ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Χωρίς έξι ξανά η Μπάγερν, για το 2/2 η Μπαρτσελόνα στο 1.72

Ο άσος της Μπαρτσελόνα, Νίκολα Μίροτιτς
Ο Νίκολα Μίροτιτς © 2021 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Το πρόγραμμα της Πέμπτης στη EuroLeague ολοκληρώνεται με τον αγώνα Μπάγερν – Μπαρτσελόνα, όπου οι Καταλανοί είναι καθαρό φαβορί στο 1.30.

Η Μπαρτσελόνα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στη EuroLeague με την άνετη επικράτηση (96-64) επί της Άλμπα, η οποία φέτος είναι το πρώτο φαβορί για να τερματίσει τελευταία στη διοργάνωση. Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έχει επίσης το απόλυτο των νικών στη Liga Endesa επικρατώντας κατά σειρά των Μούρθια (+7), Γκραν Κανάρια (+18), Μπρεογκάν (+9), Μπιλμπάο (+16) και Σαραγόσα (+13).

Η Μπάγερν από την άλλη, στην πρεμιέρα της EuroLeague ήταν ανέλπιστα μαχητική στο Τελ Αβίβ, δεδομένου ότι παρατάχθηκε με έξι σημαντικές απουσίες. Το σύνολο του Αντρέα Τρινκιέρι ηττήθηκε στον πόντο (69-68), χάνοντας μία σπουδαία ευκαιρία για ένα μεγάλο διπλό.

Το αρνητικό για τους Βαυαρούς είναι πως σύμφωνα με τις δηλώσεις του Ιταλού κόουτς, κανένας από τους έξι απόντες της περασμένης εβδομάδας θα είναι διαθέσιμος απόψε (21:30 NOVASPORTS 4, LIVE από το SPORT24) . Αυτό σημαίνει εν ολίγοις ότι η Μπάγερν θα στερηθεί ξανά τους πολύτιμους Λούτσιτς, Τσίπσερ, Ραντόσεβιτς, Τζέντοβιτς, συν τους Ομπστ και Σίλινγκ.

Στον αντίποδα, η απουσία του Αμπρίνες είναι γνωστή εδώ και καιρό, ενώ μοναδική νέα απώλεια αποτελεί ο νεοφερμένος το καλοκαίρι Τούρκος σέντερ, Σανλί.

Ακόμη και πλήρης να έπαιζε η Μπάγερν, πάλι η πανίσχυρη Μπαρτσελόνα θα ήταν το απόλυτο φαβορί της αναμέτρησης, ωστόσο τώρα που οι Βαυαροί μετρούν και σημαντικές απουσίες το διπλό των Καταλανών στο -5,5 σε απόδοση 1.72 αξίζει.

ΠΡΟΤΑΣΗ
21:30 Μπάγερν – Μπαρτσελόνα 2 με -5,5 (1.72)

TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ