DAILY BET

Daily bet: Κάτι χρωστάει το ποδόσφαιρο στην Τορίνο, σε δίκαιες τιμές το διπλό

Torino's Andrea Belotti gestures during a Serie A soccer match between Fiorentina and Torino at the Artemio Franchi stadium in Florence, Italy, Saturday, Aug. 28, 2021. (AP Photo/Riccardo De Luca)
Torino's Andrea Belotti gestures during a Serie A soccer match between Fiorentina and Torino at the Artemio Franchi stadium in Florence, Italy, Saturday, Aug. 28, 2021. (AP Photo/Riccardo De Luca) AP

Ο Τσάρλυ αναλύει τις αναμετρήσεις Βενέτσια-Τορίνο και Θέλτα - Γρανάδα και καταλήγει σε στοιχηματικές επιλογές.

Ο Ιβάν Γιούριτς, μετά από δύο πολύ καλές χρονιές στην Βερόνα, ανέλαβε μεγαλύτερο σύλλογο που τα δύο τελευταία χρόνια, αντιμετώπιζε σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα. Η Τορίνο έψαχνε μία πιο σύγχρονη αγωνιστική πρόταση και ο Κροάτης τεχνικός αποδεικνύεται ο κατάλληλος άνθρωπος.

Την άλλαξε ο Ιβάν Γιούριτς

Από το πρώτο κιόλας παιχνίδι, που ήρθε μία άδικη ήττα από την Αταλάντα στην τελευταία φάση του αγώνα, η εικόνα της ομάδας φώναζε πως κάτι έχει αλλάξει. Η Τορίνο του Γιούριτς, είναι πιο γρήγορη και δεν στηρίζεται αποκλειστικά από τον Μπελότι.

Ακολούθησε και η οριακή ήττα με 2-1 στην Φιορεντίνα και στην συνέχεια τρεις πολύ καλές εμφανίσεις. Εμφατική επικράτηση με 4-0 επί της Σαλερνιτάνα, πιο εύκολο διπλό, από ότι δείχνει το τελικό 0-1 στην έδρα της Σασουόλο xg 0,80-2,48 και εντός έδρας ισοπαλία με 1-1 με την Λάτσιο, σε ένα παιχνίδι που πέταξε η νίκη, μέσα από τα χέρια της.

Η Τορίνο είχε τον απόλυτο έλεγχο, προηγήθηκε, δεν δέχτηκε την παραμικρή ευκαιρία και ισοφαρίστηκε με πέναλτι στο 91ο λεπτό, σε παιχνίδι με xg 1,27-0,85. Το πέναλτι μετράει για 0,75 xg, οπότε καταλαβαίνεται πως η Τορίνο, είχε αφήσει χωρίς ευκαιρία την ομάδα του Σάρι.

Οι 7 βαθμοί σε 5 παιχνίδια, θα ήταν μία καλή συγκομιδή για την περσινή Τορίνο, όχι όμως για την φετινή. Άξιζε να έχει πάρει περισσότερους από ότι έχει μαζέψει, το ποδόσφαιρο κάτι της χρωστάει. Ασφαλώς και είναι στο χέρι της Τορίνο να κερδίσει στην Βενέτσια, που μετρά ένα διπλό χάρη στην αποτελεσματικότητα απέναντι στην Έμπολι και από εκεί και πέρα, μόνο ήττες. Στο 2,20 στο μέσο όρο των εταιριών.

Βάλσαμο το διπλό στην Λεβάντε

Την είχε ανάγκη την πρώτη φετινή της νίκη η Θέλτα. Την πέτυχε, μετά πολλών βασάνων στην Λεβάντε, όμως αυτό το τρίποντο, ήταν βάλσαμο και ο Κουδέτ περιμένει, να δημιουργήσει συνθήκες, για να βρει ξανά η ομάδα του, το περσινό της πρόσωπο.

Το καλό για την Θέλτα, είναι πως ο κόσμος της, έχει ψηθεί, από το πρόσωπο που έδειξε, πέρυσι η ομάδα, με το που την ανέλαβε ο Αργεντίνος τεχνικός. Έχουν εμπιστοσύνη και υπομονή, κάτι που επισήμανε και ο Κουδέτ, στις δηλώσεις του, για το σημερινό παιχνίδι.

"Ήταν εκπληκτική η συμπαράσταση του κόσμου μας, με την Κάντιθ, δεν μας πίεσαν παρότι χάσαμε το παιχνίδι, θέλουμε την νίκη για αυτούς". Η Θέλτα ψάχνει σήμερα, να πετύχει την πρώτη της νίκη εντός έδρας, απέναντι στην μοναδική ομάδα που δεν έχει ακόμη κερδίσει.

Η Γρανάδα δεν είναι καλά, μετά από μία τυχερή ισοπαλία με την Μπαρτσελόνα που πληρώνει τα δικά της προβλήματα, ήρθε ακόμα μία ήττα με 2-3 από την Σοσιεδάδ. Δέχεται πίεση ο Μορένο, αν δεν αλλάξει κάτι, δύσκολα να κρατήσει την δουλειά του μετά την διακοπή της επόμενης εβδομάδας, για τις Εθνικές ομάδες. Ο άσος της Θέλτα, στο 1,70 στο μέσο όρο των εταιριών.

Οι προτάσεις της ημέρας

  • 21.45 Βενέτσια - Τορίνο 2
  • 22.00 Θέλτα - Γρανάδα 1
TAGS DAILY BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ