DAILY BET

Daily Bet: Το ντεμπούτο του Γουίλιαν Ζοσέ στην Μπέτις και δύο σημεία σε ελεύθερη πτώση

Ο Γουίλιαμ Ζοσέ σκοράρει με τη φανέλα της Μπέτις
Ο Γουίλιαμ Ζοσέ σκοράρει με τη φανέλα της Μπέτις @ 2021 JASON CAIRNDUFF/POOL VIA AP

Η Μπέτις υπερτερεί σε ποιότητα έναντι της Σέλτικ και ο Γουίλιαμ Ζοσέ έχει υψηλό κίνητρο και στόχο να γίνει πολύτιμος στην ομάδα της Ανδαλουσίας. Κατρακύλησε το διπλό της Κοπεγχάγης με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Περίεργη και δύσκολη η διαδικασία του Europa και του Conference league. Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος, το μέγεθος του rotation, που θα κάνουν οι προπονητές και πόσο θα επηρεάσει τις ομάδες τους. Πάμε να δούμε, δύο σημεία, που για διαφορετικούς λόγους, κινούνται πτωτικά.

Προσθήκες που δημιουργούν βάθος στο ρόστερ της Μπέτις

Για τον 7ο όμιλο, η Μπέτις υποδέχεται την Σέλτικ. Η καλή δουλειά του Πελεγκρίνι, επανέφερε την Μπέτις στην Ευρώπη μετά από τρία χρόνια. Το καλοκαίρι έγιναν ουσιαστικές προσθήκες ποδοσφαιριστών με εμπειρία. Στόχος, φυσικά, ήταν να αποκτηθεί βάθος, για να βγει η δύσκολη διαδικασία του Europa League. Πληρώθηκε μόνο η Φιορεντίνα με 3,5 εκατ. ευρώ για τον στόπερ Πετσέλα, αποκτήθηκαν επίσης ως ελεύθεροί ο τερματοφύλακας Ρούί Σίλβα που είχε πέρυσι μία υπέροχη χρονιά στην Γρανάδα, ο δεξιός μπακ Σαμπαλί από την Μπορντό, ο αριστερός μπακ Μιράντα από την Μπαρτσελόνα, ο εμβληματικός φορ Γουίλιαμ Ζοσέ από την Σοσιεδάδ και ως δανεικός ο Μπεγιερίν από την Άρσεναλ. Όλοι τους έτοιμοι, να δώσουν άμεσες λύσεις στον Πελεγκρίνι και να μεγαλώσουν το ροτέισον.

Η Μπέτις, προέρχεται από την πρώτη φετινή της νίκη στο πρωτάθλημα, που ήρθε μέσα από την καλύτερή της φετινή εμφάνιση, στη Γρανάδα. Επικράτησε με 1-2 σε παιχνίδι με xg 0,78-2,44. Στις αλλαγές που ετοιμάζει ο Πελεγκρίνι, μπορούμε εύκολα να διαπιστώσουμε πως η ποιότητα της ομάδας δεν επηρεάζεται. Ο Μοντόγια θα πάρει φανέλα βασικού, στα δεξιά της άμυνας, από τον Μπεγιερίν που έκανε ντεμπούτο στην Γρανάδα. Στο κέντρο της άμυνας, ο έμπειρος Πετσέλα θα πάρει την θέση του Μπάτρα, ο Γκουαρδάδο τη θέση του Καρβάλιο στον άξονα και σίγουρο είναι πως θα κάνει ντεμπουτο ο Γουίλιαν Ζοσέ, που αν βρει ρυθμό, θα είναι η προσθήκη που θα κάνει την διαφορά στην φετινή Μπέτις.

Ο Γουίλαν Ζοσέ, έχοντας πίσω του τον Φεκίρ, μπορεί να δώσει σοβαρή ώθηση στην Μπέτις. Η Σέλτικ είναι η πιο κλασική ομάδα έδρας στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο Αποδείχτηκε και στα παιχνίδια με την Αλκμάαρ, όταν είχε μία εύκολη πρόκριση να διαχειριστεί και μετατράπηκε σε θρίλερ. Πήγε με καλές απουσίες στην Ανδαλουσία, Ο επιθετικός Φουραχάσι, ο εξτρέμ Φόρεστ και οι ακραίοι μπακ χαφ, Ζουλιέν, Τέιλορ, είναι καλές απουσίες.

Η Μπέτις υπερτερεί σε ποιότητα, ο Γουίλιαμ Ζοσέ έχει υψηλό κίνητρο και στόχο να γίνει πολύτιμος στην Μπέτις, ο άσος πτωτικός, παραμένει πάνω από το 1,60.

Κατρακύλησε το διπλό

Στον όμιλο του ΠΑΟΚ για το Conference league, φαβορί για την πρώτη θέση φαντάζει η Κοπεγχάγη. Η ομάδα του Ζέκα είναι τρένο την φετινή χρόνια. Μετά από οκτώ αγωνιστικές βρίσκεται στην κορυφή στο πρωτάθλημα Δανίας και έχει σαν στόχο να ξαναπάρει τα σκήπτρα από την Μίντιλαντ. Πέρασε με περίπατο από τα προκριματικά στους ομίλους. Τρέχει ένα ρεκόρ 10-1-0 σε όλες τις διοργανώσεις και 21-5 τέρματα στα 6 τελευταία. Στην κορυφή της επίθεσης, τεράστια όπλο ο Βίντ, ο οποίος έκανε και σπουδαία παιχνίδια, στα προκριματικά με την εθνική Δανίας και είναι καυτός.

Την Σλόβαν, την είδαμε στα παιχνίδια, με τον Ολυμπιακό, αποκλείστηκε εύκολα σε μία περίοδο που οι ερυθρόλευκοι δεν ήταν και απόλυτα έτοιμοι. Άνοιξαν λανθασμένα οι αποδόσεις, δίνοντας πολύ υψηλές τιμές στο διπλό της Κοπεγχάγης, στο 2,65 στο μέσο όρο των εταιριών. Μόλις άρχισαν να παίρνουν στοιχήματα, κατρακύλησε στο 1,80. Περιμένω να κάνουν ένα σοβαρό βήμα για την πρώτη θέση οι Δανοί.

19.45 Μπέτις-Σέλτικ 1

19.45 Σλόβαν Μπρατισλάβα-Κοπεγχάγη 2

TAGS DAILY BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ