TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Γερμανία Προγνωστικά: Διορθώνει το εντός έδρας ρεκόρ της η Πάντερμπορν

Μπάλες σε δίχτυα σε ματς της MLS στην αναμέτρηση Όστιν - Λος Άντζελες Γκάλαξι
Μπάλες σε δίχτυα ©2021 MICHAEL THOMAS/ASSOCIATED PRESS

Στα... υπόγεια είναι απόψε η στοιχηματική θέα στη Γερμανία, καθώς η βασική μας επιλογή προκύπτει από παιχνίδι της Β' κατηγορίας.

Γεμάτο, ως είθισται, το πρόγραμμα της Bundesliga το Σάββατο, με έξι αναμετρήσεις, ωστόσο η βασική μας επιλογή σήμερα, έρχεται από τη δεύτερη κατηγορία και συγκεκριμένα από το παιχνίδι της Πάντερμπορν κόντρα στην Ντινάμο Δρέσδης (14:30 Live από το SPORT24).

Η Πάντερμπορν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η πιο... αλλοπρόσαλλη ομάδα της Bundesliga 2, καθώς έχει μαζέψει μόλις εννιά βαθμούς εντός έδρας και 22 εκτός έδρας, όπου είναι μάλιστα αήττητη (6-4-0)! Απόψε πάντως, η ομάδα του Λούκας Κβάζνιοκ έχει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να διορθώσει τον απολογισμό της στην Μπέντελερ Αρένα.

Γερμανία Προγνωστικά: Πάντερμπορν - Ντινάμο Δρέσδης

Και αυτό διότι αντιμετωπίζει την Ντινάμο Δρέσδης, η οποία την προηγούμενη αγωνιστική ήταν αποκαρδιωτική στο ντέρμπι με τη Χάνσα Ροστόκ. Οι «κιτρινόμαυροι» ηττήθηκαν με 1-4 μέσα στην έδρα τους, δεχόμενοι τέσσερα γκολ μέχρι το 18'! Στη συνέχεια βέβαια, ήταν τυχεροί που το σκορ δεν ξέφυγε ακόμη περισσότερο, αφού η Χάνσα είχε ευκαιρίες για να φτάσει σε εξωπραγματικό σκορ.

Συν τοις άλλοις, η Ντινάμο απόψε θα παραταχθεί χωρίς τον πρώτο της σκόρερ, Ντάφερνερ (9 γκολ), που είναι τιμωρημένος και χωρίς τον βασικό της γκολκίπερ, Μπρολ, ο οποίος θα λείψει για δεύτερο διαδοχικό ματς. Η απουσία του Μπρολ έγινε κάτι περισσότερο από αισθητή την προηγούμενη εβδομάδα, καθώς ο αναπληρωματικός Μιτριούσκιν δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να μεταδώσει ηρεμία στην άμυνά του.

Για τα δεδομένα της Πάντερμπορν, είναι ασφαλώς μη φυσιολογικό ότι στα τελευταία εννιά ματς εντός έδρας έχει κερδίσει μόνο την ουραγό Ινγκολσταντ. Μιλάμε για μία ομάδα, που την προηγούμενη αγωνιστική έπαιξε κυριαρχικά μέσα στο Μίλερντορ, απέναντι στην τρίτη της βαθμολογίας Σαν Πάουλι και πήρε με το σπαθί της την ισοπαλία με 2-2.

Τώρα λοιπόν, αναμένεται να επιστρέψει στις νίκες μπροστά στο κοινό της μετά από καιρό και λογικά θα επιβεβαιώσει τον άσο, ο οποίος όπως αναμενόταν από το 1.95 έχει υποχωρήσει αισθητά, στο 1.75-1.80 κατά μέσο όρο στις περισσότερες εταιρίες. Φυσικά, παίζεται άνετα και ο άσος σε combo με το over 1,5 στο 2.12, αφού οι Βεστφαλοί έχουν πετύχει οχτώ νίκες φέτος, καμία με σκορ 1-0. Ανάμεσα σε αυτές και το 3-0 του πρώτου γύρου, μέσα στη Δρέσδη.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Πάντερμπορν – Ντινάμο Δρ.: 1 & Οver 1,5 (απόδοση 2.12), 14:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ