TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Γερμανία Προγνωστικά: Αναξιόπιστη η Ντόρτμουντ, αξίζει η διπλή ευκαιρία

Εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στο Αλτεν Φερστεράι για το ντέρμπι του Βερολίνου ανάμεσα στην Ουνιόν και τη Χέρτα για την Bundesliga
Εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στο Αλτεν Φερστεράι για το ντέρμπι του Βερολίνου ανάμεσα στην Ουνιόν και τη Χέρτα © 2022 MICHAEL SOHN/ASSOCIATED PRESS

Ζόρικη αποστολή για την Ντόρτμουντ απόψε στο Βερολίνο κόντρα στη σκληροτράχηλη Ουνιόν, με τον Ερλινγκ Χάλαντ ξανά εκτός.

Το παιχνίδι Ουνιόν Βερολίνου – Ντόρτμουντ (16:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24) ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Κυριακής στις δύο πρώτες κατηγορίες της Γερμανίας. Η Ντόρτμουντ έχει την ευκαιρία απόψε με νίκη στην πρωτεύουσα, να μειώσει ξανά στο -6 από την κορυφή, εκμεταλλευόμενη την απρόσμενη χθεσινή γκέλα της Μπάγερν στο Μπόχουμ, ωστόσο το να κερδίσεις την Ουνιόν μέσα στο «Αλτεν Φερστεράι» δεν είναι απλή υπόθεση για καμία ομάδα.

Ουνιόν Βερολίνου - Ντόρτμουντ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Οι «σιδερένιοι» έχουν μία από τις πιο γερές έδρες στη χώρα και είναι χαρακτηριστικό πως στα τελευταία 26 εντός έδρας ματς πρωταθλήματος έχουν ηττηθεί μόνο από την Μπάγερν.

Το σετ άνοιξε με το διπλό καθαρό φαβορί, σε τιμές κοντά στο 1.85, ωστόσο έχει αρχίσει πλέον να διορθώνει, με τη νίκη της Ντόρτμουντ να φτάνει στο 2.00. Κάτι απόλυτα φυσιολογικό, διότι οι Βεστφαλοί και σημαντικές απουσίες έχουν και δεν εμπνέουν καμία εμπιστοσύνη.

Η Ντόρτμουντ την προηγούμενη εβδομάδα διασύρθηκε με 5-2 μέσα στην έδρα της από τη Λεβερκούζεν και απόψε θα παίξει ξανά χωρίς τον κορυφαίο της παίκτη, Ερλινγκ Χάλαντ. Παράλληλα, προέκυψε σοβαρό πρόβλημα στη θέση του δεξιού μπακ/χαφ, αφού τέθηκαν νοκ άουτ τόσο ο βασικός Μενιέ, όσο και ο αναπληρωματικός Βολφ. Μάλιστα, σύμφωνα με τα τελευταία νέα, την αποστολή δεν ακολούθησε ούτε ο Τοργκάν Αζάρ.

Απουσίες προέκυψαν και στην Ουνιόν, η οποία έχει τιμωρημένο τον βασικό χαφ Κεντίρα και τέσσερα κρούσματα κορονοϊού, μεταξύ των οποίων ο βασικός αριστερός μπακ/χαφ Γκίσελμαν. Η Ουνιόν ωστόσο, βασίζεται κυρίως στο σύνολο και την ομαδική προσπάθεια και όχι στην ατομική ποιότητα, συνεπώς ο Ουρς Φίσερ αναμένεται να βρει την άκρη του με τις εναλλακτικές που διαθέτει.

Γερμανία Προγνωστικά: Ουνιόν Βερολίνου - Ντόρτμουντ

Η Ουνιόν ηττήθηκε την περασμένη εβδομάδα στο Αουγκσμπουργκ, ωστόσο είναι ομάδα, που έχει μηχανισμούς αντίδρασης μετά από κάθε ήττα και τις προηγούμενες εννιά φορές που έχασε, πάντα την επόμενη αγωνιστική πήρε βαθμό ή βαθμούς. Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι σε επίπεδο Bundesliga, οι Βερολινέζοι κέρδισαν εντός έδρας τους Βεστφαλούς, τόσο πέρυσι όσο και πρόπερσι.

Παρότι υπάρχει σημαντικό κλείσιμο στην ψαλίδα, ο άσος παραμένει σε υψηλά επίπεδα, στο 3.60-3.70 και μας δίνει το δικαίωμα να πάμε προς τη διπλή ευκαιρία στο 1.80+, διότι η Ουνιόν είναι ο ορισμός της σκληρής ομάδας και μπορεί να βάλει δύσκολα στην Ντόρτμουντ, η οποία συνεχίζει να μην έχει την παραμικρή αμυντική ασφάλεια, κάτι άλλωστε που αποτυπώνεται και στο γεγονός ότι σε 21 αγωνιστικές έχει μόνο δύο clean sheets.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ουνιόν Βερολίνου – Ντόρτμουντ: 1Χ (απόδοση 1.82), 16:00
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ