CHARLIE BETS

Charlie bets: Σε καλύτερη κατάσταση ο Ιωνικός, θα δώσει μάχη ο Ατρόμητος

Ο Ντάλσιο πανηγυρίζει γκολ του Ιωνικού κόντρα στον ΟΦΗ στη Super League Interwetten
Ο Ντάλσιο πανηγυρίζει γκολ του Ιωνικού INTIME

Η δράση στα playouts της Super League Interwetten συνεχίζεται με τη δεύτερη αγωνιστική. Ο Τσάρλυ αναλύει τα τέσσερα αποψινά ματς και καταλήγει σε πονταρίσματα.

Charlie bets: Σε καλύτερη κατάσταση ο Ιωνικός, θα δώσει μάχη ο Ατρόμητος

(16:00) Την πρώτη αγωνιστική των playouts αποδείχθηκε πως παίζει πολύ σημαντικό ρόλο το κίνητρο. Είναι και λογικό, καθώς το διακύβευμα να παίζει μία ομάδα την κατηγορία της είναι πολύ σημαντικό. Ο ΟΦΗ την περσινή σεζόν σφράγισε την παραμονή του με νίκη την προτελευταία αγωνιστική στη Λαμία φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η Λαμία βρίσκεται στο -5 από την παραμονή, η ομάδα του Νιόπλια είναι άνετη. Το κίνητρο στα playouts παίζει τον πρώτο ρόλο και είναι υπέρ της Λαμίας. Ο άσος στο 2.15 στην Interwetten.

Εκτός αποστολής για τη Λαμία ο Ρόμανιτς (20/1) και ο Ελευθεριάδης (18/0), παραμένει εκτός ο Σκόνδρας (13/0). Για τους φιλοξενούμενους επιστρέφουν ο μεσοεπιθετικός Τοράλ (17/3) κι ο εξτρέμ Καμάου (17/1), δεν πρόλαβε ο μπακ Μπαλογιάννης (23/0), φρέσκια απώλεια ο φορ Ντουρμισάι (21/3), εκτός κι ο επιθετικός Καστάνιος (12/0). Νοκ άουτ ο Ντε Γκούζμαν (20/0).

Charlie bets: Σε καλύτερη κατάσταση ο Ιωνικός, θα δώσει μάχη ο Ατρόμητος

(17:15) Ο Ατρόμητος είχε ταπεινωθεί στην Τρίπολη χάνοντας με 6-2. Κατάφερε όμως να πετύχει μία πολύ σημαντική νίκη στο Περιστέρι απέναντι στον Αστέρα με 2-0 στις 19 Φλεβάρη. Σε εκείνο το παιχνίδι είχε μιλήσει το κίνητρο της επιβίωσης. Η ομάδα του Κόλμαν θα πάει στην Τρίπολη να δώσει μάχη για να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας. Στην πρεμιέρα είδαμε πως οι ομάδες που κινδυνεύουν κατάφεραν να πάρουν το αποτέλεσμα που ήθελαν.

Στα playouts το κίνητρο παίζει τον πρώτο λόγο. Το Χ2 στο 1.70 στην Interwetten από το 1.83. Κρούσμα κορονοϊού εντός της ομάδας ανακοινώθηκε στον Αστέρα. Εκτός αποστολής ο Αλβαρες (25/0). Εκτός επίσης Καπίγια (15/1) και Χριστόπουλος (13/1). Κόπηκε από την αποστολή του Ατρομήτου ο Μπεντινέλι (17/0), δεν πρόλαβε ο Μπεντινέλι (17/0).

Charlie bets: Σε καλύτερη κατάσταση ο Ιωνικός, θα δώσει μάχη ο Ατρόμητος

(18:15) Ο Ιωνικός πέτυχε μεγάλη νίκη στην πρεμιέρα των playouts. Η ομάδα του Σπανού τους τελευταίους δύο τουλάχιστον μήνες παίζει μόνιμα καλά, αντίθετα ο Βόλος μοιάζει σαν να πληρώνει την αδιαφορία του. Την πρώτη αγωνιστική ηττήθηκε εντός έδρας 2-0 από έναν Αστέρα πού πήγε με πολλές απουσίες να παίξει στον Βόλο. Συνολικά η ομάδα του Μπράτσου έχει πάρει μόλις 2 βαθμούς στα τελευταία 6 παιχνίδια και πληρώνει το γεγονός πως έπαψε να σκοράρει ο Φαν Φερτ.

Στο +9 από τα μπαράζ βρίσκεται ο Βόλος, στο +8 ο Ιωνικός, η λογική λέει πως κανένας από τους δύο δεν θα κινδυνέψει. Η φόρμα πάντως είναι υπέρ του Ιωνικού. Ο άσος στο 2.25 από την Interwetten. Δεν πρόλαβε ο Ματσούκας (19/0) για τον Ιωνικό, εκτός αποστολής για τον Βόλο ο Τσοκάνης (24/0), όπως και ο Σοάρες (20/01), Τερεζίου (12/1) και ο Ορός (18/5).

Charlie bets: Σε καλύτερη κατάσταση ο Ιωνικός, θα δώσει μάχη ο Ατρόμητος

(20:30) Η διοίκηση του Απόλλωνα κυνηγάει την παραμονή της στα δικαστήρια απέναντι στον Παναιτωλικό, καθώς μέλος της ομάδας -που απολύθηκε στην συνέχεια- εμφανίζεται να στοιχημάτισε σε συγκεκριμένο παίκτη ότι θα κιτρινιστεί στο ματς με τον ΟΦΗ, κάτι που τελικά επιβεβαιώθηκε. Ο σύλλογος ελέγχεται από την Επιτροπή Δεοντολογίας και η διοίκηση του Απόλλωνα προσέλαβε δικηγόρο τον Αλέξη Κούγια.

Αγωνιστικά χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για ένα διπλό στο Περιστέρι που θα έβαζε την "ελαφρά ταξιαρχία" στη μάχη για να γλιτώσει τουλάχιστον τον απευθείας υποβιβασμό. Ο Παμλίδης έχασε πέναλτι για να ανοίξει το σκορ στο 88ο λεπτό και στη συνέχεια η διοίκηση έδιωξε τον ποδοσφαιριστή άμεσα από την ομάδα. Αγωνιστικά πλέον δεν μπορεί να ελπίζει σε παραμονή της η ομάδα του Τεννέ, είναι καλύτερη ομάδα ο Παναιτωλικός, λογικό το διπλό στο 2.50 από την Interwetten, που πιέστηκε ελαφρώς από το 2.60.

Για τους γηπεδούχους εξέτισαν ο αρχηγός/μέσος Φατιόν (20/1) κι ο εξτρέμ Τσιλούλης (20/0), επιστρέφει ο εξτρέμ Γιαννιώτας (12/0), αμφίβολος ο στόπερ Ρόγκνε (11/0), εκτός ομάδας όπως προανέφερα ο Παμλίδης (25/3). Ρήξη αχίλλειου υπέστη ο μπακ Μάλης (20/0) για του φιλοξενούμενους. Τέλος η σεζόν και για τον Τσιγγάρα (19/0), εκτός Βργκοτς (14/0) και Χουχούμης (20/0).

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ