DAILY BET

Φινάλε-θρίλερ με τρεις "τελικούς" από το 2.87 έως το 5.20

27.03.2021 Belgrade Serbia-Portugal FIFA World Cup, WM, Weltmeisterschaft, Fussball Qatar 2022 qualifiers men s football Strahinja Pavlovic L Serbia, Cristiano RonaldoR Portugal :Str/
27.03.2021 Belgrade Serbia-Portugal FIFA World Cup, WM, Weltmeisterschaft, Fussball Qatar 2022 qualifiers men s football Strahinja Pavlovic L Serbia, Cristiano RonaldoR Portugal :Str/ IMAGO IMAGES/ALEKSANDAR DJOROVIC

Τα προκριματικά του Μουντιάλ παίρνουν "φωτιά" την Κυριακή με αναμετρήσεις που θα κρίνουν την απευθείας πρόκριση στο Κατάρ.

Το Stoiximan Master έρχεται… διπλό αυτή την Κυριακή στα προκριματικά του Μουντιάλ! Αρχικά με 6 αναμετρήσεις στις οποίες καλείσαι να μαντέψεις το σκορ, με προθεσμία συμμετοχής το πρώτο ματς (14/11, 16:00).

WEEKLY EDITION 14/11

  • Κροατία vs Ρωσία
  • Σλοβενία vs Κύπρος
  • Αρμενία vs Γερμανία
  • Ελλάδα vs Κόσοβο
  • Πορτογαλία vs Σερβία
  • Ισπανία vs Σουηδία

Όποιος βρει και τα 6 σκορ, κερδίζει 50.000€ εντελώς δωρεάν*! Σε περίπτωση που περισσότεροι κάνουν το 6 στα 6, το χρηματικό έπαθλο θα αποδίδεται αυτούσιο σε όλους! Δηλαδή ο καθένας θα κερδίσει 50.000€ εντελώς δωρεάν*! Έπαθλα συνολικής αξίας 500€ θα δοθούν αυτούσια και σε όσους έχουν 5 σωστές προβλέψεις, ενώ έπαθλα συνολικής αξίας 50€ αυτούσια σε όσους κάνουν το 4 στα 6.

Αυτή την Κυριακή υπάρχει όμως και το Stoiximan Master σε ένα αγώνα όπου βρίσκεις σκορ και πρώτο σκόρερ και διεκδικείς εντελώς δωρεάν* έως 10.000€! Η προθεσμία για συμμετοχή στο Derby Edition είναι μέχρι και τη σέντρα του αγώνα της Εθνική μας με το Κόσοβο (21:45).

Stoiximan Master: Διεκδικείς έως 50.000€ εντελώς δωρεάν* κάθε εβδομάδα & έως 10.000€ εντελώς δωρεάν* σε ένα παιχνίδι!

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν και δεν απαιτείται κατάθεση ή συμμετοχή στα παίγνια.

Μάχες μέχρι τελικής πτώσεως σε τρία μέτωπα

Η αγωνία χτυπάει 'κόκκινο' στο Group H της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022. Η Κροατία φιλοξενεί στο Σπλιτ την Ρωσία, σε μια μάχη μέχρι τελικής πτώσεως. Οι δύο τους έχουν εξασφαλίσει το 1-2 στον όμιλο, ωστόσο η πρώτη θέση και το απευθείας εισιτήριο για την τελική φάση της διοργάνωσης είναι προς... διαπραγμάτευση!

Με πέντε σερί νίκες η Ρωσία είναι στην κορυφή με 22 βαθμούς και ακολουθεί η Κροατία με 20. Επομένως η 'Hrvatska', θέλει το τρίποντο και μόνο αυτό για να κόψει πρώτη το νήμα και πανηγυρίσει την πρόκριση.

Η ομάδα του Ζλάτκο Ντάλιτς είναι γεμάτη ταλέντο, εμπειρία και λύσεις σε όλες τις γραμμές. Διαθέτει το know how για τέτοιες προκλήσεις, αλλά και τη δυναμική να επιβάλλει τα 'θέλω' της στο χορτάρι. Η επιλογή 1 ημίχρονο - 1 τελικό & over 1,5 γκολ στο 2.87 της Stoiximan.

Ένα εισιτήριο που οδηγεί άνευ μπαράζ στα γήπεδα του Κατάρ κρίνεται και στη Λισσαβώνα! Πορτογαλία και Σερβία έχουν από 17 βαθμούς, με τους γηπεδούχους να υπερτερούν στην ισοβαθμία.

Έτσι, ακόμη και η ισοπαλία είναι αρκετή για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τους συμπαίκτες του προκειμένου να διατηρήσουν το προβάδισμα τους για την απευθείας πρόκριση. Αντίθετα, για την Σερβία το μοναδικό ζητούμενο είναι η νίκη.

Ο Φερνάντο Σάντος είναι στην ευχάριστη θέση να έχει στην διάθεση του ένα υπερπλήρες ρόστερ, γεμάτο πρωταγωνιστές και παίκτες που πρωταγωνιστούν στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Το μεγαλύτερο αβαντάζ ωστόσο είναι η διαφορά νοοτροπίας και πειθαρχίας στο χορτάρι.

H Σερβία είναι γεμάτη ταλέντο, αλλά συχνά συλλαμβάνεται να διακατέχεται από αφέλεια και προχειρότητα στο παιχνίδι της, ενώ εύκολα χάνει την αυτοκυριαρχία της όταν αντιμετωπίζει καταστάσεις πίεσης που συνοδεύονται από 'πρέπει'.

Έχει τη δυναμική να βρει ένα γκολ στη Λισσαβώνα, το γεγονός ότι πρέπει να ρισκάρει όμως αναμένεται να δημιουργήσει ανασταλτικά κενά που η γηπεδούχος μπορεί να τιμωρήσει. Να κερδίσει η Πορτογαλία και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 3.45 στη Stoiximan.

Έβαλε τα χέρια της και έβγαλε τα μάτια της η Σουηδία. Ηττήθηκε στη Γεωργία με 2-0 και έχασε το προβάδισμα που είχε για την πρώτη θέση στο Group B. Έτσι πάει με την πλάτη στον τοίχο στον 'τελικό' του 'Estadio de La Cartuja' της Σεβίλλης, απέναντι στην Ισπανία.

Η ομάδα του Ενρίκε είναι στην κορυφή του ομίλου με 16 βαθμούς, έναν περισσότερο από τους Σκανδιναβούς, έτσι είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση της κορυφής. Της αρκεί να μην ηττηθεί.

Στιβαρή ομάδα η Σουηδία, πειθαρχημένη στο πλάνο της, έχει παίκτες πρωταγωνιστές αλλά και πολλούς 'στρατιώτες'. Δεν θα παραδοθεί εύκολα στη Σεβίλλη, κόντρα σε μια Ισπανία που παίζει άριστα το παιχνίδι ελέγχου και χώρων, γνωρίζοντας πότε και πού πρέπει αλλάξει τον ρυθμό. Μοναδικό ίσως μειονέκτημα της, η απουσία ενός κλασικού γκολτζή που της στερεί το εύκολο γκολ παρά τις πολλές ευκαιρίες που δημιουργεί.

Φαβορί η Ισπανία, όμως δεν θα είναι εύκολο το έργο της. Η Σουηδία μπορεί να μείνει μέχρι αργά στη διεκδίκηση του αποτελέσματος. Στο 5.20 της Stoiximan το σενάριο να σημειωθεί το τελευταίο γκολ του αγώνα στο χρονικό διάστημα 70:00 – 79:59.

Για το γόητρο η Εθνική κόντρα στο Κόσοβο

Η ήττα της Ελλάδας από την Ισπανία σήμανε και τον μαθηματικό αποκλεισμό της από την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η ομάδα του Τζον Φαν'τ Σιπ κατάφερε να έχει μια αξιοπρεπή παρουσία απέναντι στην 'furia roja', όμως η ποιοτική διαφορά αποδείχθηκε αξεπέραστη υπέρ των Ιβήρων. Τελευταία υποχρέωση για την Ελλάδα στο Group B της διοργάνωσης απέναντι στο Κόσοβο, στο γήπεδο της Τούμπας.

Για τις εντυπώσεις, το γόητρο και ένα καλό φινάλε, η Ελλάδα θα ψάξει το τρίποντο απέναντι στην ασθενέστερη ομάδα του ομίλου, τουλάχιστον όπως μαρτυρά η βαθμολογία. Το Κόσοβο βρίσκεται στην τελευταία θέση του Group B με 4 βαθμούς, χωρίς επί της ουσίας να πείσει ποτέ ότι μπορεί να διαδραματίσει ρόλο στις εξελίξεις.

Ματς χωρίς καμία σκοπιμότητα, ανοικτό και με καλό ρυθμό αναμένεται να δούμε στην Τούμπα, με τον Τζον Φαν'τ Σιπ να προχωρά σε φρεσκάρισμα της ενδεκάδας. Ανώτερη η Ελλάδα, θέλει να κλείσει τις υποχρεώσεις της με νίκη και το σκορ πολλαπλών επιλογών 2-1, 3-1 ή 4-1 προσφέρεται σε απόδοση 4.90 στη Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS DAILY BET STOIXIMAN BET STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ