CHARLIE BETS

Charlie bets: Σπάει το σερί του Απόλλωνα με το 2.10, σε φόρμα ο Αστέρας

Ο Σόνι του Αστέρα Τρίπολης πανηγυρίζει γκολ κόντρα στον Ατρόμητο για τη Super League Interwetten
Ο Σόνι του Αστέρα Τρίπολης πανηγυρίζει γκολ κόντρα στον Ατρόμητο INTIME

Ανοίγει η αυλαία της 23ης αγωνιστικής της Super League Interwetten με δύο αναμετρήσεις. Ο Τσάρλυ αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων του Σαββάτου και καταλήγει σε πονταρίσματα..

Charlie bets: Σπάει το σερί του Απόλλωνα με το 2.10, σε φόρμα ο Αστέρας


(19:30) Ο Αστέρας Τρίπολης με 5 συνεχόμενες νίκες δίχως να δεχτεί γκολ κατάφερε όχι μόνο να πλασαριστεί την πρώτη 6άδα, αλλά να αποκτήσει και μία ισχυρή δυναμική 4άδας. Μία δυναμική που ασφαλώς δεν θέλουν να σταματήσει απέναντι στον Ιωνικό. Η ομάδα του Σπανού πραγματοποίησε φιλότιμη προσπάθεια απέναντι στον Ολυμπιακό δεν αξιοποίησε όμως τις ευκαιρίες που δημιούργησε στο πρώτο μέρος και ήταν επόμενο να αλλάξουν τα δεδομένα στην επανάληψη.

Η ομάδα του Ράσταβατς έχει αποδείξει πως μπορεί να κρατά το μηδέν στην άμυνα με τις μικρομεσαίες ομάδες και όχι μόνο. Με αυτό το όπλο περιμένω να φθάσει στη νίκη. Ο άσος στο 1.60 στην Interwetten.

Δίχως προβλήματα ο Αστέρας, εξέτισε και ο σημαντικός μέσος Μουνάφο. Παραμένουν εκτός για τους φιλοξενούμενους ο φορ Τουράμ (13/1) και ο μεσοεπιθετικός Καμπράλ (16/0), κάρτες ο μπακ Μύγας (19/0) και ο Τσιγκρίνσκι (18/0).

Charlie bets: Σπάει το σερί του Απόλλωνα με το 2.10, σε φόρμα ο Αστέρας

(Σάββατο 19:30) Ο Απόλλων Σμύρνης έχει σπάσει όλα τα αρνητικά ρεκόρ με τη δυσκολία που έχει στο σκοράρισμα. Μετά από τη νίκη του Ατρόμητου επί της Λαμίας τα πράγματα έχουν γίνει πολύ δύσκολα για την ομάδα του Φέστα, πρέπει άμεσα να αρχίσει η "ελαφρά ταξιαρχία" να σκοράρει ώστε να διεκδικήσει έστω τη συμμετοχή της στα μπαράζ. Έχουν να γευτούν την χαρά του γκολ από τις 4/12, όταν είχαν ηττηθεί με 4-1 στο Περιστέρι. Την περασμένη Κυριακή απέναντι στην ΑΕΚ έγινε μία φιλότιμη προσπάθεια.

Υπάρχει η ελπίδα, οι δύο καλές για τα δεδομένα του συλλόγου προσθήκες που έγιναν, του Πορτογάλου μέσου Μανουέλ Φερνάντες και του επιθετικού Εμπαγκογκού, να δώσουν μία επιθετική ώθηση στην ομάδα. Θα επιλέξω να πάω με τα χαρακτηριστικά του Παναιτωλικού. Η ομάδα του Αναστασίου παίζει ποδόσφαιρο, παίρνει την μπάλα και προσπαθεί να χτίσει επιθέσεις και δεν έχει την καλύτερη αμυντική λειτουργία.

Κάπου θα σπάσει το σερί χωρίς γκολ του Απόλλωνα και ο τρόπος που αγωνίζεται ο Παναιτωλικός, αλλά και η κούραση από τα 120 λεπτά του περασμένου Σαββάτου τούς δίνει μία ευκαιρία. Το Goal/Goal στο 2.10 στην Interwetten. Εξέτισε και επιστρέφει μέσος Κάστρο (17/0), έχασε τα δύο τελευταία ο στόπερ Άλβες (14/0) και δεν προλαβαίνει, τιμωρημένοι με κάρτες ο αρχηγός/μέσος Φατιόν (18/1) και ο αμυντικός Λισγάρας (12/0).

Για τους φιλοξενούμενους τιμωρημένος ο μεσοεπιθετικός Ντουάρτε (19/2) που αποβλήθηκε με τον Ολυμπιακό. Αμφίβολοι παραμένουν ο φορ Βέργος (19/5) και ο μπακ Αποστολάκης (13/0). Νοκ άουτ ο εξτρέμ Μόρσεϊ (19/2)

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ