CHARLIE BETS

Charlie bets: Οριακό ματς στην Τρίπολη, γκολ και 5.50 στο Αγρίνιο

Ο Σόνι του Αστέρα Τρίπολης πανηγυρίζει γκολ κόντρα στον Ατρόμητο για τη Super League Interwetten
Ο Σόνι του Αστέρα Τρίπολης πανηγυρίζει γκολ κόντρα στον Ατρόμητο INTIME

Ανοίγει η αυλαία της 25ης αγωνιστικής της Super League Interwetten. Ο Τσάρλυ αναλύει τα δεδομένα των αγώνων του Σαββάτου και καταλήγει σε πονταρίσματα.

Charlie bets: Οριακό ματς στην Τρίπολη, γκολ και 5.50 στο Αγρίνιο


(17:15) Τελικός 6άδας. Ο Αστέρας με νίκη βάζει θεμέλια για την 6άδα, ο Άρης χρειάζεται τουλάχιστον 4 βαθμούς στις δύο τελευταίες αγωνιστικές για να έχει τύχη να μπει στα playoffs. Μεσοβδόμαδα και οι δύο πέτυχαν σημαντικές νίκες. Ο Αστέρας κέρδισε εύκολα την Λαμία, ο Άρης στην πρώτη του Μπούργος έριξε τριάρα στον Ατρόμητο. Έχει καλή παράδοση ο Άρης με τον Αστέρα, το πρόσφατο ρεκόρ ανεξαρτήτου έδρας και διοργάνωσης είναι 9-6-1 υπέρ του Άρη, με γηπεδούχο τον Αστέρα το ρεκόρ είναι 1-4-2.

Μιλάμε για ένα παιχνίδι που ο χαμένος, αν υπάρξει, χάνεται, ενώ η ισοπαλία θα κάνει δύσκολη την ζωή και για τους δύο. Το παιχνίδι είναι φωτιά σε αυτές τις περιπτώσεις και οι δύο φοβούνται μην καούν και προσέχουν. Το under 2,5 στο χαμηλό 1.43 στην Interwetten είναι η πιο λογική επιλογή.

Για τους γηπεδούχους εξέτισαν ο μέσος Μουνάφο (16/0), ο επιθετικός Σόνι (20/6) κι ο μεσοεπιθετικός Κρέσπι (21/4), ξεπέρασε τις ενοχλήσεις ο αναπληρωματικός στόπερ Χριστόπουλος (11/1). Για τον Άρη μοναδικό πρόβλημα ο εξτρέμ Γκάμα (14/2) που αποθεραπεύθηκε, αλλά δίνεται αμφίβολος.

Charlie bets: Οριακό ματς στην Τρίπολη, γκολ και 5.50 στο Αγρίνιο

(19:30) Άνετοι με 28 βαθμούς και οι δύο. Δεν πρόκειται να κινδυνέψουν, βρίσκονται 11 βαθμούς πάνω από τα μπαράζ, δεν μπορούν να μπουν στην 6άδα. Ειδικά για τον Παναιτωλικό που τα δύο προηγούμενα χρόνια σώθηκε στα μπαράζ η φετινή σεζόν είναι κάτι περισσότερο από επιτυχημένη. Θα παίξουν και οι δύο ομάδες χωρίς άγχος το ποδόσφαιρο τους. Ο χαρακτήρας του αγώνα, αλλά και η νοοτροπία των δύο ομάδων δημιουργεί συνθήκες για να είναι φαβορί το Goal/Goal στο 1.70 στην Interwetten. Μοιάζει σαν να ξεκινάει από το 1-1, στο 5.50 στην Interwetten το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Για τους γηπεδούχους τιμωρημένος ο μπακ Λούι (22/0), μακροχρόνια λείπει ο μέσος Βαρόνε (7/1). "Κόπηκαν" ο στόπερ Βργκοτς (14/0), ο μεσοεπιθετικός Μπελεβώνης (7/0), ο γκολκίπερ Ροντρίγκες (5/0) και μπακ Περέιρα (2/0) Για τους φιλοξενούμενους τιμωρημένος ο μέσος Μπαριέντος (14/0) κι ο μπακ Φεράρι (22/1), αμφίβολοι ο μεσοεπιθετικός Ορόζ (14/5) και ο μπακ Ρίνερ (11/2), εκτός ο κίπερ Κότνικ (7 συμ.).

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ