DAILY BET

Daily Bet: Κομβικό τετραήμερο για την Ρόμα

Οι Στεφάν Ελ Σααραουί και Λορέντσο Πελεγκρίνι πανηγυρίζουν γκολ της Ρόμα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας στο Europa Conference League | 16 Σεπτεμβρίου 2021
Οι Στεφάν Ελ Σααραουί και Λορέντσο Πελεγκρίνι πανηγυρίζουν γκολ της Ρόμα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας στο Europa Conference League | 16 Σεπτεμβρίου 2021 @2021 ANDREW MEDICHINI/AP IMAGES

Τρία παιχνίδια έχει το σημερινό πρόγραμμα στην Serie A και άλλα τρία στην La Liga. Πάμε να δούμε τις επιλογές που ξεχωρίσαμε.

Η φορμαρισμένη Τορίνο, υποδέχεται την Λάτσιο. Ο Ιβάν Γιούριτς, είχε δύο πολύ καλές σεζόν στην Βερόνα και τις εξαργύρωσε, με το να κάνει ένα βήμα πιο πάνω. Η Τορίνο είναι μεγαλύτερος σύλλογος, τα τελευταία δύο χρόνια όμως, ήταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Έπαιζε ένα πολύ αργό ποδόσφαιρο και χρειαζόταν έναν προπονητή να δώσει μία φρέσκια ποδοσφαιρική πρόταση. Ο Γιούριτς, τα έχει καταφέρει, η φετινή Τορίνο παίζει πιο γρήγορο ποδόσφαιρο, αξιοποιεί τα κλεψίματα μπάλας που κάνει παίζοντας γρήγορα στον χώρο, εκμεταλλεύεται την δυνατή της αριστερή πλευρά. Στο 3-4-2-1, ο Ελβετός μπακ χαφ Ροντρίγκες, παίζει θεωρητικά αριστερό στόπερ και ο Ανσάλντι έχει την πλευρά.

Της έχει δώσει φρέσκια ποδοσφαιρική πρόταση ο Γιούριτς

Έχει δημιουργηθεί, ένα πολύ δυνατό δίδυμο, που κυριαρχεί στην συγκεκριμένη πλευρά. Η Τορίνο, ξεκίνησε με δύο άδικα αποτελέσματα την σεζόν. Ήττα στην τελευταία φάση του αγώνα, 1-2 την Αταλάντα, και με το ίδιο σκορ εκτός έδρας από την Φιορεντίνα. Άδικα αποτελέσματα, η εικόνα της φώναζε πως έρχεται διόρθωση. Ακολούθησε η ευρεία νίκη με 4-0 απέναντι στην Σαλερνιτάνα και αν το μέγεθος του αντιπάλου δεν μπορεί να δώσει ασφάλεια πως υπάρχει σίγουρη βελτίωση, το παιχνίδι στην Σασουόλο, ήταν πειστικό. Δίκαιη επικράτηση με 0-1, σε παιχνίδι με xg 0,80-2,48. Δεν είναι διαθέσιμος, ο Μπελότι, όμως οι δύο νίκες, ήρθαν χωρίς αυτόν.

Η Λάτσιο του Σάρι προβληματίζει. Άνετη ήττα στο Μεάτσα με 2-0, άξιζε να δεχθεί περισσότερα τα xg 3,48-0,25, ήττα με 1-0 από την Γαλατάσαραϊ, εντός έδρας ισοπαλία 2-2 με την Κάλιαρι, xg 1,71-1,92, ισοφάρισε με σουτ από δύσκολη γωνία του Κατάλντι. Λογικά εμφανίζονται πτωτικές οι αποδώσεις υπερ της Τορίνο. Το 1ΧΔ στο 1,75 στο μέσο όρο των εταιριών.

Κομβικό τετραήμερο για την Ρόμα

Η Ρόμα γνώρισε την πρώτη της ήττα, στην Βερόνα. Ο Μουρίνιο προσπάθησε να κρατηθεί ψύχραιμος, οι επόμενες 4 ημέρες είναι πολύ σημαντικές. Η Ρόμα υποδέχεται την Ουντινέζε και στη συνέχεια παίζει τοπικό ντέρμπι με την Λάτσιο ξέροντας καλά πως δεν πρέπει να χαλάσει το κλίμα που έχει δημιουργηθεί τόσο μέσα στην ομάδα, όσο και στις σχέσεις με τους οπαδούς. Το σημερινό παιχνίδι κομβικό. Η Ρόμα έχει το πλεονέκτημα της μίας μέρας παραπάνω ξεκούρασης καθώς η Ουντινέζε έπαιξε Δευτέρα βράδυ με την Νάπολι και έχασε με 0-4. Αμφίβολο αν θα προλάβει ο Μιχιταριάν, αν δεν τα καταφέρει τη θέση του θα πάρει ο φορμαρισμένος Ελ Σαραούι. Ο άσος οριακά πάνω από το 1,50.

Ο υγιής Φεκίρ κάνει την διαφορά

Στην Ισπανία, η Οσασούνα υποδέχεται την Μπέτις. Παίζει καλό ποδόσφαιρο η ομάδα της Ανδαλουσίας. Ο Φεκίρ είναι υγιής και έχοντας στην πλάτη του, τους Καρβάλιο, Κανάλες και στην κορυφή της επίθεσης, έναν εκ των Ιγκλέσιας, Γουίλιαμ Ζοσέ μπορεί και κάνει την διαφορά. Δεν είναι απλό για τον χώρο που παίζει ο Φεκίρ το γεγονός, πως πασάρει με 88%. Η Μπέτις σκοράρει εύκολα και δημιουργεί. Προέρχεται από καθαρό διπλό με 1-2 στην έδρα της Γρανάδα xg 0,78-2,44, την ανατροπή από 0-2 σε 4-2 με την Σέλτικ και το 2-2 με την Εσπανιόλ. Ήταν ανώτερη σε όλο το παιχνίδι η Μπέτις, κέρδιζε με 2-1, παρότι έπαιζε από το 77ο λεπτό με παίκτη λιγότερο, δεν πιέστηκε καθόλου και άδικα ισοφαρίστηκε. Τα xg 2,37-1,22. Δεν έχει κερδίσει κανένα από τα τρία παιχνίδια, που έχει δώσει η Οσασούνα στην έδρα της. Η Μπέτις έχει φύγει αήττητη με δύο διπλά και μία ισοπαλία στις τρεις τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα της Οσασούνα. Το Χ2Δ ανάμεσα στο 1,60 και στο 1,65.

19.30 Τορίνο-Λάτσιο 1ΧΔ

20.30 Οσασούνα-Μπέτις Χ2Δ

21.45 Ρόμα-Ουντινέζε 1

TAGS DAILY BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ