DAILY BET

Daily Bet: Πιο έτοιμη ομάδα η Σίτι, δίκαιες οι τιμές στο διπλό

Ο Φεράν Τόρες πανηγυρίζει γκολ της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Γουίκομπο για το League Cup | 21 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Φεράν Τόρες πανηγυρίζει γκολ της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Γουίκομπο για το League Cup | 21 Σεπτεμβρίου 2021 @2021 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Ο Τσάρλυ αναλύει τρεις αναμετρήσεις στο Champions League και καταλήγει σε στοιχηματικές επιλογές.

Πηγαίνοντας με χρονική σειρά, στις 19.45 ο Άγιαξ υποδέχεται την αποδεκατισμένη Μπεσίκτας, για τον τρίτο όμιλο.

Αποδεκατισμένη η Μπεσίκτας στο Άμστερνταμ

Οι τιμές πολύ χαμηλές, όμως οι Τούρκοι, πηγαίνουν με 16 παίκτες στην Ολλανδία και έχοντας κενά στην ενδεκάδα τους που δεν καλύπτονται. Ο τεχνικός Γιαλτσίν δεν έχει στην διάθεση του 12 ποδοσφαιριστές. Λείπουν οι 4 στην σειρά στόπερ, Ουέλιντσον, Βίντα, Μοντέρο, Ουισάλ. Τραυματίστηκε ο ηγετικός Πιάνιτς, ο αρχηγός Χάντσισον, είναι εκτός οι δύο βασικοί εξτρέμ Γκεζάλ, Λαρίν, ο γρήγορος καθαρός εξρέμ Ενκουντού, ο μεσοεπιθετικός Τεξέιρα. Μέσα σε αυτά τα προβλήματα η Μπεσίκτας προέρχεται από δύο απώλειες στο πρωτάθλημα, εντός έδρας ισοπαλία με 3-3 με την Ντεμιρσπόρ και εκτός έδρας ήττα με 2-1 από την Αλτάι. Στον Άγιαξ ζουν και αναπνέουν για το φετινό Champions League και έχουν την ευκαιρία, για να πετύχουν δεύτερη καθαρή νίκη, μετά το 1-5 στην έδρα της Σπόρτινκ. Ο άσος με ασιατικό χάντικαπ -1,5 στα όρια του 1,50.

Η δύσκολη αποστολή του Ποτσετίνο

Στο μεγάλο παιχνίδι της ημέρας,, για τον πρώτο όμιλο ο Ποτσετίνο έχει δύσκολη αποστολή, πρέπει να βρει τρόπο, να αντιμετωπίσει το παιχνίδι της Σίτι. Ο ίδιος στην συνέντευξη τύπου παραδέχτηκε, την υπεροχή που έχει η Σίτι, από πλευράς αγωνιστικής ετοιμότητας, δηλώνοντας "είμαστε ένα γκρουπ που χτίζεται, ενώ η Σίτι είναι πιο έτοιμη". Δεν αποκλείεται, σε περίπτωση που μείνει η ομάδα με 1 βαθμό σε δύο παιχνίδια, να αυξηθεί ακόμα περισσότερο η πίεση προς τον Αργεντίνο τεχνικό, ακόμα και να έχουμε εκπλήξεις. Μάλιστα μετά το περιστατικό με τον Μέσι, το όνομα του Ζιντάν κυκλοφορούσε έντονα στα γαλλικά ΜΜΕ. Σε κάθε περίπτωση, η Σίτι, προέρχεται από τέλεια εμφάνιση. Κατάφερε να κερδίσει με απόλυτη ανωτερότητα την Τσέλσι, δίχως να δεχτεί φάση, τα xg 0,19-1,69. Οι Μέσι, Βεράτι μπήκαν στην αποστολή, δεν είναι σίγουρο αν θα ξεκινήσουν. Ο Βεράτι φαντάζει ακόμα πιο δύσκολο και προς το παρόν, ο Μέσι δεν έχει κολλήσει με τον τρόπο παιχνιδιού της Παρί. Στο ποδόσφαιρο, όσο και καλούς ποδοσφαιριστές και να έχεις, χρειάζεται να μπορέσεις να μοιράσεις ρόλους και να κάνεις διαχείριση. Το γεγονός πως ο Ποτσετίνο δεν μπορεί να το κάνει, του δυσκολεύει την ζωή. Η Σίτι είναι ο ορισμός της ομάδας και το στοιχείο αυτό, της δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα. Το διπλό στο 2,36 στο μέσο όρο των εταιριών.

Διαφορά ταχύτητας

Για τον δεύτερο όμιλο, η Λίβερπουλ πηγαίνει στο Ντραγκάο, για τρίτη φορά, μέσα σε τρία χρόνια. Η ένταση και η ταχύτητα, που ακολουθεί το ποδόσφαιρο της Λίβερπουλ, δεν μπόρεσε να αντιμετωπιστεί από την ομάδα του Κονσεϊσάο στα δύο προηγούμενα περάσματα της από το Ντραγκάο. Με 0-5 είχαν επικρατήσει οι παίκτες του Κλοπ για το πρώτο παιχνίδι στην φάση των "16" τον Φεβρουάριο του 2018, με 1-4 τον Απρίλιο του 2019 για το πρώτο παιχνίδι των προημιτελικών της διοργάνωσης. Ο όμιλος δεν είναι εύκολος και με διπλό βάζουν βάσεις για την πρωτιά. Στο 1,72 η νίκη της Λίβερπουλ, στο μέσο όρο των εταιριών.

Οι προτάσεις της ημέρας

  • 19:55 Άγιαξ - Μπεσίκτας 1 ασιατικό χάντικαπ -1,5.
  • 22.00 Παρί - Μάντσεστερ Σίτι 2
  • 22:00 Πόρτο - Λίβερπουλ 2
TAGS DAILY BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ