BIG GAMES BET

Γεωργία - Ελλάδα: Με το αγαπημένο σκορ της Εθνικής στο 2.00

Παίκτες της Ελλάδας πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν στην αναμέτρηση με τη Σουηδία για τον 2ο προκριματικό όμιλο της ευρωπαϊκής ζώνης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο Ολυμπιακό Στάδιο | Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021
Παίκτες της Ελλάδας πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν στην αναμέτρηση με τη Σουηδία για τον 2ο προκριματικό όμιλο της ευρωπαϊκής ζώνης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο Ολυμπιακό Στάδιο | Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021 INTIME

Η Εθνική ομάδα ψάχνει στη Γεωργία μία νίκη που θα τη βάλει γερά στο κόλπο της πρόκρισης, στην τελική φάση του Μουντιάλ.

Η Εθνική μας μετά την επικράτηση επί της Σουηδίας στο ΟΑΚΑ αναπτέρωσε τις ελπίδες της για πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, ωστόσο για να δώσει αξία στη μεγάλη νίκη επί των Σκανδιναβών, θα πρέπει υποχρεωτικά να κερδίσει και στο Μπατούμι τη Γεωργία (9/10, 19:00, COSMOTE SPORT 2 HD, OPEN TV και LIVE από το SPORT24).

Μέχρι στιγμής, η ζημιά για την Ελλάδα στον όμιλο έχει γίνει στα θεωρητικά βατά ματς, δηλαδή σε αυτά που καλείται να δημιουργήσει. Τόσο στο εντός έδρας 1-1 με τη Γεωργία, όσο και στο εκτός έδρας 1-1 με το Κόσοβο, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα "βραχυκύκλωσε" και πέταξε τέσσερις πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για μία θέση στην πρώτη δυάδα του ομίλου.

Ειδικά το στραβοπάτημα στο Κόσοβο δημιούργησε έντονο θόρυβο γύρω από το μέλλον του Φαν Σιπ. Υπενθυμίζεται ότι πριν τον αγώνα με τη Σουηδία το κλίμα ήταν ιδιαιτέρως βαρύ και υπήρχε η αίσθηση ότι ο Ολλανδός βρίσκεται με το ενάμιση πόδι εκτός Εθνικής. Τελικά κάτι τέτοιο δεν συνέβη, αφού η Ελλάδα κέρδισε 2-1 τη Σουηδία και κράτησε ζωντανό το όνειρο του Μουντιάλ.

Σε ό,τι αφορά στους απόντες, ο τραυματισμός του Ζέκα αποτελεί πολύ μεγάλο πλήγμα και εκ των πραγμάτων αναγκάζει τον Φαν Σιπ σε αναπροσαρμογή πλάνων. Από εκεί και πέρα απουσιάζουν επίσης οι Κυριάκος Παπαδόπουλος, Κουρμπέλης, Γαλανόπουλος και Φορτούνης, ενώ δεν συμπεριλήφθηκε ο Γιακουμάκης, που αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στην σκωτσέζικη Premier, με τη φανέλα της Σέλτικ, μετά τη διακοπή των εθνικών.

Η Εθνική μας έχει εξαιρετική παράδοση κόντρα στη Γεωργία, αφού σε οχτώ συναντήσεις από το 1996 και μετά είναι αήττητη με έξι νίκες και δύο ισοπαλίες, ενώ τα γκολ είναι 15-6. Στοιχηματικά έχει ενδιαφέρον το γεγονός ότι 6/8 ματς της Ελλάδος με τη Γεωργία έληξαν στο 2-3 γκολ, επιλογή που τη βρίσκουμε σε τιμές διπλασιασμού.΄

Ούτως ή άλλως η Ελλάδα δεν είναι μία ομάδα που συνηθίζει να πηγαίνει σε μεγάλα σκορ τους αγώνες της. Συγκεκριμένα μετράει οχτώ διαδοχικά 2-3 γκολ και 13/15 τελευταία παιχνίδια της (φιλικά και επίσημα), ανεξαρτήτως έδρας.

Επιστρέφει ο σταρ της Γεωργίας, εκτός ο ηγέτης της άμυνας

Η Γεωργία είναι ουραγός του ομίλου και αντικειμενικός της στόχος είναι απλά να μη βγει τελευταία, δηλαδή να προσπεράσει το Κόσοβο. Στην τεχνική της ηγεσία βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2021 ο Βιλί Σανιόλ, ο οποίος έχει απολογισμό 1-1-6 σε οχτώ συνολικά αναμετρήσεις.

Τον Σεπτέμβριο η Γεωργία απογοήτευσε γνωρίζοντας την ήττα (1-0) από το Κόσοβο εντός έδρας και τη συντριβή (4-0) στην Ισπανία. Ελαφρυντικό σε εκείνα τα ματς για τους Γεωργιανούς ήταν η απουσία του Κβίτσα Κβαρατσκέλια, ο οποίος τώρα επιστρέφει στην αποστολή του Σανιόλ. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός της Ρουμπίν Καζάν είναι ό,τι πιο ποιοτικό διαθέτει αυτήν τη στιγμή το ποδόσφαιρο της Γεωργίας και για όσους θυμούνται είναι ο παίκτης που μας είχε κάνει τη ζημιά στον πρώτο γύρο.

Η Ελλάδα ωστόσο οφείλει να εκμεταλλευτεί την απουσία του πολύπειρου και ηγετικού στόπερ Γκουράμ Κάσια (Σλόβαν Μπρατισλάβα), ο οποίος είναι τιμωρημένος και δεν θα αγωνιστεί. Νοκ άουτ επίσης τέθηκε ο αξιόλογος μεσοεπιθετικός Οτάρ Κιτεϊσβίλι (Στουρμ Γκρατς) και στη θέση του κλήθηκε ο επιθετικός του ΑΠΟΕΛ, Γκιόργκι Κβιλιτάια.

Πιθανότατα η Γεωργία θα παραταχθεί με 4-2-3-1 και τους Λόρια (Ανόρθωση) – Κακαμπάτζε (Κρακόβια), Κοτσολάβα (Κοπεγχάγη), Λοτσοσβίλι (Βολφσμπέργκερ), Αζαρόβι (Ντιναμό Μπατούμι) – Κανκάβα (Σλόβαν Μπρατισλάβα), Κβεκβεσκίρι (Λεχ Πόζναν) – Λομπζανίτζε (Χατάισπορ), Τσακβετάτζε (Γάνδη), Κβαρατσκέλια (Ρουμπίν Καζάν) – Μικαουτάτζε (Σεράινγκ).

Στην πιθανή 11αδα της Γεωργίας συμπεριλαμβάνονται αρκετοί άπειροι ποδοσφαιριστές, όπως ο 19χρονος αριστερός μπακ Αζαρόβι, ο 20χρονος φορ Μικαουτάτζε, αλλά και ο 23χρονος στόπερ Λοτσοβίλι, ο οποίος έχει μόνο δύο διεθνείς συμμετοχές. Επίσης, για βασικός προορίζεται ο δεξιός μπακ Κακαμπάτζε, που είχε σημειώσει αυτογκόλ στο πρώτο παιχνίδι με την Εθνική μας.

ΠΡΟΤΑΣΗ
19:00 Γεωργία - Ελλάδα: 2-3 γκολ (2.00)

TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ