TIPS ΜΑΡΚΟ

Εμπνέει εμπιστοσύνη το Πόρτλαντ για το 2.19 στο Όρεγκον

Οι παίκτες του Πόρτλαντ πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στο Χιούστον
Οι παίκτες του Πόρτλαντ πανηγυρίζουν © 2021 MICHAEL WYKE/ASSOCIATED PRESS

Ώρα playoffs στο MLS με το Πόρτλαντ να φιλοξενεί τη Μινεσότα σ’ ένα ματς για γερά νεύρα κόντρα στο οποίο παραδοσιακά δεν περνάει καλά.

Regular season τέλος, ώρα playoffs στο MLS. Στον πρώτο γύρο οι αγώνες είναι μονοί και σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο ακολουθεί ημίωρη παράταση και εφόσον χρειαστεί πέναλτι. Το πιο ενδιαφέρον σταύρωμα διεξάγεται στο Πρόβιντενς Παρκ και αφορά για τη δυτική περιφέρεια. Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος το Πόρτλαντ τερμάτισε τέταρτο με 55 βαθμούς και η Μινεσότα με 49.

Στο πιο κομβικό σημείο του πρωταθλήματος το Πόρτλαντ φόρτσαρε και μπαίνει στα playoffs με θετικό αέρα κόντρα σ’ έναν αντίπαλο που έχει αρνητική παράδοση πάντως, καθώς σε σύνολο 10 αγώνων η Γιουνάιτεντ έχει επικρατήσεις επτά φορές, ένα ματς έληξε ισόπαλο και σε δύο περιπτώσεις επικράτησαν οι Τίμπερς.

Πιο έμπειρη ομάδα η γηπεδούχος, ενώ από τη στιγμή που τα πράγματα ζόρισαν ανέβασε κατά πολύ τις στροφές, ενδεικτικό το γεγονός πως την τελευταία δεκάδα αγώνων πέτυχε 7 νίκες (7-0-3). Η Μινεσότα είναι μαχητική ομάδα, είναι κατώτερη ποιοτικά όμως, την ώρα που το Πόρτλαντ με την επιστροφή του ηγετικού χαφ Σεμπάστιαν Μπλάνκο είναι μια τελείως διαφορετική ομάδα και ένα σκαλί παραπάνω σε ποιοτικά. Είναι ο MVP της ομάδας και αυτός που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα.

Το ματς (00:30 LIVE από το SPORT24) είναι αμφίρροπο, οριακό. Η Μινεσότα έβγαλε και αυτή θετικές εντυπώσεις προς το τέλος, είχε πολλά σκαμπανεβάσματα όμως, έκλεισε τη regular season με αρνητικό συντελεστή τερμάτων (μοναδική ομάδα που έκλεισε μ’ αυτό τον τρόπο την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος). Το Πόρτλαντ εντός έδρας είναι πιο αξιόπιστη ομάδα (5-0-1 στα έξι τελευταία), αποπνέει σιγουριά και στις τιμές που γυροφέρνει ο άσος (2.19 στον μέσο όρο) υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε μαζί του. Συν τοις άλλοις η Γιουνάιτεντ είναι από τις χειρότερες on the road ομάδες του πρωταθλήματος, καθώς σε σύνολο 17 αγώνων κέρδισε μόλις τρεις φορές (3-7-7). Έστω και στα σημεία μπορεί να πάρει το ματς το Πόρτλαντ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Πόρτλαντ - Μινεσότα: 1 (2.19 απόδοση), 00:30

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ