ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

"Εξάποντο" παραμονής στο Σεντ Τζέιμς Παρκ κομμένο και ραμμένο για το 1.70

Οι παίκτες της Νιούκαστλ δίνουν όρκο νίκης πριν τον αγώνα με την Κρίσταλ Πάλας
Οι παίκτες της Νιούκαστλ δίνουν όρκο νίκης © 2021 STEVE LUCIANO/ASSOCIATED PRESS

Η Νιούκαστλ που "καίγεται" για την πρώτη της νίκη και η ανεβασμένη Νόριτς σε ένα κομβικό ματς για τη μάχη της παραμονής, με έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Η αυλαία της 14ης αγωνιστικής στην Premier League ανοίγει με το πολύ κρίσιμο παιχνίδι για τη μάχη της παραμονής ανάμεσα στην ουραγό Νιούκαστλ και την 19η Νόριτς (21:30 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24). Η νίκη των γηπεδούχων προσφέρεται σε τιμές φαβορί οριακά κάτω από το 2.00, ενώ το διπλό παίζει στο 3.80 κατά μέσο όρο στις στοιχηματικές εταιρίες.

Το παιχνίδι είναι πολύ ιδιαίτερο δεδομένου ότι και οι δύο ομάδες άλλαξαν προπονητή πριν δύο εβδομάδες. Η Νιούκαστλ με τον Εντι Χάουι στο τιμόνι ήρθε ισόπαλη 3-3 με την Μπρέντφορντ εντός έδρας κι έχασε το Σάββατο με 2-0 στο Εμιρεϊτς από την Αρσεναλ. Αντίστοιχα, η Νόριτς με τον Ντιν Σμιθ στον πάγκο της, κέρδισε 2-1 τη Σαουθάμπτον και έφερε 0-0 με τη Γουλβς.

Νιούκαστλ - Νόριτς: Προγνωστικά και Ανάλυση

Για τον Χάουι το αποψινό ματς θα είναι το πρώτο εντός έδρας που θα δώσει κανονικά το "παρών" στο Σεντ Τζέιμς Παρκ, καθώς στην πρεμιέρα του με την Μπρέντφορντ απουσίασε λόγω κορονοϊού.

Η Νιούκαστλ είναι η μοναδική ομάδα της κατηγορίας χωρίς νίκη έπειτα από 13 αγωνιστικές (0-6-7). Δέχεται γκολ 11 σερί ματς πρωταθλήματος και έχει μόλις μία καθαρή εστία από τις 25 Αυγούστου και το 0-0 κόντρα στην Μπέρνλι. Εκτοτε δεν κράτησε σε κανένα παιχνίδι της το μηδέν πίσω.

Η Νόριτς από την άλλη έχει τη χειρότερη επίθεση της Premier League με μόλις επτά γκολ ενεργητικό, παρόλα αυτά βρήκε δίχτυα τρία σερί ματς (Λιντς, Μπρέντφορντ, Σαουθάμπτον) πριν κολλήσει στο 0-0 με τη Γουλβς. Ακόμη πάντως και στην αναμέτρηση με τη Γουλβς άξιζε ένα γκολ, αφού είχε 13 τελικές έναντι πέντε της αντιπάλου και τα xGoals έγραψαν 1,40-0,30 με τα "καναρίνια" να βγάζουν δύο σημαντικές ευκαιρίες της τάξεως του 0,40 και 0,37 xG.

Η Νιούκαστλ "καίγεται" απόψε για να πετύχει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, ωστόσο με την άμυνα που διαθέτει μάλλον θα χρειαστεί τουλάχιστον δύο γκολ για να τα καταφέρει, δεδομένου μάλιστα ότι η Νόριτς δείχνει ανεβασμένη επιθετικά και παίζει με πολύ διαφορετική αυτοπεποίθηση μετά την έλευση του Ντιν Σμιθ.

Το Goal-Goal προσφέρεται στο 1.70 και επιβεβαιώνεται και από την πρόσφατη παράδοση των δύο ομάδων, καθώς στα τελευταία οχτώ παιχνίδια τους σε επίπεδο πρωταθλήματος εμφανίστηκε έξι φορές.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νιούκαστλ - Νόριτς: Goal-Goal (απόδοση 1.70), 21:30

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ