ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Χτυπάει φόρμα ο Ντιμπάλα σε αποδόσεις από 2.05 έως 2.80

Οι παίκτες της Γιουβέντους πανηγυρίζουν το γκολ ισοφάρισης στο ντέρμπι με την Ιντερ
Οι παίκτες της Γιουβέντους πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στην Ιντερ © 2021 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Η Γιουβέντους υποδέχεται τη Μάλμε για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League και ο Πάουλο Ντιμπάλα είναι ξανά ο επικρατέστερος σκόρερ των μπιανκονέρι.

Η Γιουβέντους ολοκληρώνει απόψε τις υποχρεώσεις της στη φάση των ομίλων του Champions League, υποδεχόμενη τη Μάλμε (19:45 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Η ομάδα του Μάσιμο Αλέγκρι έχει εξασφαλίσει την πρόκριση, ωστόσο μετά την ήττα με 4-0 στο Λονδίνο από την Τσέλσι δεν κρατάει την τύχη της πρωτιάς στα χέρια της.

Για να βγει πρώτη η Γιουβέντους στον όγδοο όμιλο θα πρέπει να φέρει καλύτερο αποτέλεσμα από αυτό της Τσέλσι, η οποία την ίδια ώρα θα παίζει στην Αγία Πετρούπολη με τη Ζενίτ.

Ασφαλώς, ο άσος της Γιουβέντους είναι το απόλυτο φαβορί σε τιμές στο 1.20, επομένως η επιλογή των ειδικών στοιχημάτων στο συγκεκριμένο ματς είναι μονόδρομος.

Γιουβέντους - Μάλμε: Προγνωστικά και Ανάλυση

Σημειώνεται, ότι η Μάλμε δεν έχει ελπίδες για να συνεχίσει έστω στο Europa League και το ματς στο Τορίνο είναι το τελευταίο επίσημο που θα δώσει μέσα στο 2021, αφού το πρωτάθλημα Σουηδίας ολοκληρώθηκε με την ομάδα του Γιον Νταλ Τόμασον να κάνει το back to back. Ο Δανός πάντως τεχνικός μόνο βέβαιο δεν είναι ότι θα συνεχίσει και το 2022 στον πάγκο των πρωταθλητών Σουηδίας.

Για τη Γιουβέντους το παιχνίδι με τη Μάλμε είναι μία καλή ευκαιρία να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τη βαριά ήττα στο Στάμφορντ Μπριτζ και κυρίως να χτίσει ένα θετικό σερί αποτελεσμάτων μετά τις νίκες με 2-0 απέναντι σε Σαλερνιτάνα και Τζένοα για τη Serie A.

Ο Πάουλο Ντιμπάλα σκόραρε και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια των μπιανκονέρι στο πρωτάθλημα και είναι φέτος ο πρώτος τους σκόρερ σε όλες τις διοργανώσεις με οχτώ γκολ. Ο Αργεντινός άσος έχει σημειώσει πέντε τέρματα στη Serie A και τρία στο Champions League.

Υπενθυμίζεται ότι είχε σκοράρει με πέναλτι στο 3-0 της Γιουβέντους επί της Μάλμε στον πρώτο γύρο, ενώ πέτυχε άλλα δύο γκολ και στο εντός έδρας 4-2 επί της Ζενίτ.

Γενικά, ο Ντιμπάλα δείχνει να έχει ανεβάσει στροφές το τελευταίο διάστημα και το ενδεχόμενο να σκοράρει απόψε κόντρα στη Μάλμε και παράλληλα να κερδίσει η Γιουβέντους, προσφέρεται στο 2.05.

Πιθανό επίσης κρίνεται και το σενάριο ο Ντιμπάλα να σημειώσει περισσότερα γκολ από τη Μάλμε στο 2.80, αφού η άμυνα της Γιούβε είναι προφανώς ικανή να κρατήσει στο μηδέν τους Σουηδούς, οι οποίοι ίσως έχουν αρχίσει ήδη να σκέφτονται τις διακοπές των Χριστουγέννων...

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γιουβέντους – Μάλμε: 1 & να σκοράρει ο Ντιμπάλα (απόδοση 2.05), 19:45

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ