ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Διορθώσεις στις αποδόσεις στη EuroLeague

Ο Ντάριλ Μέικον στο παιχνίδι με τη Μονακό
Ο Ντάριλ Μέικον στο παιχνίδι με τη Μονακό EUROKINISSI

Οι μεταβολές τιμών στις αναμετρήσεις Ζάλγκιρις - Ζενίτ και Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Φενέρμπαχτσε ξεχωρίζουν από το στοιχηματικό πρόγραμμα της Πέμπτης.

(20:00) Ζάλγκιρις - Ζενίτ: Έντονες μεταβολές παρατηρούνται στο σετ τιμών της αναμέτρησης του Κάουνας για τη δεύτερη αγωνιστική της EuroLeague. Η τιμή νίκης της Ζάλγκιρις άνοιξε στο 2.68 λόγω ιατρικού δελτίου, ωστόσο πλέον μόνο η συμμετοχή του Γιανκούνας θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Μάλιστα έφτασε μέχρι το 2.92 και πλέον εντοπίζεται στο 2.39. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την άνοδο της νίκης της Ζενίτ, η οποία από το αρχικό 1.47 κυκλοφορεί στο 1.62.

(21:00) Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Φενέρμπαχτσε: Αρκετά σκαμπανεβάσματα παρατηρούνται στο σετ τιμών της αναμέτρησης του ΟΑΚΑ στο ενδεχόμενο της απλής νίκης. Από το 2.35 που άνοιξε η επικράτηση του Τριφυλλιού πλέον προσφέρεται στο 2.70, ενώ η νίκη της τουρκικής ομάδας πιέζεται. Από το αρχικό 1.61 προσφέρεται στο 1.50. Στο ιατρικό δελτίο της Φενέρ ο Μπαρτέλ είναι αμφίβολος για τους φιλοξενούμενους, ενώ ο Γκούντουριτς προπονήθηκε.

TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ