TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Χτυπάει στο χώρο για το 1.75 η Γαλλία, μονόπλευρο κίνητρο στο Κολομβία - Βραζιλία

Ο Κιλιάν Μπαμπέ με την εθνική Γαλλίας στο Nations League
Ο Κιλιάν Μπαμπέ © 2021 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Κυριακής και καταλήγει σε δύο επιλογές.

Την είχε ανάγκη ο Ντεσάν αλλά και συνολικά η εθνική Γαλλίας, την ανατροπή με το Βέλγιο. Η σφαλιάρα στο Euro 2020 είχε αφήσει πληγές και οι Γάλλοι δεν είχαν παίξει καλά ούτε στα παιχνίδια του Σεπτεμβρίου για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Ο τρόπος όμως που ήρθε η ανατροπή, φτιάχνει ψυχολογία και αυτοπεποίθηση. Η φύση του παιχνιδιού των Ισπανών τους ταιριάζει. Το ποδόσφαιρο με τα υψηλά ποσοστά κατοχής μπάλας, το υπερβολικό passing game που ξεκινά από την τελευταία γραμμή άμυνας, ταιριάζει σε έναν αντίπαλο με σπάνια ικανότητα να παίζει στο χώρο.

Ο Μπαμπέ θα βρει και τα μέτρα και τους χώρους που χρειάζεται για να κάνει τη διαφορά και μαζί με τους Μπενζεμά, Γκριεζμάν θα χτυπήσουν την τελευταία γραμμή άμυνας των Ισπανών, τιμωρώντας με ταχύτητα το ρίσκο που βγάζουν στο παιχνίδι τους. Στο 1,75 βρίσκεται η κατάκτηση του Nations League από τη Γαλλία (21:45 COSMOTE SPORT 1 HD, OPEN TV και Live από το SPORT24).

Μονόπλευρο κίνητρο στο Κολομβία-Βραζιλία

Για τα προκριματικά του Μουντιάλ στη Νότια Αμερική, η Κολομβία μετά από τη λευκή ισοπαλία που πήρε στην Ουρουγουάη υποδέχεται τη Βραζιλία (00:00 Live από το SPORT24). Το παιχνίδι έχει μονόπλευρό βαθμολογικό κίνητρο. Οι Κολομβιανοί, βρίσκονται στην 5η θέση με 14 βαθμούς. Αν ηττηθούν και περάσει η Παραγουάη με διπλό από τη Χιλή θα πέσουν στην 6η θέση. Σε απόσταση τριών βαθμών βρίσκεται το Περού, που έχει βατό εκτός έδρας παιχνίδι με τη Βολιβία, το οποίο μπορεί να κερδίσει για να φθάσει στους 14.

Καταλαβαίνετε πόσο σημαντική ανάγκη έχουν οι Κολομβιανοί να πάρουν έστω έναν βαθμό και να κρατηθούν στην 5η θέση, που οδηγεί σε μπαράζ. Οι Βραζιλιάνοι δεν έχουν καμία πίεση, 9/9 νίκες έχουν κάνει μέχρι στιγμής, έχουν 8 βαθμούς περισσότερους από τη δεύτερη Αργεντινή και απέχουν από τα μπαράζ 13 με έναν αγώνα λιγότερο!

Καταλαβαίνετε πως δεν θα γίνει και καμιά ζημιά αν οι Βραζιλιάνοι υποστούν την πρώτη απώλεια βαθμών στην Κολομβία. Οι γηπεδούχοι έχουν φτιάξει την ψυχολογία τους από την ημέρα που τους ανέλαβε ο Ρουέδα και ασφαλώς με το ρόστερ που έχουν, αξίζουν να πάρουν απευθείας εισιτήριο για το Μουντιάλ. Η εκτίμηση μου είναι πως θα βρει τρόπο η Κολομβία να βρεθεί στην πρώτη τετράδα, που οδηγεί απευθείας στο Μουντιάλ.

Αν ηττηθεί όμως απόψε, πιθανότατα θα βρεθεί ακόμη και εκτός μπαράζ μετά το τέλος της αγωνιστικής. Το 1ΧΔ των Κολομβιανών βρίσκεται στο 1.75 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΠΡΟΤΑΣΗ

21.45 Ισπανία-Γαλλία κατάκτηση Γαλλία ( 1.75)

00.00 Κολομβία-Βραζιλία 1ΧΔ (1.75)

TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ