ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Χρειάζεται τον καλό Βεζένκοφ κόντρα στη Ρεάλ ο Ολυμπιακός στο 1.78

Ο άσος του Ολυμπιακού, Σάσα Βεζένκοφ
Ο Σάσα Βεζένκοφ INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ τη Ρεάλ με στόχο να ξεκινήσει τη EuroLeague με 2/2 νίκες για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2017/18. Ειδικό στοίχημα του 1.78 από την αναμέτρηση.

Το Ολυμπιακός – Ρεάλ θεωρείται ένα από τα πιο παραδοσιακά ντέρμπι του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Οι δύο ομάδες από το 1979, που συναντήθηκαν για πρώτη φορά, έχουν αναμετρήσει 44 φορές και το ρεκόρ είναι 24-20 υπέρ των Μαδριλένων.

Το σετ των αποδόσεων κλίνει οριακά υπέρ της Ρεάλ, η οποία για τις στοιχηματικές εταιρίες είναι φαβορί στο 1.80 κατά μέσο όρο, με τον Ολυμπιακό να προσφέρεται στο 2.00-2.05. Οι "ερυθρόλευκοι" πάντως έχουν ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν κερδίζοντας με 25 πόντους διαφορά τόσο την Μπασκόνια στην πρεμιέρα της EuroLeague όσο και την ΑΕΚ στην πρεμιέρα της Stoiximan Basket League.

Εξίσου αψεγάδιαστη είναι και η εκκίνηση της Ρεάλ, η οποία παρά τις απουσίες των Ράντολφ και Τόμπκινς, επικράτησε πειστικά με 82-69 της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Εφές και παράλληλα έχει κάνει το 4/4 στη Liga Endesa, δεχόμενη κατά μέσο όρο μόνο 66,5 πόντους.

Στη ρακέτα της "βασίλισσας" δεσπόζει το "σκιάχτρο" που λέγεται Ταβάρες αλλά και κορμιά άνω των 2.10 μέτρων όπως ο Βούκσεβιτς και ο Πουαριέ. Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε παίκτες όπως ο Χάνγκα και ο Αμπάλδε, που έχουν ανεπτυγμένο αμυντικό ένστικτο. Αυτό σημαίνει εν ολίγοις ότι οι… βόλτες των κοντών στο ζωγραφιστό της Ρεάλ δεν θα είναι εύκολη υπόθεση.

Χρειάζεται τα σουτ για να ανοίξει την άμυνα της Ρεάλ

Ο Ολυμπιακός βέβαια διαθέτει επιθετικά όπλα για να πληγώσει την άμυνα της Ρεάλ, ωστόσο μοιάζει με προαπαιτούμενο να σουτάρει καλά από την περιφέρεια για να μεγαλώσει τις αποστάσεις και να επιφέρει ανισορροπία στο αμυντικό ροτέισον της αντιπάλου.

Ο πιο αξιόπιστος σουτέρ του Ολυμπιακού την τελευταία διετία είναι φυσικά ο Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος έκλεισε την περσινή αγωνιστική περίοδο με το εντυπωσιακό 43% από το τρίποντο. Πιο ώριμος από ποτέ, έχει εξελίξει το παιχνίδι του σε σημείο πλέον να θεωρείται κι αυτός leader όπως ο Κώστας Σλούκας και ασφαλώς έχει μπει στη σεζόν με τρομερή όρεξη.

Είναι χαρακτηριστικό πως κόντρα στην Μπασκόνια πήρε 11 προσπάθειες (εξαιρουμένων των βολών), όσες και ο Σλούκας και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης με 16 πόντους. Ακόμη πιο εντυπωσιακός ήταν απέναντι στην ΑΕΚ, όπου σημείωσε 27 πόντους με 9/10 δίποντα και 3/7 τρίποντα!

Ο Ολυμπιακός είναι σίγουρο ότι θα χρειαστεί μία καλή βραδιά (08/10 NOVASPORTS PRIME, Live από το SPORT24) από τον Βεζένκοφ για να διεκδικήσει τη νίκη απέναντι στη Ρεάλ και το 14+ πόντοι στο 1,78 είναι ένα line που μπορεί να υπερκαλύψει ο 26χρονος φόργουορντ.

ΠΡΟΤΑΣΗ
21:00 Ολυμπιακός – Ρεάλ: Βεζένκοφ 14+ πόντοι (1.78)

TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ