ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Δυάδα με ειδικά παικτών από τη EuroLeague σε απόδοση άνω του 3.30

Ο άσος της Ζαλγκίρις, Παούλιους Γιανκούνας
Ο Παούλιους Γιανκούνας © 2018 DARKO VOJINOVIC/ASSOCIATED PRESS

Δυάδα με ειδικά παικτών από της αναμετρήσεις της EuroLeague σε απόδοση άνω του 3.30.

Πέρα από τον αγώνα του Ολυμπιακού στη Βαρκελώνη, το αποψινό πρόγραμμα της EuroLeague περιλαμβάνει ακόμη δύο αναμετρήσεις. Στο Βελιγράδι, ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται τη Ζαλγκίρις (13/10 20:00 Novasports Start, Live από το SPORT24), η οποία μετά τις δύο ήττες από Βιλερμπάν και Ζενίτ αντικατέστησε τον κόουτς Μάρτιν Σίλερ με τον Γιούρι Ζντοβτς.

Ο Ερυθρός Αστέρας έχει ξεκινήσει πολύ καλύτερα τη σεζόν, αφού στην πρεμιέρα έχασε οριακά από τη Φενέρ στην Κωνσταντινούπολη και τη δεύτερη αγωνιστική έβγαλε μεγάλο διπλό στο Τελ Αβίβ επί της Μακάμπι. Κοινός παρονομαστής των δύο αγώνων η εξαιρετική άμυνα των Σέρβων, που δέχθηκαν μόλις 61 και 63 πόντους αντίστοιχα.

Η Ζαλγκίρις ταξίδεψε στη Σερβία χωρίς τον κορυφαίο της σέντερ, τον Τζόφρι Λοβέρν. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να σηκώσουν μεγαλύτερο βάρος ο Τζος Νέμπο και ο Παούλιους Γιανκούνας. Ο 37χρονος Λιθουανός πάουερ-φόργουορντ έπαιξε κόντρα στη Ζενίτ πάνω από 24 λεπτά. Πολύ χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει και απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα.

Για την εμπειρία και τις παραστάσεις του πολύπειρου Γιανκούνας δεν χρειάζεται να ειπωθούν πολλά. Ξέρει να διαβάζει το παιχνίδι, παίρνει πάντα καλές τοποθετήσεις στο ζωγραφιστό, μπορεί να παίξει high-low και φυσικά ξέρει να αξιοποιεί την αδύναμη πλευρά. Παρότι δεν είναι ο ορισμός του πόιντ-φόργουορντ, είναι ένας πολύ εγκεφαλικός παίκτης και μπορεί να δώσει τουλάχιστον μία ασίστ σε απόδοση 1,60.

Σημαντικός ο Γιαμπουσέλε στο επιθετικό παιχνίδι της Ρεάλ

Λίγο αργότερα, η Ρεάλ υποδέχεται στη Μαδρίτη τη Μονακό (13/10 21:45 Novasports 4HD, Live από το SPORT24) με στόχο να επιστρέψει άμεσα στις νίκες μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Ο Πάμπλο Λάσο συνεχίζει να στερείται τις υπηρεσίες των Ράντολφ και Τόμπκινς, αυτό σημαίνει λοιπόν ότι ο ρόλος του Γιαμπουσέλε παραμένει πολύ σημαντικός. Πόσο μάλλον για μία ομάδα όπως η Ρεάλ, που επιλέγει συχνά στην επίθεσή της το τρίποντο από το "4".

Είναι χαρακτηριστικό πως στα πρώτα δύο ματς της EuroLeague η Ρεάλ εκτέλεσε 59 τρίποντα (!) εκ των οποίων τα οχτώ ο Γιαμπουσέλε. Ο Γάλλος πάουερ-φόργουρντ είχε 3/5 στην πρεμιέρα με την Εφές και 1/3 στο ΣΕΦ.

Με τον τρόπο που παίζει η Ρεάλ, ο πρώην άσος της Βιλερμπάν θα πάρει ξανά αρκετές προσπάθειες έξω από τα 6.75. Στο 2.07 να σημειώσει τουλάχιστον δύο τρίποντα, πάνω από το 3.30 η δυάδα μαζί με τη μία ασίστ του Γιανκούνας.

ΠΡΟΤΑΣΗ
20:00 Ερυθρός Αστέρας - Ζαλγκίρις Γιανκούνας 1+ ασίστ (1.60)
21:45 Ρεάλ - Μονακό Γιαμπουσέλε 2+ τρίποντα (2.07)

TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ