BET CORNER

EuroLeague: Στον αστερισμό του Χεζόνια

Ο Μάριο Χεζόνια με την προπονητική φανέλα του Παναθηναϊκού
Ο Μάριο Χεζόνια με την προπονητική φανέλα του Παναθηναϊκού EUROKINISSI

Με το "καλημέρα" ο Μάριο Χεζόνια είναι υποχρεωμένος να ηγηθεί κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Έχει το ταλέντο και τον... χώρο για να το κάνει. Μένει να φανεί, αν αυτό αρκεί για να πάρει ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ τη νίκη.

Ακόμη μια διαβολοβδομάδα της EuroLeague ξεκινά, δίνοντας την ευκαιρία στις ομάδες που είναι εντός της οκτάδας να "καθαρίσουν" επί της ουσίας την πρόκριση στα playoffs. Αυτή τη φορά όμως, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει να κάνει με έναν παίκτη. Τον Μάριο Χεζόνια.

Ο 26χρονος γκαρντ/φόργουορντ θα παίξει για πρώτη φορά με τη φανέλα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, όντας υποχρεωμένος να κάνει τη διαφορά.

Οι ομάδες της EuroLeague ρίχνονται στη μάχη κι αυτές είναι οι τέσσερις επιλογές της 27ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα σε μια πολύ ιδιαίτερη συνθήκη για τον Όντεντ Κάτας. Κι αυτό γιατί θα έχει μεν τον Μάριο Χεζόνια στη διάθεσή του για πρώτη φορά, από την άλλη όμως νοκ άουτ παραμένει ο Νεμάνια Νέντοβιτς, την ώρα που εξαιρετικά αμφίβολη είναι κι η συμμετοχή του Ιωάννη Παπαπέτρου. Τι σημαίνει αυτό; Ότι με το "καλημέρα" ο Μάριο Χεζόνια θα επωμιστεί τον ρόλο του ηγέτη, του πρωταγωνιστή. Δίχως να υπάρχουν εναλλακτικές. Κάτι που συνεπάγεται πολλές εκτελεστικές ευθύνες, εξ ου κι η επιλογή μας από τη Stoiximan για τους over 9.5 πόντους του 26χρονου γκαρντ/φόργουορντ στο 1.87. Αν τώρα, θέλετε να πάτε σε κάτι πιο συνδυαστικό (με κεντρικό πρόσωπο εκείνον), υπάρχει κι η επιλογή του συνδυασμού των over 9.5 πόντων του Μάριο Χεζόνια με τα under 2.5 τρίποντα του Νικ Καλάθη, που προσφέρονται στο 2.15 από τη Stoiximan.

ΧΙΜΚΙ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Το ποιος θα είναι ο νικητής της αναμέτρησης είναι εκ προοιμίου γνωστό. Η διαφορά επιπέδου είναι τόσο μεγάλη άλλωστε, που δεν χωρά αμφιβολία περί τούτου. Γι αυτό κιόλας, το πραγματικό ενδιαφέρον κρύβεται σε ειδικά στοιχήματα, όπως αυτά της επιθετικής παραγωγικότητας της Χίμκι. Η "Βασίλισσα" έχει αποδείξει πολλάκις φέτος πως τουλάχιστον αμυντικά παραμένει συνεπής, κάτι στο οποίο θα επενδύσει στη Mytishchi Arena, προκειμένου να πάρει το διπλό. Τι σημαίνει αυτό; Εν προκειμένω οδηγούμαστε στην επιλογή των under 80.5 πόντων της Χίμκι, που προσφέρεται στο 1.75 από τη Stoiximan.

ΖΕΝΙΤ - ΑΛΜΠΑ

Μετά τη βαριά ήττα από τη Βαλένθια, η Ζενίτ ψάχνει την επιστροφή στις νίκες για να διατηρηθεί σε θέση ισχύος αναφορικά με την οκτάδα. Απέναντί της βρίσκεται η Άλμπα Βερολίνου, που αποδεικνύει από την αρχή κιόλας της σεζόν πως είναι πιο επικίνδυνη όταν δεν την περιμένει κανείς. Το low pace του Τσάβι Πασκουάλ απέναντι στο transition του Αΐτο Ρενέσες, σε μια μονομαχία με πολύ μεγάλο τακτικό ενδιαφέρον. Ό,τι κι αν δοκιμάσουν οι δύο προπονητές, ένα πράγματα δεν αλλάζει: η ικανότητα του Λουκ Σίκμα στην τελική πάσα. Κι εδώ είναι που κρύβεται μια πολύ καλή ευκαιρία στη Stoiximan. Οι over 3.5 ασίστ του κορυφαίου παίκτη της Άλμπα προσφέρονται στο 1.60, μια επιλογή που μόνο αμελητέα δεν είναι δεδομένη του δημιουργικού ταλέντου του παίκτη.

ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός των επτά σερί ηττών δοκιμάζεται εκτός έδρας από την Μπασκόνια, που παλεύει με νύχια και με δόντια για να χωρέσει στην οκτάδα -είναι δύο νίκες μακριά. Οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί για τη νίκη βάσει ρυθμού και φόρμας. Ειδικά από την στιγμή που οι ερυθρόλευκοι έχουν αποδειχθεί πολλάκις φέτος ανεπαρκείς στην έναρξη των αγώνων, όντες ως επί το πλείστον υποχρεωμένοι να κυνηγούν τον αντίπαλό τους, ήδη από την πρώτη περίοδο. Πάνω σε αυτό θα στηριχθούμε για την επιλογή της Μπασκόνια ως νικήτριας ομάδας στο πρώτο δεκάλεπτο, επιλογή που προσφέρεται στο 1.63 από τη Stoiximan.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ