CHARLIE BETS

Charlie bets: Value το 2.00 στο Αγρίνιο, πληρώνουν τα γκολ στο Περιστέρι

Ο Καρλίτος πανηγυρίζει γκολ κόντρα στον Ατρόμητο στο Κύπελλο Ελλάδος
Ο Καρλίτος πανηγυρίζει γκολ κόντρα στον Ατρόμητο ΙΝΤΙΜΕ

Ανοίγει η αυλαία της 24ης αγωνιστικής της Super League Interwetten. Ο Τσάρλυ αναλύει τα ζευγάρια της ημέρας και καταλήγει σε δυνατά πονταρίσματα.

Charlie bets: Value το 2.00 στο Αγρίνιο, πληρώνουν τα γκολ στο Περιστέρι

( 17:15) Τεράστιο διπλό του Ιωνικού στην Τρίπολη με 3-2. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 6ο λεπτό η φάση του 61ου λεπτού που έφερε πέναλτι και αποβολή έκρινε το παιχνίδι. Η ομάδα του Σπανού όταν ισοφάρισε πήρε την απόφαση να ρισκάρει για να κερδίσει όλο το παιχνίδι και όχι να μείνει πίσω για τον βαθμό και τελικά δικαιώθηκε. Μετά από αυτό το τεράστιο αποτέλεσμα βρίσκεται στο +7 από τα μπαράζ.

Ο ΟΦΗ παρά τις σημαντικές απουσίες που πήγε στο Περιστέρι, κατάφερε επέστρεψε από το 2-0 και πήρε έναν μεγάλο βαθμό στον δρόμο για την 6άδα. Είναι πολύ σημαντικές οι επιστροφές για την ομάδα του Νιόπλια αυτές των Μεγιάδο - Νέιρα. Το Χ2 είναι στο 1.43 στην Interwetten, δεν είναι μεγάλο, πιστεύω όμως πως δεν θα ηττηθεί ο ΟΦΗ και θα μείνει σε τροχιά 6άδας.

Για τους γηπεδούχους εξέτισαν και επιστρέφουν ο στόπερ Τσιγκρίνσκι (18/0) και ο μπακ Μύγας (19/0), λείπει στα τελευταία ο φορ Τουράμ (13/1). Νοκ άουτ ο εξτρέμ Λένις (16/3). Για τους φιλοξενούμενους τραυματίες οι χαφ Τοράλ (17/3), Ντε Γκουζμάν (18/0), αποβλήθηκε ο αναπληρωματικός χαφ Στάικος (7/0), σπουδαίες όμως οι επιστροφές των Μεγιάδο (14/0) και Νέιρα (15/6).

Charlie bets: Value το 2.00 στο Αγρίνιο, πληρώνουν τα γκολ στο Περιστέρι

(19:30) Στην καλύτερη κατάσταση από την αρχή της σεζόν βρίσκεται αυτήν την εποχή ο Ατρόμητος υπό τις οδηγίες του Κόλμαν. Ακόμα πάντως μοιάζει μακρινό το ενδεχόμενο να γλιτώσει τα μπαράζ και επίσης η άμυνα τονπροδίδει. Είχε προβάδισμα 2 τερμάτων και δεν κατάφερε να πάρει μία νίκη που είχε πολύ μεγάλη ανάγκη απέναντι στον ΟΦΗ.

Ο Αστέρας είχε την κατάσταση στα χέρια του όμως το μεγάλο λάθος με τον Ιωνικό τον φέρνει σε δύσκολη θέση. Το πρόγραμμα είναι δύσκολο στην συνέχεια με 4/5 εκτός έδρας και ένα κλείσιμο με ΑΕΚ και Ολυμπιακό εκτός έδρας. Καταλαβαίνετε πως αν χάσει στο Περιστέρι τα περιθώρια στενεύουν αρκετά. Η προϊστορία δείχνει Ατρόμητο, ρεκόρ 9-3-0 από το 2013 και μετά, όμως ο φετινός Αστέρας σαν ομάδα έχει πιο γερές βάσεις. Ο Ατρόμητος δέχεται γκολ στα 20/21 τελευταία του παιχνίδια, επιθετικά έχει δείξει σοβαρή βελτίωση το τελευταίο διάστημα. Λογική επιλογή το Goal/Goal, στο 2.00 στην Interweten.

Εξέτισε ο μέσος Σάλομον (17/1), συνεχίζει εκτός ο στόπερ Στρούγγης (13/2) για τον Ατρόμητο. Εκτός αποστολής ο μεσοεπιθετικός Μπεντινέλι (17/0). Τιμωρημένοι ο στόπερ Καστάνιο (17/0) κι ο μέσος Βαλιέντε (20/1) στον Αστέρα, εκτός ο .στόπερ Χριστόπουλος.

Charlie bets: Value το 2.00 στο Αγρίνιο, πληρώνουν τα γκολ στο Περιστέρι

(19:30) Τεράστια η νίκη του Παναιτωλικού επί της Λαμίας. Η ομάδα του Αναστασίου βρίσκεται πλέον στο +11 από τα μπαράζ. Η πρόοδος της ομάδας του Αγρινίου βαθμολογικά, αλλά και με την ποδοσφαιρική πρόταση που εμφανίζει στο γήπεδο, είναι τεράστια και αποτελεί μία δικαίωση για τον Έλληνα τεχνικό που τα τελευταία χρόνια έψαχνε μία επιτυχημένη δουλειά.

Ο Παναθηναϊκός πάτησε γερά στην 6άδα με τις δύο νίκες που έκανε με αδύναμους αντιπάλους. Ασφαλώς στόχος είναι η 4η θέση και χρειάζεται να κερδίσει στο Αγρίνιο για να πατήσει πραγματικά γερά. Συνηθίζει να τα κάνει μαντάρα μακριά από το γήπεδο του ο Παναθηναϊκός, έχει πάντως μεγαλύτερη ανάγκη τη νίκη και μοιάζει σαν μία περίοδος που μέσα από νίκες με κατώτερους βρίσκει ηρεμία. Το διπλό στο 2.00 στην Interwetten.

Ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις ο μπακ Αποστολάκης (13/0) κι ο χαφ Μάρτενσον (5/0). Πάγια εκτός για τον Παναιτωλικό Βρόνε (7/1) και Λιάβας.. Δεν πρόλαβε ο Μαουρίσιο (17/4), επιστρέφει ο Κώτσιρας (15/0), εκτός Πούγγουρας (5/0), τραυματίες οι Μακέντα (13/3), Λούντκβιστ (11/1), εξέτισε ο Σάρλια (12/0) στον Παναθηναϊκό. Τιμωρημένος ο Σένκεφέλντ (11/0).

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ