DAILY BET

Daily Bet: Με φόρα και φόρμα για το 3Χ3 η Γουέστ Χαμ

Ο Μίκαελ Αντόνιο πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ
Ο Μίκαελ Αντόνιο πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ @2021 CLIVE ROSE/POOL VIA AP

Πραγματικά έχει κάνει σπουδαία δουλειά στην Γουέστ Χαμ ο Μόγιες. Πέρυσι τερμάτισε στην 6ή θέση, δημιουργώντας έναν κορμό, ικανό να σταθεροποιήσει την Γουεστ Χαμ στην πρώτη 6άδα.

Το ξεκίνημα της φετινής σεζόν είναι εντυπωσιακό για τη Γουέστ Χαμ, η εικόνα της ομάδας στο γήπεδο είναι μία συνέχεια της περσινής σεζόν. Δύο καθαρές νίκες, δύο 4άρες στην σειρά, 2-4 στην έδρα της Νιούκαστλ, 4-1 εντός με την Λέστερ. Το μυστικό της Γουέστ Χαμ είναι πως έχουν πολλοί παίκτες το γκολ. Ο Αντόνιο είναι καυτός και από πίσω του σκοράρουν οι πάντες. Μπόουεν, Σούτσεκ, Φορνάλς, Μπενραχμά, ακόμα και ο Κρέσγουελ.

Δύο νωθρές εμφανίσεις μετράει η Κρίσταλ Πάλας με τον Βιείρα στον πάγκο της. Μεγάλο όνομα σαν ποδοσφαιριστής, δεν πέτυχε τίποτα στην Νις, δεν είμαι βέβαιος πως είναι η κατάλληλη επιλογή, ο χρόνος θα δείξει. Η Κρίσταλ Πάλας, παρότι είχε βρει την Τσέλσι 4 ημέρες, μετά τον τελικό του Σούπερ Καπ και αγωνίστηκε σε χαμηλό τέμπο, έχασε εύκολα με 3-0. Στο 0-0 κόλλησε εντός με την νεοφώτιστη Μπρέντφορτ. Στο 1,60 βρίσκεται ο άσος της Γουέστ Χαμ, στο μέσο όρο των εταιριών.

Με όπλο το μηδέν στην άμυνα, για το 3Χ3

Το έγραψα και πριν το παιχνίδι με την Χετάφε. Η φετινή Λα Λίγκα δίνει το δικαίωμα στην ομάδα του Λοπετέγκι να διεκδικήσει μέχρι και το πρωτάθλημα. Η δουλειά που έχει γίνει τα δύο τελευταία χρόνια, σε συνδυασμό με τις αξιόλογες προσθήκες των Λαμέλα, Ράφα Μιρ, Ντιλέινι, Αγκούστινσον, Μοντιέλ, Ντιμίτροβιτς, επιτρέπουν στην Σεβίλλη, να έχει δύο καλές ενδεκάδες. Υπάρχουν σε όλες τις θέσεις δύο τουλάχιστον καλοί ποδοσφαιριστές και αυτός είναι ο τρόπος που ο Μόντσι πιστεύει πως πρέπει να χτίζονται οι ομάδες στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Η Σεβίλλη είχε πρόβλημα στα δύο προηγούμενα παιχνίδια με τον covid, κατάφερε όμως να πετύχει δύο νίκες. Κέρδισε με 3-0 την Βαγιεκάνο εντός, πέτυχε σπουδαίο τρίποντο στην τελευταία φάση στην έδρα της Χετάφε. Τέτοιες νίκες χρειάζεται, ώστε να μπορέσει να εξαντλήσει τις πιθανότητες για υψηλή διάκριση, που της δίνει το ρόστερ της και η φετινή Λα Λίγκα. Η Έλτσε προέρχεται από δύο αξιόπιστα ανασταλτικά παιχνίδια. Αμύνθηκε καλά στο 0-0 με την Μπιλμπάο και στην ήττα με 1-0 από την Ατλέτικο. Στο επιθετικό κομμάτι όμως, η ομάδα του Εσκριμπά έχει δείξει λίγα πράγματα.

Τεράστια η διαφορά ποιότητας των δύο ρόστερ, η Σεβίλλη όπως και την περασμένη Δευτέρα στην Χετάφε, μπορεί να πάρει την νίκη, ακόμα και χωρίς να είναι καλή. Να εξασφαλίσει πίσω το μηδέν και με την ποιότητα της, να ψάξει ένα ακόμα σημαντικό διπλό. Την περασμένη αγωνιστική η Μπαρτσελόνα κόλλησε στο Μπιλμπάο, η Ρεάλ στην Λεβάντε, η Σεβίλλη πέρασε από την Χετάφε, αυτά τα αποτελέσματα είναι, που μπορούν να την βάλουν στο κόλπο για τον τίτλο. Εντυπωσιακό ξεκίνημα με 3 τέρματα ο Λαμέλα. Το διπλό στο 1,76 στο μέσο όρο των εταιριών.

Επιπτώσεις έχουν μόνο οι πραγματικοί ένοχοι

Η Νις ήταν καλύτερη από την Μαρσέιγ, στο δεύτερο ημίχρονο. Προηγήθηκε στο σκορ, με τέρμα του ανεβασμένου με τον Γκαλτιέ, Ντόλεμπεργκ, όμως την σκότωσαν οι οπαδοί της. Σε πολλούς έκανε εντύπωση η στάση του διαιτητή και της ομοσπονδίας. Στην Γαλλία όμως, μόνιμα υπάρχει η λογική προστασίας των ομάδων και τιμωρίας μόνο των υπεύθυνων. Δεν επηρεάζεται το πρωτάθλημα, τιμωρείται η έδρα για μεγαλύτερη διάστημα η εξέδρα των οργανωμένων που προκάλεσε τα επεισόδια και οι οπαδοί που θα βρεθούν ωε υπαίτιοι των επεισοδίων, πραγματικά θα έχουν σοβαρές επιπτώσεις. Αυτό συμβαίνει πάντα, όποιος παρακολουθεί το Σαμπιονά, το γνωρίζει.

Στην Μαρσέιγ δεν είναι και τα καλύτερα παιδιά και πολλές φορές, έχουν σωθεί επειδή οι αντίπαλοι τους, δέχτηκαν να ολοκληρώσουν παιχνίδια που είχαν φροντίσει οι οργανωμένοι τους να διακοπούν. Προσέξτε, δεν εξετάζω αν αυτή είναι η ορθή αντιμετώπιση των επεισοδίων, αλλά πως αυτός είναι ο τρόπος που πάντοτε αντιμετωπίζονται στην Γαλλία. Προς το παρόν, τα παιχνίδια της Νις, θα είναι κεκλισμένων μέχρι νεοτέρας, την τύχη του αγώνα, θα την γνωρίζουμε ως της 8 Σεπτεμβρίου.

Ντόλμπεργκ και Γκαλτιέ την οδηγούν

Στο γήπεδο η Νις, έδειξε πως είναι έτοιμη, για να έχει μία πραγματικά πολύ καλή σεζόν. Μεγάλος προπονητής ο Γκαλιτιέ, κατάφερε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να την μεταμορφώσει. Έχει σε δαιμονισμένο ξεκίνημα τον Ντόλμπεργκ, που τα δύο προηγούμενα χρόνια, είχε μείνει στάσιμος. Η Μπορντό είχε ένα περίεργο καλοκαίρι, άλλαξε αργά η διοίκηση, ο Πέτροβιτς, ανέλαβε μία εβδομάδα πριν την πρεμιέρα και περιμένει πως και πως την διακοπή, για να μαζέψει την κατάσταση. Ο άσος στο 1,65 στο μέσο όρο των εταιριών.

17.00 Γουέστ Χαμ-Κρίσταλ Πάλας 1

18.00 Νις-Μπορντό 1

20.30 Έλτσε-Σεβίλλη 2

TAGS DAILY BET ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΣΕΒΙΛΛΗ ΜΑΡΣΕΙΓ PREMIER LEAGUE LA LIGA LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ