TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Γερμανία - Ιαπωνία: Πρεμιέρα με ειδικό στοίχημα στο 3.40

Ο Τζαμάλ Μουσιάλα πανηγυρίζει το παρθενικό του γκολ με την εθνική Γερμανίας κόντρα στη Βόρεια Μακεδονία για τα προκριματικά του Μουντιάλ
Ο Τζαμάλ Μουσιάλα πανηγυρίζει το παρθενικό του γκολ με την εθνική Γερμανίας κόντρα στη Βόρεια Μακεδονία για τα προκριματικά του Μουντιάλ © 2022 BORIS GRDANOSKI/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την πρεμιέρα της εθνικής Γερμανίας στο Μουντιάλ κόντρα στην Ιαπωνία.

Πρεμιέρα για τη Γερμανία στο 22ο Παγκόσμιο Κύπελλο με ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι. Βλέπετε, η Ιαπωνία είναι από τις πιο... γερμανικές ομάδες του τουρνουά (15:00 ANTI+, Live από το SPORT24). Έχει στη σύνθεσή της οκτώ παίκτες που αγωνίζονται στη Γερμανία.

Επτά στην Bundesliga κι ένας στην Τσβάιτε. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Νταΐτσι Καμάντα, που κάνει φέτος σεζόν καριέρας στην Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, με 12 γκολ και 4 ασίστ σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Τσάμπιονς Λιγκ.

Για τη Μάνσαφτ είναι η πρώτη μεγάλη διοργάνωση με τον Χάνζι Φλικ στον πάγκο. Στα προηγούμενα τρία Μουντιάλ και ισάριθμα Euro είχε τον Γιοάχιμ Λεβ. Μιλάμε για έξι τουρνουά και 16 χρόνια με τον ίδιο προπονητή.

Η Γερμανία λοιπόν, επιχειρεί φέτος ένα νέο ξεκίνημα. Υπάρχει εμπιστοσύνη στον Φλικ και πίστη ότι είναι ο καταλληλότερος για να οδηγήσει τη Μάνσαφτ ξανά στον αφρό. Και για τους Γερμανούς αυτό μεταφράζεται μίνιμουμ σε μία πορεία μέχρι τα ημιτελικά.

Επιβεβλημένη η αλλαγή στο πάγκο

Μην ξεχνάμε, ότι η Γερμανία από το 2002 μέχρι και το 2014, σε τέσσερα δηλαδή διαδοχικά Μουντιάλ, ήταν στην πρώτη τριάδα του κόσμου. Φιναλίστ το 2002. Τρίτη το 2006 και το 2010. Και φυσικά πρώτη το 2014, ταπεινώνοντας τη Βραζιλία στον ημιτελικό, μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Για τους Γερμανούς, ο αποκλεισμός από τη φάση των ομίλων το 2018 ήταν το απόλυτο σοκ. Δεν ήταν ποτέ μαθημένοι σε τόσο ηχηρές αποτυχίες. Μέχρι το φιάσκο της Ρωσίας είχαν 16 σερί Παγκόσμια Κύπελλα με παρουσία τουλάχιστον ως τα προημιτελικά.

Η αλλαγή λοιπόν, του "καπετάνιου" ήταν επιβεβλημένη και ο Φλικ, που δοκιμάστηκε με απόλυτη επιτυχία στην Μπάγερν, κρίθηκε η ιδανικότερη επιλογή. Ένας άνθρωπος που συνεργάστηκε άψογα με τους διεθνείς της Μπάγερν στους Βαυαρούς και ξέρει όσο λίγοι τα αποδυτήρια της Μάνσαφτ, αφού ήταν για οκτώ ολόκληρα χρόνια (2006-2014) βοηθός του Λεβ.

Το κυριότερο όμως στην περίπτωση του Φλικ, είναι ότι γούσταρε να αναλάβει την εθνική. Ενώ θα μπορούσε να παραμείνει στην Μπάγερν και εκ του ασφαλώς να συνεχίσει τη βαυαρική δυναστεία, έκρινε πως η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μάνσαφτ και η αποστολή να την επαναφέρει σε τοπ επίπεδο, είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα.

Ο Φλικ από τότε που έπιασε δουλειά στην εθνική ομάδα επιλέγει σταθερά το 4-2-3-1, το σύστημα δηλαδή που χρησιμοποιούσε σχεδόν αποκλειστικά και στην Μπάγερν. Για την πρεμιέρα με την Ιαπωνία έμοιαζε δεδομένο ότι θα ξεκινούσε η μεσοεπιθετική τριπλέτα της Μπάγερν, Σανέ, Γκνάμπρι και Μουσιάλα.

Ωστόσο, ο Σανέ ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και θα προστατευτεί. Εκ των πραγμάτων λοιπόν, τα πλάνα του Φλικ ανατρέπονται. Αν δεν προέρχονταν από τραυματισμό ο Μίλερ, η επιλογή του αντικαταστάτη θα ήταν εύκολη. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός όμως, δεν είναι ακόμη απόλυτα έτοιμος για να βγάλει 90λεπτο.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Αυτό σημαίνει ότι ο Φλικ έχει να επιλέξει ανάμεσα στους Γκουντογκάν, Χόφμαν, Μπραντ και Γκέτσε. Οι πρώτοι δύο έχουν και τις περισσότερες πιθανότητες. Ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να παίξει και ως δεκάρι, έχοντας από πίσω του το δίδυμο της Μπάγερν, Κίμιχ-Γκορέτσκα, στα άκρα τους Γκνάμπρι και Μουσιάλα και μπροστά του, στην κορυφή της επίθεσης τον Χάβερτς. Δεκάρι μπορεί να παίξει και ο πολυσύνθετος Χόφμαν (Γκλάντμπαχ), που πήρε πέντε ματς στη βασική ενδεκάδα στο Nations League κι άλλα τόσα στα προκριματικά του Μουντιάλ.

Από όσους αναφέρθηκαν πιο πάνω, ο πιο φορμαρισμένος φέτος είναι δίχως δεύτερη σκέψη ο Μουσιάλα. Ο 19χρονος άσος της Μπάγερν πραγματοποιεί σεζόν έκρηξης και είναι ο πρώτος σκόρερ των Βαυαρών στην Bundesliga με 9 γκολ. Μπορεί να μην έχει βιώσει ξανά την εμπειρία ενός Μουντιάλ, όμως παίζοντας βασικός στη μόνιμη πρωταθλήτρια Γερμανίας έχει παραστάσεις από το κορυφαίο επίπεδο ποδοσφαίρου στην Ευρώπη και δεν αποκλείεται να προκαλέσει αίσθηση με τις εμφανίσεις του στα γήπεδα του Κατάρ. Ενδιαφέρον αν μη τι άλλο το 3.40 για να πετύχει έστω ένα γκολ στην πρώτη του παρουσία σε Παγκόσμιο Κύπελλο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γερμανία – Ιαπωνία: Μουσιάλα anytime (απόδοση 3.40), 15:00

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ