ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Ελλάδα - Γεωργία: Για το 2/2 στο Ακρόπολις με συνδυαστική επιλογή στο 2.00

Οι παίκτες της Εθνικής μας κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου πριν το φιλικό ματς με την Πολωνία
Οι παίκτες της Εθνικής μας κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου πριν το φιλικό ματς με την Πολωνία INTIME

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το δεύτερο παιχνίδι της Ελλάδας στο τουρνουά Ακρόπολις κόντρα στη Γεωργία του Ηλία Ζούρου.

Η εθνική μας ομάδα ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά Ακρόπολις επικρατώντας με 101-78 της Πολωνίας. Απόψε η Ελλάδα αντιμετωπίζει τη Γεωργία του Ηλία Ζούρου (21:00 ERT1, Live από το SPORT24), σε ένα θεωρητικά πολύ πιο σοβαρό τεστ εν όψει EuroBasket 2022.

Ελλάδα - Γεωργία: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Γεωργία στην πρώτη αγωνιστική του Ακρόπολις ήταν ανταγωνιστική κόντρα στην Τουρκία, ωστόσο δεν απέφυγε εν τέλει την ήττα με 101-88. Οι παίκτες του Ηλία Ζούρου μείωσαν σε 88-85 στην τέταρτη περίοδο, αλλά κάπου εκεί η αντεπίθεσή τους σταμάτησε.

Κορυφαίοι σκόρερ για τη Γεωργία κόντρα στην Τουρκία ήταν ο Τορνίνκε Σενγκέλια με 20 πόντους, ο Γκεόρκι Σερμαντίντι με 18 και ο συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μιλγουόκι Μπακς, Αλεξάντερ Μαμουκελασβίλι, ο οποίος πρόσθεσε 16.

Η Ελλάδα από την την πλευρά της, όπως αναμενόταν έφτασε σε μία ευρεία επικράτηση απέναντι στην περιορισμένων δυνατοτήτων Πολωνία. Παρότι υπήρξαν κενά διαστήματα, όπου η εθνική μας επέτρεψε στους Πολωνούς να τρέξουν μεγάλα σερί, τελικά η διαφορά στο τέλος άνοιξε πάνω από τους 20 πόντους.

Φυσικά, τη διαφορά έκανε ξανά ο ασταμάτητος Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος σημείωσε 24 πόντους σε 23 λεπτά συμμετοχής, με 12/19 βολές! Οι Πολωνοί ήταν εμφανές ότι δεν είχαν άλλον τρόπο να σταματήσουν τον Greek Freak και όλο το βράδυ τον έστελναν στη γραμμή της φιλανθρωπίας.

Από εκεί και πέρα, γεμάτη εμφάνιση έκανε και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με 19 πόντους, επιβεβαιώνοντας ότι με το αξιόπιστο σουτ που διαθέτει, κουμπώνει άριστα δίπλα στον Γιάννη.

Σε ό,τι αφορά στο αποψινό παιχνίδι η Ελλάδα είναι προφανώς το φαβορί με το βασικό χάντικαπ να παίζει στους 14,5 πόντους. Θα πρέπει πάντως να έχουμε υπόψιν μας ότι ο Δημήτρης Ιτούδης μπορεί να κάνει ειδική διαχείριση σε ορισμένους παίκτες και να δώσει ανάσες στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, διότι τα ματς είναι απανωτά και ακολουθεί αύριο το ακόμη πιο δυνατό τεστ με την Τουρκία.

Κρίνεται λοιπόν πιο συνετό να κατεβάσουμε το χάντικαπ στους 5,5 πόντους, ζητώντας από την εθνική μας απλά μία νίκη πέντε πόντων. Αν παράλληλα πάρουμε και το Over 157,5 τότε χτίζουμε bet σε απόδοση διπλασιασμού.

Σημειώνεται ότι η Ελλάδα στα τρία φιλικά προετοιμασίας που έχει δώσει μέχρι στιγμής, σκοράρει 89 πόντους κατά μέσο όρο. Από την άλλη, η Γεωργία στα τρία από τα τέσσερα φιλικά της (με Ουγγαρία, Ισραήλ και Τουρκία) σημείωσε μίνιμουμ 88 πόντους.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ελλάδα – Γεωργία: 1 -4,5 & Over 157,5 (απόδοση 2.00), 21:00

TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ