CHARLIE BETS

Charlie bets: Σκοράρουν σε Περιστέρι και Αγρίνιο, υπάρχει κίνητρο στη Ριζούπολη

Οι παίκτες του Απόλλωνα Σμύρνης πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον ΟΦΗ στη Super League Interwetten
Οι παίκτες του Απόλλωνα Σμύρνης πανηγυρίζουν γκολ INTIME

Η δράση στα playouts της Super League Interwetten συνεχίζεται με την έκτη αγωνιστική. Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας. Ο Τσάρλυ αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων του Σαββάτου και καταλήγει σε πονταρίσματα.

Charlie bets: Σκοράρουν σε Περιστέρι και Αγρίνιο, υπάρχει κίνητρο στη Ριζούπολη

(19:30) Ο Απόλλων αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων στη Νίκαια. Έπαιξε μία κατηγορία και ταπεινώθηκε χάνοντας 5-1 χωρίς να δώσει μάχη. Η Λαμία κατάφερε και επικράτησε στην Τρίπολη, πήρε διαφορά ασφαλείας 4 βαθμών από τον Απόλλωνα και όλα πλέον μοιάζουν πιο εύκολα, τουλάχιστον για την αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού. Είναι ένα ζήτημα αν η ομάδα του Φέστα μπορεί να τα καταφέρει στα μπαράζ, αυτό όμως θα το δούμε αργότερα.

Ακόμα και να ηττηθεί στη Ριζούπολη θα είναι αρκετό για να παραμείνει στην κατηγορία, να κερδίσει την τελευταία αγωνιστική τον αδιάφορο Ατρόμητο. Σε περίπτωση πάντως που δεν ηττηθεί από τον Απόλλωνα καθαρίζει με τον απευθείας υποβιβασμό από τώρα. Δεν είναι εύκολο να σηκωθεί ξανά η ομάδα του Τεννέ, έπεσε στη Νίκαια. Το Χ2 στο 1.43 στην Interwetten.

Εκτός παραμένει ο στόπερ Άλβες (19/0), έτοιμος ο εξτρέμ Γιαννιώτας (12/0), σταθερά εκτός ο φορ Σίγκνεβιτς (10/0). Σημαντική η απουσία του αμυντικού χαφ Φατιόν (24/2). Για τη Λαμία εκτός είναι ο στόπερ Αντέτζο (24/0). "Κόπηκαν" Βύντρα (10/0), Βέλλιος (9/0), Νινούα (2/0) και Τσούκαλος (17/0).

Charlie bets: Σκοράρουν σε Περιστέρι και Αγρίνιο, υπάρχει κίνητρο στη Ριζούπολη

(19:30) Παιχνίδι χωρίς κίνητρο και ενδιαφέρον στο Περιστέρι. Η διοίκηση του Ατρόμητου ήρθε σε συμφωνία να ανανεώσει τη συνεργασία με τον Κόλμαν, που από την ημέρα που ανέλαβε την ομάδα την μεταμόρφωσε και την έβγαλε από την πολύ δύσκολη θέση που είχε βρεθεί.

Ο Ιωνικός έτρεξε μία εντυπωσιακή πρώτη χρονιά στην επιστροφή του στα μεγάλα σαλόνια, τις δύο τελευταίες αγωνιστικές διέψευσε τις Κασσάνδρες. Όπως δήλωσε ο προπονητής του, Δημήτρης Σπανός, η ομάδα του κράτησε ίσες αποστάσεις προς όλους, καθώς κέρδισε και τις δύο ομάδες που κινδύνευαν. Αδιάφορο είναι το παιχνίδι, χωρίς σκοπιμότητες, λογική επιλογή είναι το Goal/Goal, στο 1.73 στην Interwetten.

Νοκ άουτ ο επιθετικός Κλωναρίδης στον Ατρόμητο, εκτός και ο χαφ Ναμπί (8/0). "Κόπηκαν" Σπιριντόνοβιτς (20/2) και Παπαδόπουλος (15/0). Εκτός για τον Ιωνικό ο Τσιγκρίνσκι (26/1). "Κόπηκε" ο γκολκίπερ Χουτεσιώτης (31/0).

Charlie bets: Σκοράρουν σε Περιστέρι και Αγρίνιο, υπάρχει κίνητρο στη Ριζούπολη

(19:30) Ο Παναιτωλικός πέτυχε την πρώτη του νίκη στα playouts την περασμένη αγωνιστική στο Ηράκλειο. Ο Γιάννης Αναστασίου πιέζει συνέχεια τους παίκτες του, παρότι η ομάδα του έκανε καλή σεζόν δείχνει συνεχώς ανικανοποίητος μετά το τέλος των αγώνων. Αυτή η πίεση βοήθησε συνολικά όλη την χρονιά τους ποδοσφαιριστές του.

Στον Βόλο συνεχίζονται οι αποχωρήσεις έφτασαν στις 7, καθώς έλυσαν τα συμβόλαια τους και οι Ρινέρ (στόπερ 15/2), Πουρίτα (μπακ 20/0). Η έλλειψη κινήτρου κι εδώ λογικά θα οδηγήσει σε ένα ανοιχτό παιχνίδι που το πιθανότερο είναι να έχει γκολ και από τις δύο ομάδες. Το Goal/Goal πιέζεται και από το 1.83 κυκλοφορεί στο 1.65 στην Interwetten.

Τιμωρημένος για τον Παναιτωλικό ο στόπερ Κορνέλιους (28/2), τέλος η σεζόν για τον μεσοεπιθετικό Μεντόσα (25/4), εκτός ο γκολκίπερ Μελίσσας (16/0). Μακροχρόνιες οι υπόλοιπες απουσίες.

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ