CHARLIE BETS

Charlie bets: Βάζει τα πράγματα σε μια σειρά ο Παναθηναϊκός με το 2.05

Αλεξανδρόπουλος, Παλάσιος, Χατζηγιοβάνης και Σάντσες πανηγυρίζουν γκολ του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ατρόμητο
Αλεξανδρόπουλος, Παλάσιος, Χατζηγιοβάνης και Σάντσες πανηγυρίζουν γκολ του Παναθηναϊκού INTIME

Συνεχίζεται η δράση στα playouts και τα playoffs της Super League Interwetten. Ο Τσάρλυ αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων του Σαββατοκύριακου και καταλήγει σε δυνατά πονταρίσματα

Charlie bets: Βάζει τα πράγματα σε μια σειρά ο Παναθηναϊκός με το 2.05

(Σάββατο 16:00) Η Λαμία δεν ήταν χειρότερη από τον ΟΦΗ, πλήρωσε όμως τις αμυντικές της αδυναμίες, τα ατομικά λάθη και γνώρισε μία πραγματικά σκληρή ήττα. Η διαφορά από τη σωτηρία πήγε στους 6 βαθμούς και το χειρότερο είναι πως η νίκη του Απόλλωνα επί του Παναιτωλικού δημιουργεί πίεση και για απευθείας υποβιβασμό. Η διαφορά από την τελευταία θέση μειώθηκε στους 5 βαθμούς.

Ο Βόλος δεν έχει άγχος, παίζει το ποδόσφαιρο του. Στη Νίκαια έμεινε πίσω με 0-2, πήρε την μπάλα και έφτασε στην ισοφάριση μετά από ένα παιχνίδι που το τελικό 2-2 είναι περισσότερο από αυτό που άξιζε να πάρει. Σε κάθε περίπτωση η έλλειψη κινήτρου δημιουργεί συνθήκες για ένα πιο ανέμελο ποδόσφαιρο. Είδαμε και με τον ΟΦΗ πως η άμυνα της Λαμίας λυγίζει εύκολα από το άγχος της, η ανάγκη για βαθμούς θα αναγκάσει τους παίκτες του Φέστα να ρισκάρουν για να πάρουν το τρίποντο. Το Goal/Goal σε απόδοση 2.00 στην Interwetten μοιάζει ως η πιο λογική επιλογή.

Εκτός ο μπακ Ρομέρο (25/0) για τους γηπεδούχους. Αμφίβολος ο χαφ Ελευθεριάδης (18/2) για τους φιλοξενούμενους.

Charlie bets: Βάζει τα πράγματα σε μια σειρά ο Παναθηναϊκός με το 2.05

(Σάββατο 18:15) Το κίνητρο το έχει η κατώτερη ομάδα. Ο ΟΦΗ στη Λαμία έδειξε πως δεν χαρίζεται, όμως δεν μπορώ ειδικά αυτή την εποχή να παραβλέψω το κίνητρο. Ειδικά από την στιγμή που ο Απόλλων κάνει την ύστατη προσπάθεια για να ανατρέψει την κατάσταση και να φτάσει στα μπαράζ. Έφτασε κοντά σε ένα μεγάλο διπλό στο Περιστέρι, τελικά έχασε και ολόκληρο το παιχνίδι, κατάφερε όμως και επικράτησε του Παναιτωλικού και μείωσε τη διαφορά στους 5 βαθμούς από τη Λαμία. Οι συνθήκες που υπάρχουν με οδηγούν στο πάσο.

Επιστρέφουν για τους γηπεδούχους ο μεσοεπιθετικός Τοράλ (17/3), o εξτρέμ Καμάου (17/1), ο μπακ Μπαλογιάννης (23/0) και ο μέσος Ντε Γκουζμάν (20/0). Εκτός επίσης ο φορ Ντουρμισάι (21/3). Για τους φιλοξενούμενους λογικά επιστρέφει ο στόπερ Ρόγκνε (11/0), παραμένει αμφίβολος ο εξτρέμ Γιαννιώτας (12/0).

Charlie bets: Βάζει τα πράγματα σε μια σειρά ο Παναθηναϊκός με το 2.05

(Σάββατο 19:30) Στο +9 από τα μπαράζ ο Ιωνικός δείχνει να έχει καθαρίσει με την παραμονή του. Συνολικά έκανε μία πολύ καλή χρονιά στην επιστροφή της στη Super League Interwetten η ομάδα της Νίκαιας και άξιζε να έχει μία άνετη παραμονή. Ο Αστέρας ήταν καλύτερος από τον Ατρόμητο, έμεινε όμως στο 0-0. Στο πρωτάθλημα την πιο σκληρή ήττα την γνώρισε από τον Ιωνικό.

Το εντός έδρας 2-3 για την 23η αγωνιστική της κανονικής περιόδου έπαιξε σημαντικό ρόλο για να χάσει η ομάδα του Ράσταβατς το τρένο για τα playoffs. Υπάρχει λοιπόν ένα μικρό κίνητρο για εκδίκηση σε ένα παιχνίδι που στην ουσία κανένας δεν θα πονέσει σοβαρά αν το χάσει. Στο 1.90 ο άσος του Αστέρα από την Interwetten.

Επιστρέφει για τους γηπεδούχους ο μπακ Άλβαρες (24/0), ο αμυντικός Χριστόπουλος (13/1) και ο μεσοεπιθετικός Καπίγια (15/1). Χωρίς προβλήματα ο Ιωνικός.

Charlie bets: Βάζει τα πράγματα σε μια σειρά ο Παναθηναϊκός με το 2.05

(Σάββατο 20:30) Ο Παναιτωλικός δείχνει σαν να έχει επηρεαστεί αρκετά από το θέμα που έχει προκληθεί με τον στοιχηματισμό σε κάρτα στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Είναι η ομάδα που έχει την μεγαλύτερη πτώση στα playouts σε σχέση με την εικόνα που έβγαζε στο πρωτάθλημα. Ο Ατρόμητος έχει πάρει 4 βαθμούς στα playoffs και έχει αποκτήσει ένα μαξιλάρι ασφαλείας 6 βαθμών από τα μπαράζ.

Η αλήθεια είναι πως η ομάδα του Κόλμαν είναι τυχερή στα playouts θα μπορούσε να έχει χάσει και τα δύο παιχνίδια της. Ήταν τυχερή και στο 1-0 επί του Απόλλωνα και στη λευκή ισοπαλία που πήρε στην Τρίπολη. Το βαθμολογικό κίνητρο το έχει ο Ατρόμητος, ο Αναστασίου όμως περιμένω να πιέσει την ομάδα του μετά τις δύο κολλητές ήττες στα playouts. Προτιμότερο να πάμε πάσο.

Charlie bets: Βάζει τα πράγματα σε μια σειρά ο Παναθηναϊκός με το 2.05

(Κυριακή 19:00) Βγάζει έναν διαφορετικό χαρακτήρα ο Παναθηναϊκός στα playoffs που δείχνει ότι μπορεί να τον οδηγήσει στο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Έχει βελτιωθεί πολύ στο παιχνίδι χωρίς μπάλα, έχει γίνει πιο σκληρός και καταφέρνει να παίρνει αποτελέσματα και νίκες χωρίς να είναι απαραίτητο να παίζει πολύ καλύτερα από τον αντίπαλο του.

Ο ΠΑΣ έχει παλέψει και τα τρία παιχνίδια που έχει δώσει στα playoffs. Έχασε στις καθυστερήσεις στην Τούμπα, πήρε ισοπαλία με τον Ολυμπιακό και ισοπαλία στο Βικελίδης. Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό υπάρχει μία διαφορά σε σχέση με αυτά των τριών πρώτων αγωνιστικών. Έφτασε η στιγμή που πρέπει να παίξει για να κερδίσει.

Μόνο αν νικήσει το παιχνίδι και μειώσει την διαφορά σε απόσταση βολής θα μπορεί στη συνέχεια να διεκδικήσει πραγματικά το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αυτή η πραγματικότητα εξυπηρετεί τον Παναθηναϊκό, που αν περάσει με διπλό από τους Ζωσιμάδες βάζει τα πράγματα σε μία σωστή για τον ίδιο σειρά. Γίνεται φαβορί για να τερματίσει στην πρώτη τετράδα. Το διπλό στο 2.05 από την Interwetten.

Επιστρέφει ο μπακ Πίρσμαν (22/2), ίσως μπει αποστολή για πρώτη φορά μετά τη δεύτερη αγωνιστική ο άτυχος φορ Κόντε (2/1). Η απουσία του Βιγιαφάνες (21/0) καλύπτεται από την στιγμή που γίνεται αυτόματα βασικός ο Αλεξανδρόπουλος. Αμφίβολος ο Καρλίτος (24/9).

Charlie bets: Βάζει τα πράγματα σε μια σειρά ο Παναθηναϊκός με το 2.05


(Κυριακή 19:30) Ο Άκης Μάντζιος άφησε καλή ομάδα στον Μπούργος και με την θετική αύρα που δημιούργησε η αλλαγή ενός προπονητή, που κάποια αρνητικά αποτελέσματα τον είχαν φθείρει, ήρθαν κάποιες αρχικές νίκες. Ο μήνας του μέλιτος όμως τελείωσε για τον Αργεντινό κόουτς και οι επιλογές του στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ προβλημάτισαν. Η απόφαση του να παίξει με τρία στόπερ, απέναντι σε έναν αντίπαλο που ξέρει να παίζει πίσω από την μπάλα, θεωρείται η κύρια αιτία για τη λευκή ισοπαλία με τον ΠΑΣ. Ένα αποτέλεσμα που έριξε τον Άρη από την πρώτη τετράδα.

Η ΑΕΚ έκανα καλή εμφάνιση στο Καραϊσκάκης παρότι έβγαλε ξανά αμυντικά προβλήματα και έχει την ευκαιρία αν κερδίσει τον Άρη να πάρει σοβαρό προβάδισμα για την ευρωπαϊκή της έξοδο. Ο Άρης έχει αποδείξει πως σε παιχνίδια που δεν έχει ο ίδιος την μπάλα και χτυπά στις αντεπιθέσεις γίνεται πιο επικίνδυνος και η άμυνα της ΑΕΚ δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, ειδικά στο ΟΑΚΑ. Το Goal/Goal στο 2.25 από την Interwetten μοιάζει υπερβολικά υψηλό για τις συνθήκες του αγώνα.

Φρέσκο πρόβλημα ο Βράνιες (21/3) θα επιστρέψει το δίδυμο των Τζαβέλλα - Μήτογλου στο κέντρο της άμυνας. Αμφίβολος δίνεται ο Μάνταλος (25/3), δύσκολα ξανά Σιμόες (20/0) και Ανσαριφάρντ (24/4). Κρούσμα κορονοϊού ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής ο Άρης.


Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ