TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Γερμανία Προγνωστικά: Ανοιχτός ο δρόμος για τον πρώτο τίτλο της Λειψίας

Οι παίκτες της Λειψίας πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Χέρτα για την Bundesliga 2021-2022 στο "Ολίμπιασταντιον", Βερολίνο | Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022
Οι παίκτες της Λειψίας πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Χέρτα για την Bundesliga 2021-2022 στο "Ολίμπιασταντιον", Βερολίνο | Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022 © 2022 MICHAEL SOHN/ASSOCIATED PRESS

Η Λειψία κυνηγάει μέσω του κυπέλλου Γερμανίας τον πρώτο τίτλο της ιστορίας της και απόψε παίζει στο Αννόβερο με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά.

Η Ουνιόν Βερολίνου έγινε την Τρίτη η πρώτη ομάδα που προκρίνεται στα ημιτελικά του κυπέλλου Γερμανίας. Απόψε το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμη τρεις προημιτελικούς. Στοιχηματικά, το πιο ενδιαφέρον ματς είναι αυτό του Αννόβερου με τη Λειψία, το οποίο θα γίνει παρουσία 25.000 θεατών (19:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24).

Η Λειψία είναι μέσα στο 2022 η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Γερμανίας με απολογισμό 8-1-1 στα τελευταία δέκα ματς. Η μοναδική της ήττα ήρθε από την Μπάγερν με 3-2 στο Μόναχο, σε ένα παιχνίδι που ήταν άκρως ανταγωνιστική.

Αννόβερο - Λειψία: Προγνωστικά και Ανάλυση

Την προηγούμενη εβδομάδα, κέρδισε μέσα στο Σαν Σεμπαστιάν τη Σοσιεδάδ με 3-1 και προκρίθηκε πανάξια στους 16 του Europa League και την Κυριακή με ροτέισον στην 11αδα της, απέδρασε από τη δύσκολη έδρα της Μπόχουμ με γκολ στο 82' (1-0).

Βασικός στόχος της σεζόν για τους "ταύρους" είναι η έξοδος στο Champions League, δηλαδή η κατάληψη μίας θέσης στην πρώτη τετράδα. Ωστόσο, η Λειψία είναι δεδομένο πως θα ρίξει μεγάλο βάρος και στο κύπελλο, διότι φέτος έχει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να κατακτήσει τον παρθενικό τίτλο της σύντομης δωδεκαετούς ιστορίας της.

Υπενθυμίζεται, ότι έχουν ήδη αποκλειστεί από τη διοργάνωση η κάτοχος Ντόρτμουντ και η πολυνίκης Μπάγερν, επομένως για τη Λειψία ο δρόμος είναι ορθάνοιχτος. Πέρυσι, η Λειψία είχε φτάσει μέχρι τον τελικό, αλλά ηττήθηκε εκεί από τους Βεστφαλούς, ενώ το ίδιο είχε συμβεί και το 2019 στον τελικό κόντρα στην Μπάγερν. Τώρα όμως, φαίνεται πως ήρθε η σειρά της.

Λογικά, το διπλό παίζει χαμηλά, κάτω από το 1.50, αφού τις δύο ομάδες χωρίζει μία κατηγορία. Το Αννόβερο πάντως, βρίσκεται σε καλό αγωνιστικό φεγγάρι. Μετά την αλλαγή προπονητή, έχει βελτιώσει κατακόρυφα την εικόνα του και με τον Νταμπρόφσκι στον πάγκο μετράει 4-2-1 στα τελευταία επτά ματς. Μάλιστα, στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε εμφατικά μία άλλη ομάδα της Bundesliga, την Γκλάντμπαχ με 3-0.

Ποιοτικά πάντως, υπάρχει σημαντική διαφορά και η Λειψία το πιθανότερο είναι πως θα προκριθεί στην επόμενη φάση, ακόμη κι αν το Αννόβερο καταφέρει να προβάλει σθεναρή αντίσταση. Το διπλό μπορεί να ανέβει σε τιμές άνω του 1.80 σε combo με το over 2,5, το οποίο επιβεβαιώνει και η μεταξύ τους παράδοση, αφού σε τέσσερις αναμετρήσεις τους, η Λειψία έχει κερδίσει με 0-3, 3-2, 2-3 και 2-1. Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι "ταύροι" στα τελευταία δέκα ματς, έχουν σκοράρει εννιά φορές από δύο γκολ και πάνω.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αννόβερο - Λειψία: 2 & Οver 2,5 (απόδοση, 1.82), 19:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ