DAILY BET

Daily Bet: Ρεπετισιόν στο Φρίουλι

Ο Βίκτορ Όσιμεν πανηγυρίζει αφού σκόραρε κόντρα στη Λέστερ για το Europa League
Ο Βίκτορ Όσιμεν πανηγυρίζει αφού σκόραρε κόντρα στη Λέστερ για το Europa League © 2021 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Ο Τσάρλυ αναλύει τα δεδομένα στη Serie A και κάνει τη στοιχηματική επιλογή της Δευτέρας (20/9) για το ματς ανάμεσα στην Ουντινέζε και τη Νάπολι.

Μετά την ήττα της Ρόμα και την ισοπαλία στο ντέρμπι της Μίλαν με την Γιουβέντους, η Νάπολι έχει την ευκαιρία να μείνει μόνη της στην κορυφή της Serie A. Το γεγονός πως η Γιουβέντους δείχνει ανίκανη την φετινή χρονιά να κάνει πρωταθλητισμό, ανοίγει τον δρόμο για πολλές ομάδες. Χωρίς τη Γιουβέντους στο κόλπο, οι υπόλοιποι νοιώθουν διαφορετικά, καταλαβαίνουν πως φέτος έχουν την ευκαιρία τους.

Η Νάπολι αν περάσει με διπλό από το Φρίουλι, μένει μόνη της στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Το παιχνίδι πάντως εύκολο δεν είναι. Η Ουντινέζε, έχει δείξει καλά δήγματα στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Στην εντός έδρας πρεμιέρα με τη Γιουβέντους, επέστρεψε από το 0-2 και αξιοποιώντας τα λάθη του Σέζνι πήρε την ισοπαλία. Την δεύτερη αγωνιστική πάτησε τη Βενέτσια, επικρατώντας καθαρά με 3-0 σε παιχνίδι με xg 3,02-0,91. Την περασμένη αγωνιστική στην τελευταία φάση, κέρδισε με 0-1 στην Σπέτσια, σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι.

Η Ουντινέζε βγάζει επιθετικότητα, έχει πετύχει 6 τέρματα στις πρώτες τρεις αγωνιστικές και είναι σε καλή ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση. Το Φρίουλι δεν θα είναι ένα εύκολο πέρασμα για τη Νάπολι, θα πρέπει να παίξει πολύ καλά για να κερδίσει και έχω την αίσθηση να σκοράρει τουλάχιστον δύο φορές. Το συγκεκριμένο ζευγάρι, τα τελευταία πέντε παιχνίδια ανεξαρτήτου έδρας, έρχεται στο αμφίσκορο. Το Goal Goal στο 1,75 στο μέσο όρο των εταιριών.

21.45 Ουντινέζε-Νάπολι Goal Goal

TAGS DAILY BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ