ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Επόμενη ομάδα Κριστιάνο Ρονάλντο: Τα δεδομένα σύμφωνα με τη στοιχηματική αγορά

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κόντρα στην Μπράιτον στην Premier League
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο © 2022 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει προκαλέσει "σεισμό" στην Ευρώπη τις τελευταίες ημέρες. Τι αναφέρει η στοιχηματική αγορά σχετικά με την ομάδα που θα αγωνίζεται τη σεζόν 2022-23

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε το περσινό καλοκαίρι στο Μάντσεστερ για λογαριασμό της Γιουνάιτεντ, στην ομάδα που αγάπησε και αγαπήθηκε, ωστόσο η θερμοκρασία έχει ανέβει στο μεταγραφικό παζάρι με τον ίδιο να έχει προκαλέσει σεισμό μετά από τις τελευταίες εξελίξεις.

Σύμφωνα με τους Times ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ζήτησε από τη διοίκηση των Κόκκινων Διαβόλων να τον αφήσει να φύγει εφόσον δεχτεί κάποια ικανοποιητική πρόταση. Όλα αυτά λίγες μέρες ύστερα από τα δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών που ήθελαν τον Ζόρζε Μέντες να έχει έρθει σε επαφή με αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες προτείνοντας τον CR7.

Ο βασικότερος λόγος που ώθησε τον CR7 να ζητήσει να αποχωρήσει από τη Γιουνάιτεντ είναι ότι θέλει να αγωνιστεί τη νέα σεζόν στο Champions League, κάτι που δεν μπορεί αν παραμείνει στο Ολντ Τράφορντ.

Το σίριαλ συνεχίστηκε και σήμερα, καθώς σήμερα (04/07) ενημέρωσε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ότι δεν πρόκειται παραστεί στην προπόνηση της Δευτέρας, την πρώτη της ομάδας για τη νέα σεζόν. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους και σύμφωνα με το Athletic η Γιουνάιτεντ έκανε δεκτό το αίτημα και την εξήγηση που έδωσε ο Κριστιάνο.

Τα δεδομένα σύμφωνα με τη στοιχηματική αγορά

Πώς όμως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στη στοιχηματική αγορά μετά από τα τελευταία δεδομένα; Για την ώρα πάντως το ενδεχόμενο για μείνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαντάζει το επικρατέστερο σενάριο. Σύμφωνα με τη στοιχηματική αγορά τιμάται στο 2.00.

Δεύτερο φαβορί ώστε να είναι η επόμενη ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι η Μπάγερν Μονάχου που τιμάται μεταξύ 3.00 και 3.50. Εντύπωση προκαλεί το ενδεχόμενο να μην μετακομίσει από την Αγγλία ο Πορτογάλος και απλώς να αλλάξει πόλη. Μεταξύ 3.75 και 6.00 βρίσκουμε το ενδεχόμενο να πάει στην Τσέλσι.

Τέταρτο φαβορί και ένα ενδεχόμενο που αρκετοί ποδοσφαιρόφιλοι θα ήθελαν να δουν είναι η Παρί, ώστε να δούμε τον Μέσι και τον Κριστιάνο να συνυπάρχουν. Στο 6.00 μεταξύ 15.00 να είναι η Παρί Σεν Ζερμέν η ομάδα που θα φοράει τη φανέλα της τη σεζόν 2022-23 ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Από εκεί και πέρα σ’ ό,τι αφορά δύο άλλοτε αγάπες του Κριστιάνο Ρονάλντο, η Ρεάλ Μαδρίτης τιμάται στο 9.00 κατά μέσο όρο, ενώ η Σπόρτινγκ Λισαβόνας φτάνει στο 26.00. Ενδιαφέρον έχει και το ενδεχόμενο να συνυπάρξει τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν με την Ρόμα, την ομάδα που τεχνικός της είναι ο Ζοζέ Μουρίνιο. Στο 11.00 κατά μέσο όρο προσφέρεται το ενδεχόμενο να γίνει κάτοικος Ρώμης ο 38χρονος επιθετικός.

TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ