CHARLIE BETS

Charlie bets: Παναθηναϊκός και ΑΕΚ οδηγούν στο 1.85

Ο Αραούχο πανηγυρίζει με τον Μάνταλο γκολ κόντρα στον Ολυμπιακό για τη Super League Interwetten στο ΟΑΚΑ
Ο Αραούχο πανηγυρίζει με τον Μάνταλο γκολ κόντρα στον Ολυμπιακό ΙΝΤΙΜΕ

Στην τελική ευθεία μπαίνει η Super League Interwetten. Ο Τσάρλυ αναλύει τα δεδομένα της 25ης αγωνιστικής, εκεί πο δεσπόζει το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ και καταλήγει σε πονταρίσματα.

Charlie bets: Παναθηναϊκός και ΑΕΚ οδηγούν στο 1.85


(Σάββατο 17:15) Τελικός 6άδας. Ο Αστέρας με νίκη βάζει θεμέλια για την 6άδα, ο Άρης χρειάζεται τουλάχιστον 4 βαθμούς στις δύο τελευταίες αγωνιστικές για να έχει τύχη να μπει στα playoffs. Μεσοβδόμαδα και οι δύο πέτυχαν σημαντικές νίκες. Ο Αστέρας κέρδισε εύκολα την Λαμία, ο Άρης στην πρώτη του Μπούργος έριξε τριάρα στον Ατρόμητο. Έχει καλή παράδοση ο Άρης με τον Αστέρα, το πρόσφατο ρεκόρ ανεξαρτήτου έδρας και διοργάνωσης είναι 9-6-1 υπέρ του Άρη, με γηπεδούχο τον Αστέρα το ρεκόρ είναι 1-4-2.

Μιλάμε για ένα παιχνίδι που ο χαμένος, αν υπάρξει, χάνεται, ενώ η ισοπαλία θα κάνει δύσκολη την ζωή και για τους δύο. Το παιχνίδι είναι φωτιά σε αυτές τις περιπτώσεις και οι δύο φοβούνται μην καούν και προσέχουν. Το under 2,5 στο χαμηλό 1.45 στην Interwetten είναι η πιο λογική επιλογή.

Για τους γηπεδούχους εξέτισαν ο μέσος Μουνάφο (16/0), ο επιθετικός Σόνι (20/6) κι ο μεσοεπιθετικός Κρέσπι (21/4), αμφίβολος παραμένει ο αναπληρωματικός στόπερ Χριστόπουλος (11/1). Για τον Άρη μοναδικό πρόβλημα ο εξτρέμ Γκάμα (14/2) που δίνεται αμφίβολος.

Charlie bets: Παναθηναϊκός και ΑΕΚ οδηγούν στο 1.85

(Σάββατο 19:30) Άνετοι με 28 βαθμούς και οι δύο. Δεν πρόκειται να κινδυνέψουν, βρίσκονται 11 βαθμούς πάνω από τα μπαράζ, δεν μπορούν να μπουν στην 6άδα. Ειδικά για τον Παναιτωλικό που τα δύο προηγούμενα χρόνια σώθηκε στα μπαράζ η φετινή σεζόν είναι κάτι περισσότερο από επιτυχημένη. Θα παίξουν και οι δύο ομάδες χωρίς άγχος το ποδόσφαιρο τους. Ο χαρακτήρας του αγώνα, αλλά και η νοοτροπία των δύο ομάδων δημιουργεί συνθήκες για να είναι φαβορί το Goal/Goal στο 1.73 στην Interwetten. Μοιάζει σαν να ξεκινάει από το 1-1, στο 5.25 στην Interwetten το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Για τους γηπεδούχους τιμωρημένος ο μπακ Λούι (22/0), μακροχρόνια λείπει ο μέσος Βαρόνε (7/1). Για τους φιλοξενούμενους τιμωρημένος ο μέσος Μπαριέντος (14/0) κι ο μπακ Φεράρι (22/1), συνεχίζουν εκτός ο μεσοεπιθετικός Ορόζ (14/5), ο μπακ Ρίνερ (11/2) κι ο κίπερ Κότνικ (7 συμ.).

Charlie bets: Παναθηναϊκός και ΑΕΚ οδηγούν στο 1.85

(Κυριακή 17:15) Ο ΠΑΟΚ βράδυ της Πέμπτης έδωσε μία απαιτητική μάχη για την πρόκριση απέναντι στη Μίντιλαντ, επικράτησε 2-1 στην κανονική διάρκεια και τελικά πήρε την πρόκριση στα πέναλτι. Στο πρωτάθλημα την περασμένη Κυριακή έμεινε στο 0-0 στο ντέρμπι με τον Άρη και η διαφορά άνοιξε στους 11 βαθμούς. Η αλήθεια είναι πως γνωρίζουν στον ΠΑΟΚ πως δεν είναι σε θέση να χτυπήσουν τον Ολυμπιακό, είναι όμως ευχαριστημένοι από το μάζεμα που κατάφερε ο Λουτσέσκου μετά από την ήττα στον πρώτο γύρο στη Νίκαια.

Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού προέρχεται από σπουδαίο αποτέλεσμα. Μεσοβδόμαδα βρήκε τον ανεβασμένο, από τη νίκη με τη Λαμία, Απόλλωνα και του έβαλε τέσσερα γκολ. Έδειξε στην πράξη πως είναι ανώτερη ομάδα από όσες κυνηγάνε την παραμονή. Του έκανε ζημιά ο Ιωνικός στον πρώτο γύρο δεν θα την πατήσει για δεύτερη φορά ο ΠΑΟΚ .Τα παιχνίδια που έπρεπε να χτυπήσει ο Ιωνικός τα χτύπησε και βαθμολογικά ηρέμισε. Δεν θα κριθεί από τον αγώνα της Τούμπας η ομάδα του Σπανού. Ο άσος με over 1,5 στο 1.50 στην Interwetten.

Τραυματίας ο Άκπομ (22/5), κάρτες ο αρχισκόρερ Κούρτιτς (20/14). Κάρτες ο σημαντικός χαφ Κιάκος (18/2) στους φιλοξενούμενους, λογικά έτοιμος ο εξτρεμ Λένις (16/3), που δεν αγωνίστηκε μεσοβδόμαδα, αμφίβολος ο μέσος Κάνιας (19/2).

Charlie bets: Παναθηναϊκός και ΑΕΚ οδηγούν στο 1.85

(Κυριακή 19:30) Στον ΟΦΗ φαίνεται να έχουν αποδεχτεί πως θα φτάσουν στους 37 βαθμούς και θα περιμένουν να δουν αν τελικά είναι αρκετοί για να μπουν στην 6άδα. Σήμερα έχουν 34, την τελευταία αγωνιστική θα ψάξουν για νίκη επί του ουραγού Απόλλωνα. Με την αποστολή που κατεβαίνουν στο Καραϊσκάκης δεν μπορούν να έχουν τύχη να διεκδικήσουν αποτέλεσμα ακόμη και από τον κουρασμένο Ολυμπιακό. Η ομάδα του Μαρτίνς έχασε την Πέμπτη το βράδυ από την Αταλάντα στο Φάληρο 3-0 και αποκλείστηκε από το Europa League.

Ο ΟΦΗ θα πάει μισός και χωρίς χαφ στο Φάληρο. Παρελθόν κι επίσημα ο πολύτιμος μέσος Γκαγιέγκος (21/2), τραυματίες οι χαφ Τοράλ (17/3), Ντε Γκουζμάν (18/0), ενώ εμφανίστηκαν και τρία κρούσματα κορονοϊού. Δεν προλαβαίνουν οι μέσοι Νέιρα (16/6), Μεγιάδο (15/0) κι ο φορ Φελίπε (5/2), κάρτες ο μπακ Μπαλογιάννης (21/0), εξέτισε ο χαφ Στάικος (7/0). Καταλαβαίνετε πως μοναδικός διαθέσιμος κεντρικός χαφ είναι ο λογιζόμενος 5ος ή 6ος χαφ Στάικος και από εκεί και πέρα θα γίνουν αλχημείες. Ακόμα και κουρασμένος θα βρει με πολλές ελλείψεις τον ΟΦΗ ο Ολυμπιακός και θα μπορέσει να κερδίσει με καθαρό σκορ. Ο άσος με ασιατικό χάντικαπ -1,5 στο 2.05 στην Interwetten φαντάζει δίκαια τιμή.

Charlie bets: Παναθηναϊκός και ΑΕΚ οδηγούν στο 1.85

(Κυριακή 19:30) Είναι απίστευτο, αλλά είμαστε στην προτελευταία αγωνιστική και ο Παναθηναϊκός ακόμη δεν έχει καθαρίσει με την είσοδο του στην πρώτη 6άδα. Τεράστια αποτυχία του προπονητικού επιτελείου, καθώς το ρόστερ θα μπορούσε να διεκδικήσει θέση ακόμη και στην πρώτη 3άδα. Ο Παναθηναϊκός παρουσιάζει έναν πολύ εύθραυστο χαρακτήρα στα δύσκολα παιχνίδια, ειδικά στα εκτός έδρας. Η ΑΕΚ έχει τη συνηθισμένη της εικόνα. Ταλέντο μεσοεπιθετικά, αλλά με μία πολύ αδύναμη άμυνα που δημιουργεί πρόβλημα ακόμα και στην δημιουργία του παιχνιδιού.

Ο σοφτ χαρακτήρας του Παναθηναϊκού σε συνδυασμό με τις αμυντικές αδυναμίες της ΑΕΚ δημιουργούν συνθήκες για το Goal/Goal που δίνεται στο 1.85 στην Interwetten. Αμφίβολοι οι Βιγιαφάνιες (18/0), Μαουρίσιο (17/4), σημαντική επιστροφή ο Σένκεφελντ (11/0). Επιστρέφει ο Αραούχο (18/10) για την ΑΕΚ, δίνει μάχη με τον χρόνο ο Γκαρσία (21/3), εξέτισε ο Σιμόες (16/0), παραμένει εκτός ο Στάνκοβιτς (13 συμ.).

Charlie bets: Παναθηναϊκός και ΑΕΚ οδηγούν στο 1.85

(Δευτέρα 19:30) Τα πάνω κάτω στη Super League Interwetten. Ο ΠΑΣ έμοιαζε σαν ο πιο ωραίος του χωριού. Θα γνώριζε τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου, και με νίκη επί της Λαμίας θα σφράγιζε την είσοδο του στην πρώτη 6άδα. Σταθερή από την αρχή μέχρι το τέλος η ομάδα του Μεταξά, αξίζει να πάρει αυτήν την διάκριση. Δείχνει όμως να μην αρκείται στην είσοδο στα playoffs. Το απόγευμα της Παρασκευής όμως το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο ανακοίνωσε πως τιμωρεί τον ΠΑΣ Γιάννινα με ποινή αφαίρεσης πέντε βαθμών, για παραβάσεις στη μεταβίβαση των μετοχών της το 2015.

Από την στιγμή που πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου η Λαμία δεν βλέπεται. Πέντε ήττες στην σειρά στο πρωτάθλημα την έχουν φέρει σε πολύ δύσκολη θέση μόλις στο -1 από τα μπαράζ. Ο άσος στο 1.83 στην Interwetten.

Εξέτισαν και επιστρέφουν ο αρχηγός/στόπερ Κάργας (23/2) και ο εξτρέμ Σνάιντερ (19/2), προς επιστροφή και ο μπακ Γκαρντάφσκι (11/1,) μοναδική απουσία ο μπακ Πίρσμαν (20/1). Αμφίβολοι δίνονται για τη Λαμία οι επιθετικοι Αραμπούλι (19/4), Βέλλιος (4/0), ο μπακ Σκόνδρας (12/0) κι ο τερματοφύλακας Σαράνοφ (9 συμ.) που έλειψαν στα τελευταία.

Charlie bets: Παναθηναϊκός και ΑΕΚ οδηγούν στο 1.85

(Δευτέρα 19:30) Ο Απόλλων Σμύρνης κέρδισε στη Λαμία, πήγε να παίξει τελικό στη Νίκαια και επέστρεψε στην πραγματικότητα. Δεν έχασε απλά, ταπεινώθηκε. Ο Ιωνικός έκανε ένα μικρό πάρτι και του έβαλε για πλάκα 4 τέρματα. Ο Απόλλων όλη την χρονιά δεν λειτούργησε σαν ομάδα πρώτης κατηγορίας και μοιάζει απίθανο να γυρίσει την κατάσταση. Αντίθετα ο Ατρόμητος από την ημέρα που ανέλαβε ο Κόλμαν κάνει την προσπάθεια του για να γυρίσει την κατάσταση και να παραμείνει στην κατηγορία.

Η ερώτηση που γίνεται στα οριακά παιχνίδια είναι το ποια ομάδα μπορεί και αξίζει να πετύχει τον στόχο της. Η απάντηση στο συγκεκριμένο ζευγάρι ξεκάθαρα είναι ο Ατρόμητος. Με χαρά βλέπω τις τιμές να τον δίνουν σε τιμές αουτσάιντερ και να μας δίνουν το δικαίωμα να καλυφθούμε πηγαίνοντας στην καλύτερη ομάδα και με την ισοπαλία. Το Χ2 στο 1.50 από την Interwetten.

Τιμωρημένος για τους γηπεδούχους ο στόπερ Ράιλι (2/0), δεν παίζει καιρό ο αμυντικός Άλβες (14/0), αμφίβολος ο φορ Σίγκνεβιτς (9/0), εξέτισαν και επιστρέφουν οι μπακ Μπαξεβανίδης (15/0) και Ντεντάκης Τιμωρημένος ο στόπερ Ράιλι (2/0) λείπει στα τελευταία ο αμυντικός Άλβες (14/0) αμφίβολος ο φορ Σίγκνιεβιτς (9/0) εξέτισαν οι μπακ Μπαξεβανίδης (15/0) και Ντεντάκης (19/0). Για τον Ατρόμητο εξέτισε και επιστρέφει ο σημαντικός μέσος Χαρίσης (14/0), ερωτηματικό ο μπακ Κιβρακίδης (12/0).

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ