σεβίλλη για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στο πλαίσιο των "16" του Europa League.

Η ομάδα του Όλιβερ Γκλάζνερ εκμεταλλεύτηκε την κόπωση της Μπέτις από τα συνεχόμενα παιχνίδια σε τρία ταμπλό και πραγματοποίησε μία πραγματικά εξαιρετική εμφάνιση.

Οι "αετοί" είχαν την ευκαιρία να καθαρίσουν την πρόκριση από την Ισπανία, καθώς έχασαν και πέναλτι για να κάνουν το 1-3. Σε κάθε περίπτωση τα xGoals (0,87-2,21) έδειξαν πως ήταν η καλύτερη ομάδα και δίκαια απέκτησαν προβάδισμα για τα προημιτελικά.

Άιντραχτ - Μπόχουμ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Απόψε, η Άιντραχτ υποδέχεται πλήρης τη νεοφώτιστη Μπόχουμ και θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα. Είναι μία καλή ευκαιρία λοιπόν, να εκμεταλλευτεί το ανοδικό της μομέντουμ, προκειμένου να πλησιάσει ξανά στην 7η θέση (στο -4 αυτή τη στιγμή), η οποία υπό προϋποθέσεις μπορεί να δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη σεζόν.

Η Μπόχουμ είναι κλασική ομάδα έδρας, αφού έχει μαζέψει 24 βαθμούς εντός και μόλις 8 εκτός. Το σημαντικό βέβαια για την Μπόχουμ, είναι ότι με 32 βαθμούς σε 25 αγωνιστικές δεν υποβιβάστηκε ποτέ κανένας από την Bundesliga, συνεπώς δεν έχει βαθμολογικά άγχη και πίεση.

Το αρνητικό για την ομάδα του Τόμας Ράις, είναι ότι προέκυψαν τρεις σημαντικές απουσίες στην άμυνα, συνεπώς θα πρέπει να αλλάξει κατά 3/4 την αμυντική του τετράδα. Αυτό λογικά θα κοστίσει σε συνοχή. Προβάδισμα λοιπόν στον άσο, ο οποίος ανεβαίνει στο 2.00+ σε combo με το over 1,5. Σημειώνεται, ότι η Άιντραχτ έχει κάνει φέτος 13 νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, μόνο οι δύο με σκορ 1-0.

Γκρόιτερ Φιρτ - Λειψία: Προγνωστικά και Ανάλυση

Λίγο αργότερα, η Λειψία παίζει στο Φιρτ με την ουραγό Γκρόιτερ (20:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24). Οι "ταύροι" έκαναν πολύ άσχημο πρώτο γύρο, ωστόσο λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος αντικατέστησαν τον Τζέσι Μαρς (νυν τεχνικός της Λιντς) και βρήκαν το δρόμο τους.

Με τον Ντομένικο Τεντέσκο στον πάγκο, η Λειψία έχει την κορυφαία συγκομιδή στην κατηγορία στο δεύτερο γύρο και έχει επανέλθει σε τροχιά τετράδας. Οι "ταύροι" μάλιστα, στάθηκαν τυχεροί στην κλήρωση του Europa League, αφού έπεσαν πάνω στη Σπαρτάκ Μόσχας, η οποία αποβλήθηκε από την UEFA μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Αυτό σημαίνει, ότι η Λειψία προκρίθηκε στα προημιτελικά χωρίς να δώσει αγώνες, άρα σε ένα κρίσιμο σημείο της σεζόν θα πάρει πολύτιμες ανάσες και θα μπορέσει να επικεντρωθεί στον βασικό της στόχο, που είναι η τετράδα.

Σημειώνεται, ότι χθες η Φράιμπουργκ κέρδισε και έφτασε τους 44 βαθμούς, ενώ η Χοφενχάιμ πήρε ισοπαλία από την Μπάγερν, συνεπώς έχει κι αυτή τους ίδιους βαθμούς. Προφανώς, η Λειψία που βρίσκεται τώρα στους 41, είναι υποχρεωμένη απόψε να αλώσει την έδρα της σχεδόν καταδικασμένης Γκρόιτερ Φιρτ για να πιάσει τις δύο ανταγωνίστριες της.

Εχοντας πάνω από επτά ημέρες για να προετοιμάσει τον συγκεκριμένο αγώνα, η ποιοτική Λειψία των Ενκουνκού, Ντάνι Ολμο και Αντρέ Σίλβα, αναμένεται να περάσει χωρίς προβλήματα από τη Βαυαρία. Το διπλό λογικά είναι πολύ χαμηλά στο 1.30, μπορεί όμως να ανέβει στο 1.80 σε συνδυασμό με το over 2,5. Η Λειψία έχει τη δυνατότητα να το βγάλει ακόμη και μόνη της, ωστόσο το πιθανότερο είναι πως θα βοηθήσει και η Γκρόιτερ Φιρτ, η οποία απόψε δεν έχει τίποτα να χάσει, άρα αναμένεται να το διασκεδάσει όσο μπορεί.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άϊντραχτ Φρ. - Μπόχουμ: 1 & Οver 1,5 (απόδοση 2.02), 18:30
  • Γκρόιτερ Φιρτ – Λειψία: 2 & Οver 2,5 (απόδοση 1.80), 20:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ