TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Δύο διπλές ευκαιρίες και η εμπιστοσύνη στην Ίντερ

Ο Έντιν Τζέκο της Ίντερ πανηγυρίζει με τον Λαουτάρο Μαρτίνες γκολ που σημείωσε κόντρα στη Σαχτάρ για τη φάση των ομίλων του Champions League 2021-2022 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021
Ο Έντιν Τζέκο της Ίντερ πανηγυρίζει με τον Λαουτάρο Μαρτίνες γκολ που σημείωσε κόντρα στη Σαχτάρ για τη φάση των ομίλων του Champions League 2021-2022 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021 © 2021 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα του Σαββάτου και καταλήγει σε τρία πονταρίσματα από Αγγλία Ισπανία και Ιταλία.

Ο Στίβεν Τζέραρντ πήρε μία πραγματικά καλή δουλειά. Η Άστον Βίλα έχει ένα πολύ καλό ρόστερ με σπουδαίες μεσοεπιθετικές επιλογές. Στην πρώτη τού Τζέραρντ με αντίπαλο την Μπράιτον η Βίλα αρχικά κράτησε το μηδέν και με την ώθηση του κόσμου της κατάφερε να φτάσει στη νίκη. Ήταν υπερβολικό το ρεκόρ με τις 5 συνεχόμενες ήττες και οι δυνατότητες του ρόστερ δεν είναι για να βρίσκεται κοντά στην επικίνδυνη ζώνη.

Δυσκολεύει το πρόγραμμα χρειάζεται αποτέλεσμα

Σε καλή κατάσταση και από σπουδαία αποτελέσματα έρχεται η Πάλας. Για την Άστον Βίλα όμως μοιάζει υποχρεωτικό να πάρει κάτι από το συγκεκριμένο παιχνίδι (17:00 COSMOTE SPORT 8, LIVE από το SPORT24 ). Το πρόγραμμα στη συνέχεια δυσκολεύει αρκετά. Παίζει εντός με τη Σίτι, εντός με τη Λέστερ και στη συνέχεια πηγαίνει στο Άνφιλντ. Θέλει να κρατήσει τη δυναμική που δημιούργησε η έλευση και η νίκη στην πρεμιέρα του Τζέραρντ. Με την ισοπαλία και οι δύο θα είναι ευχαριστημένοι. Το Χ2 στο 1.70 στον μέσο όρο των εταιριών.

Μεταμορφωμένη με τον Κίκε Φλόρες

Η Χετάφε με τον Μίτσελ είχε μαζέψει 1 βαθμό σε 7 παιχνίδια, με τον Κίκε Φλόρες στον πάγκο της έχει πάρει 8 βαθμούς σε 6 αγώνες. Μετά τη διακοπή για τις Εθνικές ο Κίκε Φλόρες παρουσίασε μία τελείως διαφορετική ομάδα.

Η Χετάφε έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι με την Κάδιθ, κράτησε εύκολα το μηδέν και στο τέλος κέρδισε 4-0. Ήταν μία εμφάνιση που έδειξε πως θα έχει συνέχεια και το πρόγραμμα βοηθάει. Βρίσκεται με 9 βαθμούς στην 19η θέση και έχει μπροστά της παιχνίδια που μπορεί να πάρει αποτελέσματα με Μαγιόρκα εκτός, με Μπιλμπάο εντός, Αλαβές εκτός και Οσασούνα εντός.

Η Μαγιόρκα έκλεισε με 4 σερί ισοπαλίες τον προηγούμενο κύκλο παιχνιδιών, προβλημάτισε στην επιστροφή στην δράση. Έχασε εύκολα χωρίς μάχη 3-1 από την Βαγιεκάνο με 1,85-0,93 xG. Έχει βρει φόρμα η Χετάφε, έχει έδαφος να καλύψει έχει περισσότερο ανάγκη το αποτέλεσμα από τη Μαγιόρκα (19:30 NOVASPORTS 1, LIVE από το SPORT24 ) και το μομέντουμ δείχνει υπέρ της. Το Χ2 στο 1.65.

Μείωσε στους 4 από την κορυφή, πέρασε στους 16 μετά από δέκα χρόνια

Η Ίντερ μπήκε με ιδανικό τρόπο μετά τη διακοπή. Πέτυχε σπουδαία νίκη για την οικονομία του πρωταθλήματος με τη Νάπολι και μείωσε τη διαφορά που τη χωρίζει από τη Νάπολι και τη Μίλαν στους 4 βαθμούς και μεσοβδόμαδα κερδίζοντας με 2-0 τη Σαχτάρ πέρασε στους 16 του Champions League μετά από 10 χρόνια.

Έχει δημιουργήσει ένα πολύ καλό μομέντουμ η ομάδα του Ιντσάγκι και πρέπει να περάσει από την έδρα της Βενέτσια για να συνεχίζει να καλύπτει έδαφος από την κορυφή. Η φετινή προσπάθεια αποτελεί εξέλιξη της δουλειάς του Κόντε με τον Σιμόνε Ιντσάγκι να αποδεικνύεται πολύ καλή επιλογή.

Ακολουθεί τη σταθερά των τριών στόπερ και προσπαθεί να κάνει πιο επιθετική, πιο δημιουργική την Ίντερ. Η Βενέτσια προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες με Ρόμα 3-2 εντός και με Μπολόνια 0-1 εκτός σε παιχνίδια που έπαιξε μαζική άμυνα και ήταν τυχερή. Έχει πάρει περισσότερους βαθμούς από ό,τι αξίζει. Δεν θα είναι δύσκολο το πέρασμα για την Ίντερ (21:45 COSMOTE SPORT 3, LIVE από το SPORT24 ). Το διπλό ανάμεσα στο 1.40 και στο 1.45.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κρίσταλ Πάλας - Άστον Βίλα: Χ2 (απόδοση 1.70), 17:00
  • Μαγιόρκα - Χετάφε: Χ2 (απόδοση 1.65), 19:30
  • Βενέτσια - Ίντερ: 2 (απόδοση 1.45), 21:45

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ