TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Γερμανία Προγνωστικά: Απουσίες η Ντόρτμουντ, πέφτει ο άσος της Άουγκσμπουργκ

Οι παίκτες της Αουγκσμπουργκ πανηγυρίζουν το γκολ του Ζεκίρι στο Ντόρτμουντ
Οι παίκτες της Αουγκσμπουργκ πανηγυρίζουν το γκολ του Ζεκίρι © 2019 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Με κομβικές απουσίες θα παραταχθεί η Ντόρτμουντ απόψε στο Αουγκσμπουργκ. Σημαντική η διόρθωση στο σετ με τον άσο να δέχεται μεγάλες πιέσεις.

Με δύο παιχνίδια ολοκληρώνεται απόψε η 24η αγωνιστική της Bundesliga. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει στοιχηματικά η αναμέτρηση της Αουγκσμπουργκ με την Ντόρτμουντ (18:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24), καθώς το σετ άνοιξε με τον άσο σε τιμές κοντά στο 6.00 και πλέον η απόδοση των γηπεδούχων έχει υποχωρήσει στο 4.00. Παρατηρείται δηλαδή μία πτώση μεγαλύτερη του 30%!

Αουγκσμπουργκ - Ντόρτμουντ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Αυτό οφείλεται κυρίως στο ρεπορτάζ της Ντόρτμουντ, η οποία θα παραταχθεί απόψε στη Βαυαρία με πολλές και σημαντικές απουσίες. Αναλυτικά, θα λείψουν οι δύο κορυφαίοι σκόρερ της, ο Ερλινγκ Χάλαντ, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν και ο αρχηγός Μάρκο Ρόις, που τραυματίστηκε την Πέμπτη στη Γλασκώβη. Επίσης, παραμένουν εκτός ο βασικός στόπερ Ακάντζι, ο ανερχόμενος στόπερ Ζαγκαντού και ο ποιοτικός εξτρέμ Ρέινα. Νέα απώλεια ο βασικός δεξιός μπακ Μενιέ, που χτύπησε κι αυτός στο μεσοβδόμαδο ευρωπαϊκό ματς, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του στόπερ/χαφ Τσαν, που έχει ενοχλήσεις στη μέση.

Ο Μάρκο Ρόζε θα συμπληρώσει οριακά 18αδα για το παιχνίδι στη Βαυαρία και φυσικά το γεγονός ότι η Ντόρτμουντ θα παίξει χωρίς τους δύο ηγέτες της, ανάγκασε τους μπουκ να διορθώσουν σημαντικά το σετ.

Συν τοις άλλοις, υπάρχει κόπωση και απογοήτευση από την αναμέτρηση της Πέμπτης στο Αϊμπροξ. Εκεί, η Ντόρτμουντ έκανε καλό πρώτο μέρος, προηγήθηκε με 2-1, ωστόσο στην επανάληψη ισοφαρίστηκε σε 2-2 στο 57' και έκτοτε συμβιβάστηκε με την ιδέα του αποκλεισμού από το Europa League, αφού δεν μπορούσε να ανατρέψει τη βαριά ήττα (4-2) του πρώτου αγώνα στη Βεστφαλία.

Γερμανία Προγνωστικά: Ασταθής η Ντόρτμουντ - Ομάδα έδρας η Αουγκσμπουργκ

Γενικά, η Ντόρτμουντ είναι τρομερά ασταθής φέτος και είτε νικάει εμφατικά, είτε χάνει με κρότο. Μετά το 5-1 επί της Φράιμπουργκ για το πρωτάθλημα, αποκλείστηκε στο κύπελλο από τη Σαν Πάουλι, που παίζει στην Τσβάιτε. Ακολούθησε το δύσκολο διπλό (3-2) στο Ζινσχάιμ με την ανταγωνιστική Χοφενχάιμ και καπάκι διασύρθηκε με 5-2 από τη Λεβερκούζεν μέσα στο Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ. Απάντησε με μεγάλο διπλό (3-0) στο Βερολίνο επί της Ουνιόν και τέσσερις μέρες μετά επέτρεψε στη Ρέιντζερς να της κάνει πλάκα (4-2) μέσα στη Βεστφαλία. Ξανά εμφατική απάντηση με το 6-0 στο ντέρμπι με την Γκλάντμπαχ και ευρωπαϊκός αποκλεισμός την Πέμπτη, πάλι με πολλά ατομικά λάθη στην άμυνα.

Η Αουγκσμπουργκ μάχεται για την παραμονή της, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη θέση του μπαράζ και φυσικά θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι οι άμεσες ανταγωνίστριες, η Χέρτα και η Αρμίνια έχασαν χθες. Γενικά, τα περιθώρια έχουν στενέψει για το σύνολο του Μάρκους Βάιντσιρλ, επομένως κάθε αγώνας στο εξής έχει χαρακτήρα τελικού και σίγουρα οι Βαυαροί θα μπουν απόψε από τη μέγιστη συγκέντρωση και αποφασιστικότητα.

Η Αουγκσμπουργκ είναι κλασική ομάδα έδρας, απόψε θα έχει 15.000 θεατές στο πλευρό της και φυσικά δεν πρόκειται να φοβηθεί την Ντόρτμουντ. Άλλωστε, στη WWK Arena, έχει κερδίσει φέτος αντιπάλους όπως η Μπάγερν και η Ουνιόν κι έχει ζορίσει υπερβολικά ομάδες όπως η Λειψία και η Αϊντραχτ, παίρνοντας ισοπαλία 1-1.

Η Άουγκσμπουργκ λοιπόν έχει μπροστά της μία πολύ δυνατή ευκαιρία για να χτυπήσει θετικό αποτέλεσμα, αφού η Ντόρτμουντ εκτός από απουσίες, κουβαλάει επίσης και κούραση. Μην ξεχνάμε επίσης, ότι την τελευταία τριετία, οι Βαυαροί κέρδισαν δύο φορές τους "κιτρινόμαυρους" εντός έδρας.

Με τον άσο να παίζει ακόμη σε τιμές άνω του 4.00, έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε και την κάλυψη της ισοπαλίας, αφού η διπλή ευκαιρία προσφέρεται σε αποδόσεις μεγαλύτερες του 2.00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αουγκσμπουργκ – Ντόρτμουντ: 1Χ (απόδοση 2.05), 18:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ