ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

Επόμενος προπονητής Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ: Τα φαβορί σύμφωνα με τη στοιχηματική αγορά

O  Ζβέζνταν Μίτροβιτς
O Ζβέζνταν Μίτροβιτς EUROKINISSI

Το BetMarket αναλύει τα δεδομένα και μελετά τις αποδόσεις για τον επόμενο προπονητή στον πράσινο πάγκο.

Τελευταίες ημέρες Ιουνίου, η θερμοκρασία έχει ανέβει, η σεζόν 2021/2022 έχει περάσει οριστικά στο παρελθόν και ήδη η επόμενη άρχισε να ξεπροβάλει. Η καλοκαιρινή νηνεμία έχει επηρεάσει και τον διαθέσιμο όγκο αγορών στο στοίχημα, με το ενδιαφέρον να έχει μετατοπιστεί σε κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες ειδικές αγορές.

Με μια από αυτή θα καταπιαστούμε σήμερα, μέσα από τα BetMarket Tips του BetMarket.gr και αφορά τον επόμενο προπονητή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ. Άλλωστε μερικές φορές οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν αποδειχθεί οι καλύτεροι ρεπόρτερ, στην προσπάθειά τους να μεγιστοποιήσουν την κερδοφορία τους μέσω των προσφερόμενων αποδόσεων.

Τα στοιχεία που δυσκολεύουν την κατάσταση

Το πρώτο στοιχείο που αντλούμε από τη μελέτη των αποδόσεων είναι πως μεγάλα ονόματα από το εξωτερικό είναι τα αουτσάιντερ για τον πράσινο πάγκο. Πολύ πιθανό ορισμένες ενέργειες στο παρελθόν να έχουν δημιουργήσει αυτό το σκηνικό.

Εντός συνόρων το μέγεθος και η φανέλα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ είναι ισχυρά επιχειρήματα που ίσως μπορούν να πείσουν ευκολότερα περιπτώσεις από την Ελλάδα. Αυτός ήταν ο λόγος που ο Γιάννης Σφαιρόπουλος (10.00) ήταν το πρώτο φαβορί, όταν άνοιξε η αγορά. Τις τελευταίες ώρες πάντως βλέπουμε την απόδοσή του να ανεβαίνει, δείγμα πως οι συνομιλίες δεν καταλήγουν σε συμφωνία.

Από την ελληνική αγορά ξεχωρίζει επίσης η περίπτωση του Παπαθεοδώρου (21.00) αλλά και το ενδεχόμενο να βρεθεί στην άκρη του πάγκου ξανά ο Πεδουλάκης (201.00).

Η EuroLeague και οι Ρώσοι

Ανοίγοντας το οπτικό μας πεδίο προς όλη την αγορά, η αλήθεια είναι πως οι περιπτώσεις που μπορούν να απασχολήσουν δεν είναι πολλές. Ο Ιτούδης έφυγε γρήγορα από το πλάνο, ενώ οι περισσότεροι προπονητές ομάδων στη EuroLeague θα συνεχίσουν στους πάγκους.

Η περίπτωση του Πασκουάλ (21.00) και της Ζενίτ, που αποβλήθηκε αγωνιστικά από τη διοργάνωση, θα μπορούσε ίσως να απασχολήσει. Οι Ρώσοι όμως δεσμεύουν με συμβόλαιο τον Πασκουάλ και ο Παναθηναϊκός δεν έχει τον χρόνο να περιμένει την αντιδικία τους, ούτε θέλει να κάνει υπέρβαση στο μπάτζετ για να πληρώσει τη ρήτρα.

Οι περιπτώσεις των Σέρβων

Οι Σέρβοι δεν ήταν προτεραιότητα της διοίκησης. Με τις λιγοστές επιλογές στο “τραπέζι” βέβαια την αναγκάζουν να αναθεωρήσει.

Τα ονόματα των Ζβέζνταν Μίτροβιτς (2.00) και Ντέγιαν Ράντονιτς (7.00) φιγουράρουν επίσης ψηλά στην πράσινη λίστα. Ειδικά ο πρώτος δείχνει αυτή τη στιγμή το μεγάλο φαβορί για τη θέση του επόμενου προπονητή στον μπασκετικό Παναθηναϊκό.

Στο BetMarket.gr θα βρεις όλες τις εξελίξεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα και καθημερινά προγνωστικά με αναλύσεις υψηλού επιπέδου για ποδόσφαιρο, μπάσκετ, φόρμουλα 1 αλλά και το τουρνουά τένις Wimbledon που αρχίζει σε λίγες ημέρες!

TAGS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ