BET CORNER

Διπλασιασμοί στην Ιταλία, κόντρα στο Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα

Ο Εν Νεσίρι κόντρα στον Ουμτιτί στο Κύπελλο Ισπανίας
Ο Εν Νεσίρι κόντρα στον Ουμτιτί ©2021 ANGEL FERNANDEZ /ASSOCIATED PRESS

Κορυφώνεται η μάχη της κορυφής και των ευρωπαϊκών εισιτηρίων σε Ισπανία, Γερμανία και Ιταλία, με την στοιχηματική προσέγγιση των αγώνων να οδηγεί κατά βάση σε συνδυαστικές επιλογές για ασφάλεια και καλύτερες αποδόσεις.

Η Σεβίλλη μπορεί να διατηρήσει απόρθητη την έδρα της κόντρα στη Μπαρτσελόνα, η άμυνα της Λειψίας είναι ικανή να λυγίσει την Γκλάντμπαχ, 'πεινασμένη' για τίτλο η Ίντερ απέναντι στην υπερβατική Τζένοα, στο δεύτερο ημίχρονο λύνουν τις διαφορές τους Ρόμα και Μίλαν στο 'Olimpico'.

(Σάββατο, 17:15) Σεβίλλη - Μπαρτσελόνα: Κορυφώνεται η μάχη στη La Liga, με την αναμέτρηση του 'Ramón Sánchez Pizjuán' να ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής. Σε εξαιρετική κατάσταση η Σεβίλλη, που στα τελευταία δέκα παιχνίδια για όλες της διοργανώσεις μετράει 9 νίκες και 1 ήττα, αυτή από την Ντόρτμουντ για το Champions League. Με τα 6 σερί τρίποντα στο πρωτάθλημα ανέβηκε στην 4η θέση, στο +7 από την 5η Σοθιεδάδ. Ακούνια και Οκάμπος είναι αμφίβολοι.

Η Μπαρτσελόνα έχει χτίσει ένα αήττητο σερί 14 αγώνων στη La Liga, με 11 νίκες και 3 ισοπαλίες. Είναι 3η με 50 βαθμούς, στο -5 από την πρωτοπόρο Ατλέτικο αλλά και ένα ματς περισσότερο. Ωστόσο το 1-4 εντός έδρας από την Παρί Σεν Ζερμέν ουσιαστικά την θέτει εκτός συνέχειας Champions League, ενώ στις 13 Γενάρη ηττήθηκε από την Σεβίλλη με σκορ 2-0 για το Copa Del Rey. Αραούχο, Κοουτίνιο, Φάτι, Πιάνιτς και Σέρτζι Ρομπέρτο στην λίστα των τραυματιών.

Σημαντικά τα σερί και των δύο ομάδων στη διοργάνωση. Η Σεβίλλη παρουσιάζει την καλύτερη άμυνα (16) στην κατηγορία και η Μπαρτσελόνα την καλύτερη επίθεση (53). Οι αποδόσεις μάλλον αδικούν τους γηπεδούχους, που μοιάζουν ικανοί να αποφύγουν τουλάχιστον την ήττα στην έδρα τους. Στρεφόμαστε στο MatchCombo της Stoiximan και επιλέγουμε το 1X & under 4,5 γκολ σε απόδοση 1.93.


(Σάββατο, 19:30) Λειψία - Γκλάντμπαχ: Ματς για την 23η αγωνιστική της Bundesliga στην 'Red Bull Arena'. Η Λειψία παραμένει στο κυνήγι της Μπάγερν Μονάχου και της κορυφής. Είναι στην 2η θέση με 47 βαθμούς και στο -2 από τους Βαυαρούς. Μετά την ήττα από την Μάιντς έβγαλε αντίδραση και απάντησε με τέσσερις νίκες στη σειρά. Δίνει τη μάχη της και στο μέτωπο του Champions League, όπου ηττήθηκε με 0-2 από τη Λίβερπουλ και η ρεβάνς του 'Anfield' μοιάζει εξαιρετικά δύσκολη. Πάντως η ανασταλτική της λειτουργία είναι υποδειγματική, καθώς παρουσιάζει το καλύτερο ρεκόρ στην Bundesliga με μόλις 18 γκολ παθητικό σε 22 ματς. Εκτός μάχης οι Λάιμερ και Σόμποζλαϊ.

Σε κακό φεγγάρι η Γκλάντμπαχ. Αγνοεί τη νίκη από τις 22/1 και το 4-2 επί της Ντόρτμουντ. Έκτοτε έχει δύο ισοπαλίες και δύο ήττες σε τέσσερα ματς. Στην 8η θέση πλέον, με 33 βαθμούς και στο -3 από ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Από την 4άδα απέχει 9 βαθμούς και δύσκολα θα τα καταφέρει. Η φετινή της πορεία στο Champions League δείχνει πως θα ολοκληρωθεί στους '16', αφού ζητείται ένα θαύμα για να ανατρέψει το 0-2 από την Μάντσεστερ Σίτι στη ρεβάνς του 'Etihad'. Μπόλικα τα προβλήματα και αφορούν τους τραυματίες Μπενσεμπαϊνί, Ντουκουρέ, Χόφμαν, Κράμερ, Μούσελ και Κιζέρα.

Ο πρώτος λόγος ανήκει στη Λειψία, που είναι και η κορυφαία εντός έδρας (9Ν-1Ι-1Η, γκολ 21-7) ομάδα της κατηγορίας. Δυσκολοκατάβλητη η Γκλάντμπαχ εκτός (3Ν-5Ι-2Η, γκολ 18-18), αλλά δεν πατάει καλά στα πόδια της και δύσκολα θα την βγάλει καθαρή στην 'Red Bull Arena'. Περιμένουμε ένα σχετικά κλειστό ματς, με νικήτρια την γηπεδούχο. Το 1 & under 4,5 γκολ σε απόδοση 2.02 στο MatchCombo της Stoiximan είναι η επιλογή μας εδώ.


(Κυριακή, 16:00) Ίντερ - Τζένοα: Ματς για την 24η αγωνιστική στην Serie A, ανάμεσα σε δύο φορμαρισμένες ομάδες αλλά με δεδομένη διαφορά ποιότητας. Αήττητο επτά αγώνων τρέχει η Ίντερ, με τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Η τελευταία ήταν στο θριαμβευτικό 3-0 επί της Μίλαν, που την φέρνει στο +4 στην κορυφή της βαθμολογίας. Εκτός Ευρώπης και Κυπέλλου, ο στόχος των 'νερατζούρι' πλέον είναι ένας και ξεκάθαρος: η κατάκτηση του πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά το 2010! Ο τιμωρημένος Χακίμι και ο τραυματίας Σένσι τα μοναδικά προβλήματα του Κόντε.

Στην καλύτερη φόρμα της σεζόν η Τζένοα, που τρέχει ένα επίσης αήττητο σερί με τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Δύο από αυτές στα ισάριθμα πρόσφατα ματς με Τορίνο και Βερόνα. Ανέβηκε πλέον στην 11η θέση με 26 βαθμούς και το +11 από την επικίνδυνη ζώνη. Μπιράσκι, Κασάτα και Πελεγκρίνι στο ιατρικό δελτίο των 'μπλουτσερσκιάτι'.

Η Ίντερ έχει ψυχολογία, αυτοπεποίθηση και το δίδυμο Λουκακού - Μαρτίνες σε εξαιρετική κατάσταση. Εκμεταλλεύεται την έδρα της (9Ν-1Ι-1Η) και παρουσιάζει την κορυφαία επιθετική επίδοση της κατηγορίας με 57 γκολ. Η Τζένοα έχει απελευθερωθεί από την πίεση, έχει τσαγανό αλλά μαζί και ένα υπερβατικό για τα δεδομένα της σερί. Που λογικά θα σταματήσει στο Μιλάνο, απέναντι σε μια σαφώς ανώτερη ομάδα. Θα μπει δυνατά από το ξεκίνημα η Ίντερ για να κόψει τα φτερά της Τζένοα και το 1ημ./1τελ. & over 2,5 γκολ σε απόδοση 2.12 μοιάζει αποδεκτό στο MatchCombo της Stoiximan.


(Κυριακή, 21:45) Ρόμα - Μίλαν: Το κορυφαίο ματς της 24ης αγωνιστικής στη Serie A, στο 'Olimpico' της Ρώμης. Με τρεις νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια και το πρόσφατο 0-0 στην έδρα της Μπενεβέντο, η Ρόμα βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας, στο +1 από την Αταλάντα και το -9 από την κορυφή. Ανοιχτά τα παιχνίδια της, όπως φανερώνει ο συντελεστής τερμάτων στο 47-35. Μοναδική ομάδα που διατηρεί αήττητη την έδρα της στο πρωτάθλημα, με 9 νίκες και 3 ισοπαλίες σε 12 ματς. Τζέκο, Ιμπάνεζ, Κουμπούλα, Σαντόν, Σμόλινγκ και Τζανιόλο αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού, ερώτημα πόσοι θα προλάβουν.

Το εκπληκτικό πρώτο μισό της Μίλαν στη σεζόν είναι παρελθόν. Οι 'ροσονέρι' έχουν προσγειωθεί στην πραγματικότητα, μετρούν τρεις ήττες στα πέντε τελευταία, οι δύο συνεχόμενες από Σπέτσια και Ίντερ! Στην δεύτερη θέση πλέον και το -4 από την κορυφή. Παραμένουν ωστόσο η ομάδα με την καλύτερη εκτός έδρας συγκομιδή στην κατηγορία (9Ν-1Ι-1Η, 21-10 γκολ), αμφίβολοι Μπενασέρ και Μάντζουκιτς.

Ζόρικο ματς. Η Ρόμα θέλει οπωσδήποτε τρίποντο για τη μάχη της 4άδας, η Μίλαν οφείλει να βγάλει αντίδραση αν θέλει να παραμείνει στην κούρσα του τίτλου. Χωρίς περιθώρια για απώλειες αμφότερες, ελαφρώς υπερβολικός ο φαβοριτισμός της Ρόμα. Πιθανόν να κριθεί στις λεπτομέρειες και η μάχη να δοθεί ως το τέλος. Ρισκάρουμε στο g/g του δεύτερου ημιχρόνου, σε απόδοση 2.47 στη Stoiximan.


* Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Photo Credits: ©2021 Angel Fernandez /Associated Press

TAGS BET CORNER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ