BET CORNER

EuroLeague: Η αγωνιστική ανήκει σε Νέντοβιτς και Μπάλντουιν

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς σε φάση από τον αγώνα Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός (15/1/2021)
Ο Νεμάνια Νέντοβιτς σε φάση από τον αγώνα Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός (15/1/2021) EUROKINISSI

Το επιθετικό ταλέντο του Νεμάνια Νέντοβιτς και η αθλητικότητα του Γουέιντ Μπάλντουιν μπορούν να καθορίσουν τις εξελίξεις του διημέρου στην EuroLeague. Όπως επίσης, η ικανότητα του Ολυμπιακού να κερδίζει μακριά από το γήπεδό του.

Με τις εκκρεμότητες να έχουν περιοριστεί μετά τα δύο εξ αναβολής παιχνίδια που έγιναν νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, οι ομάδες της EuroLeague είναι στις επάλξεις για την 21η αγωνιστική. Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υποδέχεται τη Χίμκι, ο Ολυμπιακός κοντράρεται εκτός έδρας με τη Ζάλγκιρις, κι η μάχη για την είσοδο στην οκτάδα φουντώνει ακόμη περισσότερο. Πλέον άλλωστε, μπαίνουμε σιγά σιγά στην τελική ευθεία της regular season, όπερ και σημαίνει πως τα λάθη (πλέον) δεν συγχωρούνται.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ - ΧΙΜΚΙ

Ένα παιχνίδι γεμάτο προβλήματα για τις δύο ομάδες, οι οποίες θα παραταχθούν δίχως πολλά βασικά στελέχη τους. Ο Ιωάννης Παπαπέτρου και ο Γιώργος Παπαγιάννης από τη μία, ο Αλεξέι Σβεντ, ο Ντέβιν Μπούκερ και ο Γιάνις Τίμα από την άλλη, δεν θα βρεθούν στο παρκέ του ΟΑΚΑ για την αποψινή αναμέτρηση. Είναι σαφές λοιπόν -για το τριφύλλι- ότι ο Νεμάνια Νέντοβιτς είναι υποχρεωμένος να κάνει πάρα πολλά για να πανηγυρίσουν οι γηπεδούχοι στο τέλος της βραδιάς. Ο ηγέτης του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ θα πάρει πολλές μπάλες πάνω του, ενδεχομένως με ανάγκη για περισσότερη δημιουργία παρά για εκτέλεση, δεδομένων όμως των πολύ σημαντικών αμυντικών αδυναμιών της Χίμκι, θα του είναι αρκετά εύκολο να σκοράρει. Το να πετύχει λοιπόν περισσότερους από 16.5 πόντους (η Stoiximan προσφέρει αυτή την επιλογή στο 1.87) είναι κάτι που μπορεί να προκύψει για τον ίδιο και το τριφύλλι με σχετική ευκολία.

ΜΑΚΑΜΠΙ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ συνεχίζει να παλεύει κόντρα στα προγνωστικά για να προλάβει την οκτάδα, έχοντας αυτή τη φορά να ξεπεράσει ένα πολύ υψηλό εμπόδιο, αυτό της Ρεάλ Μαδρίτης. Οι φιλοξενούμενοι ποντάρουν πολλά στην άμυνά τους, η οποία έχει βελτιωθεί ακόμη περισσότερο (σε ομαδικό επίπεδο) από την στιγμή που αποχώρησε ο Φακούντο Καμπάσο. Από την άλλη, οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου είναι υποχρεωμένοι να τρέξουν το γήπεδο και να ψάξουν εύκολους πόντους στο σαραντάλεπτο, γεγονός που θα τους κάνει να νιώσουν πιο άνετα απέναντι στη "Βασίλισσα". Το συμπέρασμα; Το over 72.5 που δίνει η Stoiximan στο 1.75 για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι πολύ δελεαστικό, από πολλές απόψεις.

ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ - ΜΠΑΓΕΡΝ

Η Αρμάνι Μιλάνο και η Μπάγερν είναι δύο ομάδες που παλεύουν για να μπουν στην οκτάδα με όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα. Η τέταρτη θέση της regular season αποτελεί έναν απτό στόχο για αμφότερες, οπότε το αποτέλεσμα της αποψινής αναμέτρησης μπορεί να αποβεί καθοριστικό για την πορεία των δύο ομάδων στη διοργάνωση. Οι γηπεδούχοι έχουν το μομέντουμ, έχουν όμως και αρκετά προβλήματα στην περιφέρεια λόγω απουσιών. Ειδικά σε επίπεδο αθλητικότητας και μεγέθους. Εκεί όπου... διαπρέπει ο Γουέιντ Μπάλντουιν. Ο γκαρντ της Μπάγερν δεν έχει αντίπαλο στα δικά του κυβικά, οπότε θα είναι βασικός επιθετικός άξονας της γερμανικής ομάδας. Το να πετύχει λοιπόν περισσότερους από 13.5 πόντους στον αγώνα (επιλογή που η Stoiximan δίνει στο 1.87) είναι αρκετά... εύκολο για εκείνον. Στο ένας με έναν άλλωστε, πολύ καλύτεροι περιφερειακοί αμυντικοί από αυτούς της Αρμάνι Μιλάνο, δεν τα κατάφεραν απέναντί του.

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μετά από δύο κακές εμφανίσεις με τη Βιλερμπάν, ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τη Ζάλγκιρις. Ένας αγώνας που έχει τον χαρακτήρα του "τελικού" για τους ερυθρόλευκους, δεδομένου ότι ενδεχόμενη ήττα θα τους πάει πολύ πίσω -από την στιγμή που στο παιχνίδι του α' γύρου η Ζάλγκιρις είχε κερδίσει στο ΣΕΦ. Είναι σαφές πως η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι πολύ καλύτερη όταν παίζει μακριά από το γήπεδό της, ομοίως οι πράσινοι δεν έχουν καταφέρει φέτος να προστατεύσουν τη Zalgirio Arena. Παρά τα όσα προηγήθηκαν απέναντι στη Βιλερμπάν, ο Ολυμπιακός θα μπει με τον αέρα της ομάδας που έχει το know how από εκτός έδρας αγώνες, οπότε το 2.50 που δίνει η Stoiximan για το διπλό της ελληνικής ομάδας είναι εξαιρετικό, ως επιλογή.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS BET CORNER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ