CHARLIE BETS

Charlie bets: Σκοράρουν στο Άρης - ΑΕΚ, έχει μομέντουμ ο Παναθηναϊκός

Οι παίκτες της ΑΕΚ πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον Άρη για τα playoffs της Super League Interwetten
Οι παίκτες της ΑΕΚ πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον Άρη INTIME

Η δράση στη Super League Interwetten συνεχίζεται με αμείωτο το ενδιαφέρον με την ένατη αγωνιστική των playoffs και την έβδομη των playouts. Ο Τσάρλυ αναλύει τα δεδομένα των αγώνων του Σαββάτου και καταλήγει σε ποντάρισμα.

Charlie bets: Σκοράρουν στο Άρης - ΑΕΚ, έχει μομέντουμ ο Παναθηναϊκός

(17:00) Ο ΟΦΗ χωρίς να έχει κάνει καλά playouts βρίσκεται στην πρώτη θέση. Κανένας δεν έδειξε να νοιάζεται και ιδιαιτέρα για τον συγκεκριμένο στόχο, αν πάντως με το ζόρι ψάχνουμε για κάποιο κίνητρο, μπορεί να πει κανείς πως το έχει η ομάδα του Νιόπλια.

Επίσης ο Βόλος έχει χάσει πολλούς παίκτες με αποτέλεσμα να κατέβει με 15άδα στο τελευταίο του ματς! Υπενθυμίζεται πως έχουν ολοκληρώσει τη συνεργασία τους με τον σύλλογο και έχουν αποδεσμευτεί οι Ρίνερ, Πουρίτα, Ρεγκατέν, Κορέα, Ορός, Νίνης και Ρομέρο. Το Χ2 στο 1.60 από την Interwetten.

Charlie bets: Σκοράρουν στο Άρης - ΑΕΚ, έχει μομέντουμ ο Παναθηναϊκός

(20:00) Έχουμε τελικό Ευρώπης. Οι δύο ομάδες έχουν τους ίδιους βαθμούς. Ο Άρης έχει κερδίσει δύο φορές την ΑΕΚ με 2-1, η ΑΕΚ μία με το ίδιο σκορ. Κάτι που δίνει στον Άρη το πλεονέκτημα της ισοβαθμίας. Με λίγα λόγια, με ισοπαλία ο Άρης θα κρατήσει την κατάσταση στα χέρια του, καθώς αν φέρει το ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα την τελευταία αγωνιστική με τον ΠΑΣ από αυτό που θα πάρει η ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό εξασφαλίζει το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η ΑΕΚ σαν πλεονέκτημα έχει πως τερμάτισε πιο πάνω από τον Αρη στην κανονική περίοδο. Κάτι που σημαίνει πως αν κερδίσει ακόμη και με ένα τέρμα διαφορά στο Βικελίδης, εξασφαλίζει το ευρωπαϊκό εισιτήριο, αφού οι δύο ομάδες θα είναι ισόβαθμες στα πρώτα δύο κριτήρια (βαθμοί στα μεταξύ τους ματς, διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους ματς) και η ΑΕΚ θα υπερτερεί στο τρίτο, δηλαδή την κατάταξη στην κανονική περίοδο.

Δύσκολο να γίνει πρόβλεψη, σε κάθε περίπτωση όμως είναι πραγματικότητα πως η ΑΕΚ θα μπει στο παιχνίδι γνωρίζοντας πως της κάνει μόνο η νίκη. Γεγονός που βοηθά το Goal/Goal που δίνεται στο 2.05 στην Interwetten και έχει επαληθευτεί και στα τρία φετινά τους παιχνίδια.

Ούτε τώρα ο μέσος Σάσα (30/2) και ο μπακ Γκανέα (30/0), τραυματίας ο μέσος Εντιαγέ (31/4). Στην αποστολή ο Αραούχο (26/12), δύσκολα όμως να παίξει, τραυματίες ο Βράνιες (22/3), ο Γέβτιτς (16/0) και Σιμόες (21/0) στην ΑΕΚ.

Charlie bets: Σκοράρουν στο Άρης - ΑΕΚ, έχει μομέντουμ ο Παναθηναϊκός

(20:00) Καμία από τις δύο ομάδες δεν είναι καλά. Μεσοβδόμαδα και οι δύο αποδοκιμάστηκαν από τον κόσμο τους. Ο Ολυμπιακός έχει να αντιπαραβάλει την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τα ζόρια μοιάζουν μεγαλύτερα για τον ΠΑΟΚ που περνά παρατεταμένο ντεφορμάρισμα και τρέχει ένα σερί 10 αγώνων δίχως νίκη με ρεκόρ 0-3-7 σε όλες τις διοργανώσεις. Ο ΠΑΟΚ αρχίζει να νιώθει πίεση από τον Παναθηναϊκό και για την δεύτερη θέση και ο Λουτσέσκου δεν έχει πλέον την πολυτέλεια να σκέφτεται μόνο τον τελικό του Κυπέλλου.

Μιλάμε πάντως για δύο κουρασμένες ομάδες που το πρώτο πράγμα που θα έχουν στο μυαλό είναι να μην χάσουν και ξεσηκώσουν ακόμη μεγαλύτερη ένταση. Δύσκολο να φύγει το παιχνίδι από το under 2,5, στο 1.73 στην Interwetten, το οποίο καταγράφει μια μικρή άνοδο.

Συνεχίζει εκτός ο Μανωλάς (10/0) και ο Μπα (17/0), ερωτηματικό ο Φορτούνης (2/0) για τον Ολυμπιακό. Συνεχίζουν εκτός οι Αουγκούστο (21/3), Μιχαηλίδης (19/2), (Κρέσπο (10/1), Βιεϊρίνια (20/1), Μπίσεσβαρ (27/1), ερωτηματικό ο Ελ Καντουρί (10/1), επιστρέφει λογικά ο Λύρατζης (12/1) για τον ΠΑΟΚ.

Charlie bets: Σκοράρουν στο Άρης - ΑΕΚ, έχει μομέντουμ ο Παναθηναϊκός

(20:00) Τεράστια η νίκη στο "Καραϊσκάκης", αποτέλεσμα του άψογου σχεδιασμού του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Η Λεωφόρος αναμένεται να φλέγεται, καθώς με νίκη ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην Ευρώπη μετά από 5 χρόνια απουσίας. Είναι τεράστιο και μονόπλευρο το κίνητρο για τους γηπεδούχους και για έναν στόχο που αξίζουν να τον πετύχουν. Ο άσος στο 1.33 Interwetten.

Δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ευκαιρία, όμως δεν γίνεται οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς εδώ που έφθασαν να μην κερδίσουν αυτό το παιχνίδι.

Επιστρέφει ο Βέλεθ (28/0) στον Παναθηναϊκό, χτύπησε και είναι εκτός ο Ιωαννίδης (26/4) όπως και ο Σάντσες (21/1). Ετοιμοπόλεμος ο Γκατσίνοβιτς (11/0).

Για τους φιλοξενούμενους δεν υπολογίζονται οι μπακ Πίρσμαν (26/2), Γκαρντάφσκι (20/1), Ποζνάνσκι (5/0), δύσκολα ο μεσοεπιθετικός Ντομίνγκεθ (28/1), εκτός ο φορ Μορέιρα (26/2) θα τσεκαριστεί ο φορ Κόντε (3/1). Με γαστρεντερίτιδα ο Περέα (31/10), απουσία της τελευταίας στιγμής.

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ