FORMULA 1

Formula 1: Η νέα εποχή αρχίζει γεμάτη αγωνία

Formula 1: Η νέα εποχή αρχίζει γεμάτη αγωνία

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της σεζόν στην Formula 1 έχει μπει στην τελική της ευθεία και υπόσχεται δυνατές συγκινήσεις.

Τα ψέματα τελειώνουν για τις ομάδες της Formula 1. Την ερχόμενη Κυριακή τα κόκκινα φώτα θα σβήσουν στο Μπαχρέιν και θα φανεί το πρώτο δείγμα δουλειάς που έχουν ρίξει οι μηχανικοί όλο αυτό το διάστημα.

Η νέα εποχή στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού αναμένεται με μεγάλη αγωνία αφού από τις δοκιμές κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά για το τι περιμένουμε να δούμε.

Όπως πάντα οι ομάδες φρόντισαν να κρύψουν από τους ανταγωνιστές τους πράγματα, ενώ λόγω των αλλαγών πολλές ήταν εκείνες που επέμειναν στο να τεστάρουν την αξιοπιστία των μονοθεσίων τους.

Χάμιλτον, Φερστάπεν ή νέα σελίδα

Φυσικά, τίποτα δεν θα κριθεί από τον πρώτο αγώνα ωστόσο θα πάρουμε μία πρώτη γεύση για το που κυμαίνονται οι ομάδες και ποιοι θα είναι οι διεκδικητές του τίτλου.

Στη Stoiximan ήδη σας περιμένουν αμέτρητες επιλογές τόσο για τον αγώνα στο Μπαχρέιν, αλλά και μακροχρόνια στοιχήματα που αξίζουν την προσοχή μας.

Για παράδειγμα μπορεί οι Χάμιλτον και Φερστάπεν να βρίσκονται στο 2.50 και 3.00 αντίστοιχα το να κατακτήσουν τον τίτλο, εάν όμως έχετε μια έμπνευση και αυτή σας βγει τότε μπορεί να βρείτε μεγάλες αποδόσεις. Τι εννοούμε; Ότι με εξαίρεση τον Λεκλέρκ όλοι οι υπόλοιποι οδηγοί βρίσκονται σε απόδοση πάνω από 10.00.

Ο Λιούις Χάμιλτον στο Grand Prix της Σαουδικής Αραβίας
Ο Λιούις Χάμιλτον στο Grand Prix της Σαουδικής Αραβίας 2021 GIUSEPPE CACACE/POOL PHOTO VIA AP, FILE


Η μάχη των κατασκευαστών

Φυσικά, δεν είναι μόνο η μάχη των οδηγών που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, αλλά και εκείνη των κατασκευαστών η οποία αναμένεται εξίσου συναρπαστική.

Mercedes και Red Bull προβάλουν ως τα φαβορί, ενώ την ίδια ώρα υπάρχει και η Ferrari που δείχνει να είναι δυνατή βρίσκεται στο 3.00. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως αποκλείεται και εδώ να έχουμε κάποια έκπληξη.

Στις δοκιμές η Haas έδειξε να είναι γρήγορη, ενώ γενικότερα σε αυτό το ξεκίνημα της νέας εποχής δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε τίποτα.

Το Fantasy σε περιμένει να δείξεις τις γνώσεις σου

Την ίδια ώρα στη Stoiximan θα τρέξει και το αγαπημένο σε όλους μας Fantasy το οποίο σε προκαλεί να αποδείξεις τις γνώσεις σου και να βγεις νικητής.

Όπως συμβαίνει σε αυτά τα τουρνουά μπορείς να εντάξεις στην ομάδα σου τους οδηγούς που θες, αρκεί φυσικά να φτάνει το διαθέσιμο μπάτζετ των 100 εκατομμυρίων, ενώ έχει μια δωρεάν μεταγραφή ανά αγωνιστική.

Βέβαια, το Fantasy είναι ένας Μαραθώνιος ο οποίος κρατάει όλη τη σεζόν και για αυτό για να βγεις νικητής πρέπει να ακολουθήσεις σωστή στρατηγική και να διαχειριστείς σωστά τις μεταγραφές.

Αν τα καταφέρεις τότε το έπαθλο είναι 2.000 ευρώ, ενώ τα συνολικά έπαθλα από το Fantasy της Formula 1 θα φτάσουν στις 20.000* ευρώ. Μάλιστα, για να τα καταφέρεις μπορείς να φτιάξεις μέχρι και δέκα ομάδες.

Τόσο γενικότερα όσο ειδικότερα για τους πρώτους αγώνες της χρονιάς να είσαι προσεκτικός με τις επιλογές σου αφού δεν αποκλείονται εκπλήξεις. Για αυτό το λόγο μην πας μόνο με τα φαβορί, αφού τα αουτσάιντερ μπορούν να σου δώσουν περισσότερους βαθμούς.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Αφορά το συνολικό ποσό των επάθλων του τουρνουά.

TAGS FORMULA 1 F1 STOIXIMAN BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ