DAILY BET

Daily Bet: Με καυτό Σουάρες η Ατλέτικο

Ο Λουίς Σουάρες με τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης
Ο Λουίς Σουάρες με τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης @ 2021 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Δύο παιχνίδια της Serie A ένα της La Liga και ένα της Ligue 1 είναι τα παιχνίδια που ξεχωρίσαμε από το σημερινό (25/09) κουπόνι. Πάμε να δούμε τις επιλογές μας.

Στη La Liga, η Ατλέτικο χρειάστηκε να μείνει με δέκα η Χετάφε για να καταφέρει να γυρίσει το αποτέλεσμα. Έστω κι έτσι επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο λευκές ισοπαλίες με Πόρτο εντός και με Μπιλμπάο.

Επισφαλής η θέση του Καγιέχα

Ακόμα πιο σημαντικό είναι πως το διπλό στην Χετάφε ήρθε με δύο τέρματα του Σουάρες. Έχει μεγάλη ανάγκη η Ατλέτικο να πάρει τα πάνω του. Είδαμε και πέρυσι πως τα διαστήματα που ο Ουρουγουανός ήταν καυτός η Ατλέτικο πέρναγε από παντού.

Είναι τυχερή η ομάδα του Τσόλο, που σε ένα διάστημα που ψαχνόταν το πρόγραμμα της έφερε δύο εκτός έδρας παιχνίδια με τις ομάδες που δεν έχουν βαθμό. Μετά την Χετάφε πηγαίνει στην έδρα της Αλαβές, που δεν πάρει τίποτα σε 5 παιχνίδια.

Ο Καγιέχα είναι επισφαλής. Η εικόνα της Αλαβές την περασμένη Τετάρτη στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Εσπανιόλ ήταν απελπιστική.

Δέχτηκε τρία τέρματα από τον Ντε Τομάς, ακυρώθηκαν τα δύο πρώτα ως οφσάιντ, μέτρησε το τρίτο και ηττήθηκε με 1-0 σε παιχνίδι με xg 1,62-0,42. Δεν φαίνεται πως μπορεί να γυρίσει ο Καγιέχα την κατάσταση, το διπλό στο 1,55 στο μέσο όρο των εταιριών.

Το ρόστερ έχει χτιστεί για να βγάζει τρία παιχνίδια την εβδομάδα

Η επιστροφή του Οκάμπος στην δράση έχει ανανεώσει και την εικόνα της Σεβίλλης. Μετά από έναν σκληρό ανταγωνιστικό αγώνα στην έδρα της Σοσιεδάδ που έληξε στο 0-0 μπήκε δυνατά στο παιχνίδι με την Βαλένθια, πέτυχε τρία τέρματα στα πρώτα 22 λεπτά και στη συνέχεια έριξε τις μηχανές και πήγε σε διαχείριση.

Το ρόστερ της Σεβίλλης έχει χτιστεί, ώστε να έχει τη δυνατότητα να βγάζει τρία παιχνίδια την εβδομάδα δίχως πρόβλημα. Την Τετάρτη (29/09) χωρίς να ιδρώσουν οι Γκόμες, Οκάμπος, Ράφα Μιρ, Λαμέλα. Από τον πάγκο ήρθαν οι Ελ Νεσιρί, Ράκιτιτις, Ντιλέινι, Νάβας, Γκουντέλι, δεν αποκλείεται κάποιοι από αυτούς να ξεκινήσουν.

Η Εσπανιόλ κέρδισε δίκαια τον δικό της τελικό με την Αλαβές, δεν έχει την δυνατότητα να βγάλει σε τρίτο κολλητό παιχνίδι υψηλή ένταση. Έκανε πάντως την δουλειά της αυτήν την βδομάδα, μαζεύοντας 4 βαθμούς σε δύο παιχνίδια, καθώς είχε προηγηθεί και η ισοπαλία στην έδρα της Μπέτις. Ο άσος στο 1,65 στο μέσο όρο των εταιριών.

Φρέσκαρε την ομάδα του με την Βιτσέντσα ο Πιόλι

Στη Serie A, η Μίλαν έκανε το δικό της ροτέισον στο παιχνίδι με την Βιτσέντσα. Σε σχέση με το ντέρμπι με τη Γιουβέντους, στην τετράδα άμυνας και στο δίδυμο του άξονα, κράτησε μόνο τον Ρομανιόλι και άλλαξε όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές.

Χρειάστηκε να κάνει αλλαγές στο 59ο λεπτό για να καταφέρει να πάρει την νίκη με 2-0. Η Μίλαν νίκησε, φρεσκαρίστηκαν σημαντικά πόδια και βρίσκεται σε πολύ καλή ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση. Έδειξε εκπληκτικά δείγματα στην επικράτηση με 2-0 επί της Λάτσιο, τα xg 3,48-0,25 δείχνουν, πως άξιζε πιο ευρεία νίκη.

Στο κομβικό παιχνίδι με τη Γιουβέντους έδειξε χαρακτήρα και παρότι βρέθηκε στο 4ο λεπτό πίσω στο σκορ, ισοφάρισε με κεφαλιά του φορμαρισμένου Ρέμπιτς και είχε στο τέλος ευκαιρία και για ολική ανατροπή.

Η Σπέτσια προηγήθηκε με την Γιουβέντους με 2-1, δέχθηκε έντονη πίεση, έχασε δυνάμεις και δεν πήρε τίποτα. Πιο φρέσκια και φανερά ανώτερη η Μίλαν το διπλό στο 1,50.

Έχει έδαφος να καλύψει η Λιόν

Στη Ligue 1 το πρόγραμμα δίνει το δικαίωμα στην Λιόν να πετύχει δεύτερη στην σειρά εντός έδρας νίκη και να πλησιάσει τις ομάδες που θα δώσουν μάχη για την πρώτη τριάδα.

Το άσχημο ξεκίνημα, φαίνεται να βοήθησε, καθώς αναγκάστηκε ο ιδιοκτήτης Όλαζ να βάλει το χέρι στην τσέπη και να φέρει τους έμπειρους Μπόατενγκ, Σακίρι. Μετά από ένα απογοητευτικό 0-2-1, στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, ήρθε το σπουδαίο αν και τυχερό διπλό στην έδρα της πολύ φορμαρισμένης Ναντ.

Η νίκη με 3-1 επι του επίσης φορμαρισμένου Στρασβούργου και η άδικη ήττα στο Παρίσι. Η εικόνα όμως του αγώνα έφτιαξε την αυτοπεποίθηση των παικτών της Λιόν. Την περασμένη Τετάρτη βρέθηκε σε δύσκολη θέση, καθώς πήγε πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, στην επανάληψη όμως έβγαλε την ποιότητα της και επικράτησε με 3-1.

Το υλικό της είναι για να παλέψει για την τριάδα, έχει να καλύψει ακόμα έδαφος. Η Λοριάν είναι πιο ψηλά, από τις δυνατότητες της, έχει κάνει μεγάλες σε έναν βαθμό και τυχερές νίκες, η λογική λέει, πως τα αποτελέσματα της θα έρθουν σε ισορροπία. Ο άσος με over 1,5 πλησιάζει το 1,60.

15.00 Αλαβές-Ατλέτικο Μαδρίτης 2

16.00 Σπέτσια-Μίλαν 2

19.30 Σεβίλλη-Εσπανιόλ 1

22.00 Λιόν-Λοριάν 1 over 1,5

TAGS DAILY BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ