CHARLIE BETS

Charlie bets: Πληρώνουν τα γκολ στο Βόλος - Λαμία

Ο Φαν Φέερτ κόντρα στον Κάνας σε αναμέτρηση μεταξύ του Βόλου και του Ιωνικού στη Super League Interwetten
Ο Φαν Φέερτ κόντρα στον Κάνας ΙΝΤΙΜΕ

Η δράση στη Super League Interwetten συνεχίζεται με την τρίτη αγωνιστική των playouts. Ο Τσάρλυ αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα των τεσσάρων σημερινών αγώνων και καταλήγει σε πονταρίσματα.

Charlie bets: Πληρώνουν τα γκολ στο Βόλος - Λαμία

(16:00) Η Λαμία δεν ήταν χειρότερη από τον ΟΦΗ, πλήρωσε όμως τις αμυντικές της αδυναμίες, τα ατομικά λάθη και γνώρισε μία πραγματικά σκληρή ήττα. Η διαφορά από τη σωτηρία πήγε στους 6 βαθμούς και το χειρότερο είναι πως η νίκη του Απόλλωνα επί του Παναιτωλικού δημιουργεί πίεση και για απευθείας υποβιβασμό. Η διαφορά από την τελευταία θέση μειώθηκε στους 5 βαθμούς.

Ο Βόλος δεν έχει άγχος, παίζει το ποδόσφαιρο του. Στη Νίκαια έμεινε πίσω με 0-2, πήρε την μπάλα και έφτασε στην ισοφάριση μετά από ένα παιχνίδι που το τελικό 2-2 είναι περισσότερο από αυτό που άξιζε να πάρει. Σε κάθε περίπτωση η έλλειψη κινήτρου δημιουργεί συνθήκες για ένα πιο ανέμελο ποδόσφαιρο. Είδαμε και με τον ΟΦΗ πως η άμυνα της Λαμίας λυγίζει εύκολα από το άγχος της, η ανάγκη για βαθμούς θα αναγκάσει τους παίκτες του Φέστα να ρισκάρουν για να πάρουν το τρίποντο. Το Goal/Goal, το οποίο καταγράφει μια μικρή πτώση, σε απόδοση 1.90 στην Interwetten μοιάζει ως η πιο λογική επιλογή.

Εκτός ο μπακ Ρομέρο (25/0) για τους γηπεδούχους. Πάγια εκτός ο αρχηγός-χαφ Τσοκάνης (24/0), εκτός αποστολής ο Νίνης (19/1). Δεν υπολογίζονται ο χαφ Σοάρες (20/1) και ο μεσοεπθετικός Όρος (18/5). Εκτός ο χαφ Ελευθεριάδης (18/2) για τους φιλοξενούμενους, όπως και ο χαφ Αραμπούλι (21/4), ο εξτρέμ Μπανγκουρά (12/1). Πάγιας εκτός ο μπακ Σκόνδρας (13/0), ο επιθετικός Μανουσάκης (12/0) και ο χαφ Τσούκαλος (17/0) με τον χαφ Νινούα (2/0).

Charlie bets: Πληρώνουν τα γκολ στο Βόλος - Λαμία

(18:15) Το κίνητρο το έχει η κατώτερη ομάδα. Ο ΟΦΗ στη Λαμία έδειξε πως δεν χαρίζεται, όμως δεν μπορώ ειδικά αυτή την εποχή να παραβλέψω το κίνητρο. Ειδικά από την στιγμή που ο Απόλλων κάνει την ύστατη προσπάθεια για να ανατρέψει την κατάσταση και να φτάσει στα μπαράζ. Έφτασε κοντά σε ένα μεγάλο διπλό στο Περιστέρι, τελικά έχασε και ολόκληρο το παιχνίδι, κατάφερε όμως και επικράτησε του Παναιτωλικού και μείωσε τη διαφορά στους 5 βαθμούς από τη Λαμία. Οι συνθήκες που υπάρχουν με οδηγούν στο πάσο.

Επιστρέφουν για τους γηπεδούχους ο μεσοεπιθετικός Τοράλ (17/3), o εξτρέμ Καμάου (17/1), ο μπακ Μπαλογιάννης (23/0) και ο μέσος Ντε Γκουζμάν (20/0). Εκτός επίσης ο φορ Ντουρμισάι (21/3). Νοκ άουτ ο στόπερ Σελίμβοβιτς (15/1). Για τους φιλοξενούμενους επιστρέφει ο στόπερ Ρόγκνε (11/0), παραμένει εκτός ο εξτρέμ Γιαννιώτας (12/0). Εκτός αποστολής ο εξτρέμ Τσιλούλης (21/0) και ο ο χαφ Παπαγεωργίου (14/0).

Charlie bets: Πληρώνουν τα γκολ στο Βόλος - Λαμία

(19:30) Στο +9 από τα μπαράζ ο Ιωνικός δείχνει να έχει καθαρίσει με την παραμονή του. Συνολικά έκανε μία πολύ καλή χρονιά στην επιστροφή της στη Super League Interwetten η ομάδα της Νίκαιας και άξιζε να έχει μία άνετη παραμονή. Ο Αστέρας ήταν καλύτερος από τον Ατρόμητο, έμεινε όμως στο 0-0. Στο πρωτάθλημα την πιο σκληρή ήττα την γνώρισε από τον Ιωνικό.

Το εντός έδρας 2-3 για την 23η αγωνιστική της κανονικής περιόδου έπαιξε σημαντικό ρόλο για να χάσει η ομάδα του Ράσταβατς το τρένο για τα playoffs. Υπάρχει λοιπόν ένα μικρό κίνητρο για εκδίκηση σε ένα παιχνίδι που στην ουσία κανένας δεν θα πονέσει σοβαρά αν το χάσει. Στο 1.95 ο άσος του Αστέρα από την Interwetten που βρίσκεται σε μια μικρή άνοδο.

Επιστρέφει για τους γηπεδούχους ο μπακ Άλβαρες (24/0), ο αμυντικός Χριστόπουλος (13/1), εκτός ο μεσοεπιθετικός Καπίγια (15/1). Χωρίς κάποια φρέσκα προβλήματα ο Ιωνικός.

Charlie bets: Πληρώνουν τα γκολ στο Βόλος - Λαμία

(20:30) Ο Παναιτωλικός δείχνει σαν να έχει επηρεαστεί αρκετά από το θέμα που έχει προκληθεί με τον στοιχηματισμό σε κάρτα στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Είναι η ομάδα που έχει την μεγαλύτερη πτώση στα playouts σε σχέση με την εικόνα που έβγαζε στο πρωτάθλημα. Ο Ατρόμητος έχει πάρει 4 βαθμούς στα playoffs και έχει αποκτήσει ένα μαξιλάρι ασφαλείας 6 βαθμών από τα μπαράζ.

Η αλήθεια είναι πως η ομάδα του Κόλμαν είναι τυχερή στα playouts θα μπορούσε να έχει χάσει και τα δύο παιχνίδια της. Ήταν τυχερή και στο 1-0 επί του Απόλλωνα και στη λευκή ισοπαλία που πήρε στην Τρίπολη. Το βαθμολογικό κίνητρο το έχει ο Ατρόμητος, ο Αναστασίου όμως περιμένω να πιέσει την ομάδα του μετά τις δύο κολλητές ήττες στα playouts. Προτιμότερο να πάμε πάσο.

Νοκ άουτ ο στόπερ Λάρσον (8/0). Πάγια εκτός για τον Παναιτωλικό Μαλής (20/0) και Τσιγγάρας (19/0). Εκτός και ο μπακ Χουχούμης (20/0). Τιμωρημένος για τον Ατρόμητο ο επιθετικός Αλίμπεκ (10/2), νοκ άουτ Παπαδόπουλος (15/0), Χατζηισαΐας (21/0) και Σπιριντόνοβιτς (19/2) και ο εξτρέμ Ροτάριου (9/0).

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ