CHARLIE BETS

Charlie bets: Υπόσχονται γκολ ΑΕΚ και ΠΑΣ Γιάννινα, ευκαιρία για τον Άρη

Ο Μαντσίνι πανηγυρίζει γκολ στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ σε αναμέτρηση για τη Super League Interwetten
Ο Μαντσίνι πανηγυρίζει γκολ στην Τούμπα EUROKINISSI

Ολοκληρώνεται η 24η αγωνιστική στη Super League Interwetten. Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Κυριακής. Δεσπόζει το Άρης - ΠΑΟΚ. Ο Τσάρλυ αναλύει τα ζευγάρια της ημέρας και καταλήγει σε πονταρίσματα.


Charlie bets: Υπόσχονται γκολ ΑΕΚ και ΠΑΣ Γιάννινα, ευκαιρία για τον Άρη

(15:00) Εικόνα θλίψης, διάλυσης, ντροπής, αυτή που παρουσιάζει ο Απόλλων Σμύρνης. Κάθε παιχνίδι χειρότερο από το προηγούμενο και έχοντας να σκοράρει δέκα συνεχόμενα παιχνίδια έχει σπάσει κάθε αρνητικό ρεκόρ. Η Λαμία προέρχεται από δύο προβληματικά παιχνίδια σε Λεωφόρο και Αγρίνιο.

Δεν είναι καλά η ομάδα του Γρηγορίου, όμως είναι εύλογο να περιμένει τον Απόλλωνα για να κερδίσει και να πάρει μία βαθιά ανάσα. Αν δεν το κάνει θα μιλάμε για χαρακίρι, καθώς ο Ατρόμητος δείχνει να ανεβαίνει. Δεν με πείθει με την εικόνα που δείχνει η Λαμία το τελευταίο διάστημα, δεν θα μου κάνει εντύπωση να πιεστεί στο τέλος για να γλιτώσει τα μπαράζ, νιώθω μεγαλύτερη ασφάλεια στο under 2,5 στο 1.45 στην Interwetten.

Αμφίβολος ο μεσοεπιθετικός Ταϊρόν (20/1) για τους γηπεδούχους. Νοκ άουτ ο επιθετικός Καραμάνος (15/1) και ο γκολκίπερ Σαράνοβ (9/0). Ξανά τιμωρημένος ο αρχηγός/μέσος του Απόλλωνα, Φατιόν (18/1), εξέτισε ο μπακ Ντεντάκης (18/0), τραυματίας ο στόπερ Άλβες (14/0). Τιμωρημένος ο μπακ Μπαξεβανίδης (15/0). Εκτός παραμένει ο εξτέμ Βαν λα Πάρα (18/0). Κόπηκαν από την αποστολή Λισγάρας (12/0), Γιακιμόβσκι (8/0) και ο γκολκίπερ Βέρχουλστ (12/0).


Charlie bets: Υπόσχονται γκολ ΑΕΚ και ΠΑΣ Γιάννινα, ευκαιρία για τον Άρη

(17:15) Ο Βόλος έχει πάρει περισσότερα από ό,τι αξίζει το τελευταίο διάστημα. Στο Ηράκλειο έδειξε πως δεν μπορεί να κοιτάξει την 6η θέση, έχασε δίκαια και πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό 2-1. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από απαιτητικό αγώνα το βράδυ της Πέμπτης που έχασε στο Μπέργκαμο με 2-1, ο Μαρτίνς θα κάνει αναγκαστικό ροτέισον και σίγουρα στο μυαλό θα υπάρχει η Αταλάντα. Δεν με έχει πείσει ο Βόλος για να ποντάρω υπέρ του, δεν είναι πάντως και ευνοϊκή η χρονική συγκυρία που πηγαίνει στον Βόλο ο Ολυμπιακός. Το σωστό είναι να πάμε πάσο.

Προβλήματα τραυματισμού έχουν ο μεσοεπιθετικός Ορόζ (14/5) με τον στόπερ Ρίνερ (11/2). Τιμωρημένος ο χαφ Μπαριέντος (14/0). Εκτός ο Ροντρίγκες (9/2), αναμένεται ροτέισον από τον Μαρτίνς. Εκτός αποστολής ο Μανωλάς (7/0), ο Κουντέ (8/0), Λόπες (13/1) και Ανδρούτσος (10/0).


Charlie bets: Υπόσχονται γκολ ΑΕΚ και ΠΑΣ Γιάννινα, ευκαιρία για τον Άρη

(19:30) Ο Αργύρης Γιαννίκης μένει μέχρι να φύγει. Έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα καταφέρει επιτέλους να κερδίσει εντός έδρας η ΑΕΚ. Η άμυνα της δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει τις γρήγορες επιθέσεις των αντιπάλων και ο ΠΑΣ παίζοντας ένα καθαρό 4-4-2 ειδικεύεται στο παιχνίδι αντεπιθέσεων.

Η ομάδα του Κώστα Μεταξά έχει καλή ψυχολογία μετά από τη μεγάλη νίκη επί του Άρη. Πατά πολύ γερά στην πρώτη 6άδα και θα κάνει το γνωστό της παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ. Το Goal/Goal μοιάζει η πιο προφανής επιλογή, ανέβηκε ελαφρώς, από το 2.00 στο 2.10 στην Interwetten.

Παραμένει εκτός ο Αραούχο (18/10) για την ΑΕΚ, τιμωρημένος ο Σιμόες (16/0), επιστρέφει ο Μάνταλος (18/2), μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων Στάνκοβιτς (13/0). Τιμωρημένος ο αρχηγός/στόπερ Κάργας (23/2). Εκτός ο μπακ Πίρσμαν (20/1), παραμένει εκτός ο μπακ Γκαρντάφσκι (11/1) για τον ΠΑΣ. Πρόβλημα και με τον πολύτιμο χαφ Σνάιντερ (19/2).


Charlie bets: Υπόσχονται γκολ ΑΕΚ και ΠΑΣ Γιάννινα, ευκαιρία για τον Άρη

(19:30) Ο Άκης Μάντζιος πλήρωσε την αδυναμία των ποδοσφαιριστών του να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που δημιουργούν. Ο αποκλεισμός από το Κύπελλο με τη Λαμία με δύο χαμένα πέναλτι στη ρεβάνς και δύο κολλητές ήττες με 2-0 εντός από τον Βόλο και εκτός με τον ΠΑΣ σε παιχνίδια που ο Άρης κυριάρχησε, έφεραν την απομάκρυνση του. Δεν αποκλείεται, συμβαίνει συχνά σε αντίστοιχες περιπτώσεις η αλλαγή προπονητή να δημιουργήσει συνθήκες για να σπάσει η γκίνια του Άρη και να ξεμπλοκάρει επιθετικά η ομάδα. Η διοίκηση πήγε σε συμφωνία έκπληξη με τον Αργεντινό Χερμάν Μπούργος, επί χρόνια συνεργάτη του Σιμεόνε στην Ατλέτικο.

Ο ΠΑΟΚ τρέχει ένα σερί 9-1-0 στο πρωτάθλημα, δείχνει σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από τον Άρη, αλλά ένα παιχνίδι στο Βικελίδης ποτέ δεν είναι εύκολο πόσω μάλλον μετά από έναν απαιτητικό αγώνα στην Δανία το βράδυ της Πέμπτης που γνώρισε την ήττα με 1-0. Ο Άρης χρειάζεται υπερβατικά αποτελέσματα για να προλάβει την 6άδα, τον ευνοεί το γεγονός πως θα βρει τον ΠΑΟΚ κουρασμένο από τα παιχνίδι της Πέμπτης. Το 1Χ στο 1.47 στην Interwetten από το 1.53.

Επιστρέφει ο Ματίγια (15/1), διαθέσιμος και ο στόπερ Φαμπιάνο (18/0) για τον Άρη. Ανέτοιμος ο Γκάμα (18/4). Εκτός αποστολής τέθηκε και ο Σούντγκρεν (17/1). Δεν ανακοίνωσε αποστολή ο Ραζβάν Λουτσέσκου από την άλλη.

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ