CHARLIE BETS

Charlie bets: Ο ΠΑΣ που θα ψάξει το γκολ και το 1.95 στο Παναθηναϊκός - ΑΕΚ

Αϊτόρ, Καρλίτος και Βιτάλ πανηγυρίζουν γκολ του Παναθηναϊκού κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας στο Κύπελλο
Αϊτόρ, Καρλίτος και Βιτάλ πανηγυρίζουν γκολ του Παναθηναϊκού INTIME

Σέντρα στα playoffs της Super League Interwetten. Ο Τσάρλυ αναλύει τα δεδομένα των αγώνων της ημέρας και καταλήγει σε δυνατά πονταρίσματα.

Charlie bets: Ο ΠΑΣ που θα ψάξει το γκολ και το 1.95 στο Παναθηναϊκός - ΑΕΚ

(19:00) Την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος ο Άρης έσπασε το αήττητο του Ολυμπιακού. Το ξεκίνημα του Μπούργος ιδανικό. Ο Αργεντινός τεχνικός ξεκίνησε με 3Χ3. Η λογική πάντως λέει πως δεν ήταν καλό σταύρωμα να παίξει πρώτο παιχνίδι στο Καραϊσκάκης. Δεν είναι εύκολο να έχεις κερδίσει τον Ολυμπιακό την προηγούμενη αγωνιστική και να ντουμπλάρεις τις νίκες μέσα σε μία εβδομάδα. Ο Μαρτίνς δεν θέλει να δώσει το παραμικρό δικαίωμα στον ΠΑΟΚ να μειώσει τη διαφορά. Μετά από την ήττα στο Βικελίδης περιμένω να δω συγκεντρωμένο τον Ολυμπιακό, να έχει καλύτερη ενδεκάδα από ό,τι την περασμένη Κυριακή και να πάρει την νίκη. Ο άσος πιέζεται ελαφρώς, σε απόδοση 1.57 στην Interwetten.

Εξέτισαν και επιστρέφουν στην ενδεκάδα οι Παπασταθόπουλος (18/1), Ρέαμπτσουκ (24/0), έτοιμος και ο Αγκιμπού Καμαρά (20/4), όπως και ο Τικίνιο (24/7). "Κόπηκαν" Ονιεκούρου (14/0), Κουντέ (8/0) και Ανδρούτσος (11/0). Για τον Άρη επιστρέφει ο μεσοεπιθετικός Μπερτόγλιο (18/1), ανέτοιμος ο εξτρέμ Γκαρσία (12/3), εξέτισε ο μπακ Σούντγκρεν (19/1). Νοκ άουτ Μαντσίνι (23/4) και Μπεναλουάν (3/0).

Charlie bets: Ο ΠΑΣ που θα ψάξει το γκολ και το 1.95 στο Παναθηναϊκός - ΑΕΚ

(19:30) Ο Παναθηναϊκός πριν από δύο εβδομάδες κέρδισε την ΑΕΚ 3-0 και επίσπευσε τις εξελίξεις για τον Αργύρη Γιαννίκη. Ο Παναθηναϊκός πήρε ψυχολογία από τις δύο κολλητές νίκες που πέτυχε με την ΑΕΚ και τον Ατρόμητο. Οι 6 βαθμοί όμως που πήρε ο Άρης του έβαλαν με χάντικαπ 3 βαθμών από την 4η θέση. Έχει λοιπόν έδαφος να καλύψει. Βρίσκεται στο -3 από τον Άρη και στο -4 από την ΑΕΚ. Καταλαβαίνετε πως έχει πολύ μεγάλη ανάγκη την νίκη ο Παναθηναϊκός για να μπει γερά στη μάχη της 4άδας, σε αντίθετη περίπτωση θα μετατραπεί σε αουτσάιντερ. Υπάρχει η βάση από το πρόσφατο παιχνίδι με την ΑΕΚ, αλλά και μία διαφορετική πραγματικότητα. Τον αφελή τρόπο που αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό ο Αργύρης Γιαννίκης τον πλήρωσε με την δουλειά του.

Ο Οφρυδόπουλος δεν πρόκειται να ανεβάσει ψηλά την τελευταία γραμμή άμυνας της ομάδας του ούτε να δώσει το δικαίωμα στους Αϊτόρ και Παλάσιος να βγαίνουν με τόσο μεγάλη συχνότητα σε παιχνίδι ένας με ένας με τα αδύναμα μπακ που διαθέτει. Επιθετικά η ΑΕΚ έχει το ταλέντο να σκοράρει απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ακόμη και στο 3-0 είχε δύο δοκάρια και καλές ευκαιρίες για να βρει κάποιο τέρμα φαντάζει ακραίο σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό να μην σκοράρει. Η άμυνα της ΑΕΚ ακόμη και πιο συντηρητικά να παίξει το μηδέν δεν το κρατάει οπότε το 1.95 στο Goal/Goal της Interwetten είναι δίκαιο.

Τιμωρημένος με κάρτες ο Αλεξανδρόπουλος (22/1), επιστρέφουν Πέρεθ (23/1), Βιγιαφάνιες (18/0), Σένκεφελντ (12/0). Αμφίβολος ο Βέλεθ (24/0). Νοκ άουτ Ιωαννίδης (20/4) και Βέλεθ (23/0). Για τους φιλοξενούμενους τιμωρημένοι οι Σιμάνσκι (24/1) και Βράνιες (20/3), επιστρέφουν Λε Ταλέκ (20/1), Γκαρσία (23/4) και Στάνκοβιτς (13/0). Διαθέσιμος ο αρχισκόρερ Αραούχο (21/11).

Charlie bets: Ο ΠΑΣ που θα ψάξει το γκολ και το 1.95 στο Παναθηναϊκός - ΑΕΚ

(21:30) Ανάμεσα στα δύο παιχνίδια με την Γάνδη ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την φιλόδοξη ομάδα του ΠΑΣ. Η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά πανηγύρισε την περασμένη Τρίτη την επιστροφή των 5 βαθμών. Μπαίνει στα playoffs στο -6 από την 3η ΑΕΚ, στο -5 από τον Άρη και στο -2 από τον Παναθηναϊκό. Στα δύο πρώτα παιχνίδια παίζει στην Τούμπα, μετά υποδέχεται τον Ολυμπιακό και στη συνέχεια μπαίνει στην μάχη με τις ομάδες που παίζουν για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Καταλαβαίνετε πως χρειάζεται υπερβάσεις για να μπορέσει να μπει στην μάχη για το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οι παίκτες όμως του Ηρακλή Μεταξά δεν έχουν να χάσουν τίποτα και η πιο κατάλληλη χρονική για να παίξουν στην Τούμπα είναι ανάμεσα στα δύο παιχνίδια του ΠΑΟΚ με την Γάνδη, ο οποίος το βράδυ της Πέμπτης επικράτησε 1-0 στη Θεσσαλονίκη. Ο ΠΑΣ θα παλέψει για το αποτέλεσμα, θα ψάξει το γκολ. Στο 2.15 δίνεται στην Interwetten το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο, επιλογή που ανέβηκε αρκετά από το αρχικό 1.90.

Επιστρέφουν και λογικά ξεκινάνε οι Ζάμπα (9/2), Σάστρε (9/2) που δεν βρίσκονταν στην ευρωπαϊκή λίστα. Τιμωρημένος ο Καντουρί (11/0). Εκτός αποστολής Βιεϊρίνα (19/1), Πασχαλάκης (25/0), Ίνγκασον (12/2). Σημαντική επιστροφή ο στόπερ Εραμούσπε (24/6), τιμωρημένος ο πολύτιμος μπακ Σάλιακας (26/1), αμφίβολος ο επιθετικός Μορέιρα (22/2) για τον ΠΑΣ. Δεν ταξίδεψε με την ομάδα ο Μεταξάς λόγω ίωσης. Νοκ άουτ ο μπακ Πίρσμαν (22/2). Με ίωση Καραχάλιος (23/0) Ποζνάσκι (3/0). Εκτός και ο χαφ Λιάσος (18/0).

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ