TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Χτίζει μομέντουμ στο 2.25 η Αϊντραχτ μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού

Ο άσος της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, Ραφαέλ Μπορέ πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στον Ολυμπιακό
Ο άσος της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, Ραφαέλ Μπορέ ©2021 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα (24/10) της Bundesliga, δίνει σημείο η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης.

Η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης πραγματοποίησε την Πέμπτη την κορυφαία της εμφάνιση την εφετινή σεζόν και κέρδισε με 3-1 τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Οι "αετοί" του Ολιβερ Γκλάζνερ έπαιξαν τον συγκεκριμένο αγώνα σε πολύ υψηλή ένταση, έδειξαν από το πρώτο λεπτό αποφασισμένοι για τη νίκη και με τη συνολική τους εικόνα την πήραν δίκαια.

Προγνωστικά Bundesliga 24/10

Η νίκη επί του Ολυμπιακού επανέφερε τα χαμόγελα στη Φρανκφούρτη και έφτιαξε την ψυχολογία της ομάδας, μετά την απρόσμενη εντός έδρας ήττα από τη Χέρτα στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, για τον Γκλάζνερ και τους παίκτες του είναι πολύ σημαντικό τώρα, να δώσουν συνέχεια σε αυτό το αποτέλεσμα και με ένα τρίποντο στην Bundesliga, διότι σε αντίθετη περίπτωση θα επιστρέψει άμεσα ο προβληματισμός και η γκρίνια.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε, ότι η Αϊντραχτ αυτήν τη στιγμή βρίσκεται μόλις στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη και οφείλει να διορθώσει άμεσα τη βαθμολογική της εικόνα, διότι ποιοτικά δεν είναι ομάδα για να εμπλέκεται σε σενάρια υποβιβασμού.

Η Μπόχουμ του Βασίλη Λαμπρόπουλου, ανέβηκε φέτος στην Bundesliga, έχει ένα από τα χαμηλότερα μπάτζετ στην κατηγορία και στόχος της είναι η παραμονή. Μέχρι στιγμής έχει κάνει δύο νίκες (απέναντι στη Μάιντς και την ουραγό Γκρόιτερ Φιρτ) σε οχτώ αγωνιστικές, ωστόσο έχει τη χειρότερη επίθεση με μόλις πέντε γκολ ενεργητικό.

Ειδικά μετά τον τραυματισμό του κορυφαίου της φορ Τσόλερ, δυσκολεύεται χαρακτηριστικά στο σκοράρισμα και χωρίς αυτόν στο γήπεδο έχει σε τέσσερα 90λεπτο μόλις ένα τέρμα κι αυτό από στημένη φάση.

Μπόχουμ - Αϊντραχτ: Στοιχηματική Πρόταση

Ο Γκλάζνερ δεν αναμένεται να αλλάξει συνταρακτικά την ενδεκάδα που επέλεξε κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Αυστριακός έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του την Πέμπτη και αναμένεται να πορευτεί με το ίδιο πλάνο και στο Μπόχουμ (20:30 Novasports 3 HD, Live από το SPORT24), βασιζόμενος κυρίως στην τριάδα Κόστιτς, Καμάντα, Μπορέ.

Σε κάθε περίπτωση για την Αϊντραχτ είναι πολύ σημαντικό να δώσει συνέχεια στη νίκη της Πέμπτης και να χτίσει θετικό μομέντουμ, ειδικά μάλιστα από τη στιγμή που την επόμενη αγωνιστική ακολουθεί πολύ απαιτητικό παιχνίδι με τη Λειψία. Εκτιμώντας λοιπόν ότι η Φρανκφούρτη θα βγάλει ξανά υψηλή ένταση όπως κόντρα στον Ολυμπιακό, πάμε με το διπλό στο 2.25.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπόχουμ - Αϊντραχτ Φρανκφούρτης: 2 (απόδοση 2.25), 20:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ