CHARLIE BETS

Charlie bets: Must win στο 2.10 για τον Παναθηναϊκό

Αϊτόρ, Καρλίτος και Βιτάλ πανηγυρίζουν γκολ του Παναθηναϊκού κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας στο Κύπελλο
Αϊτόρ, Καρλίτος και Βιτάλ πανηγυρίζουν γκολ του Παναθηναϊκού INTIME

Ολοκληρώνεται η κανονική διάρκεια της Super League Interwetten. Ο Τσάρλυ αναλύει τα δεδομένα των αναμετρήσεων και καταλήγει σε στοιχηματικές επιλογές.

Charlie bets: Must win στο 2.10 για τον Παναθηναϊκό

(19:00) Η επιστροφή των 6 βαθμών στον Άρη βάζει δύσκολα ακόμη και στην ΑΕΚ για την έξοδο της στην Ευρώπη. Μπορεί να διατηρεί προβάδισμα 1 βαθμού από τον Άρη και 4 βαθμών από τον Παναθηναϊκό, όμως η πτωτική πορεία της ομάδας την βάζει σε σοβαρούς κινδύνους. Μεσοβδόμαδα έπαιξε από το 19ο λεπτό με παίκτη παραπάνω προηγήθηκε στο 28ο λεπτό κι όμως δεν κατάφερε να κερδίσει για ακόμα μία φορά τον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια αποδοκιμάστηκε.

Ο Αστέρας έχει υψηλό κίνητρο, όμως και η ομάδα του Ρασταβατς έβγαλε ντεφοράμισμα πάνω που φαινόταν να έχει στο χέρι της την κατάσταση για την εξάδα. Ένα ρεκόρ 1-0-4 στα τελευταία 5 παιχνίδια είναι πιθανό να αφήσει τους Αρκάδες εκτός playoffs, εκτός αν έχουν ακόμα την δυνατότητα να δώσουν μία καλή παράσταση στο ΟΑΚΑ. Δεν θα πληρώσω για να δω ποιος από τους δύο θα ανακάμψει. Προτιμότερο το πάσο.

Για την ΑΕΚ εκτός έμεινε ο Γκαρσία (23/4), κάρτες οι Λε Ταλέκ (20/1), Βράνιες (20/1) και Ρότα (14/0). Από εβδομάδα η επιστροφή του Στάνκοβιτς. Για τους φιλοξενούμενους εξέτισαν ο φορ Μπαράλες (20/4), ο στόπερ Ατιένθα (17/0) και ο μπακ Γκαρσία (10/0), μάλλον επιστρέφει κι ο μπακ Άλβαρες (24/0). Εκτός οι χαφ Ιγκλέσιας (19/0) και Καπίγια (15/1).

Charlie bets: Must win στο 2.10 για τον Παναθηναϊκό

(19:00) Το CAS δικαίωσε τον Άρη και του επέστρεψε τους 6 βαθμούς. Η πρόσληψη Μπούργος έφερε ευφορία και ρέντα. Ο Άρης κέρδισε άνετα με 3-0 εντός τον Ατρόμητο, ενώ πέτυχε μία σπουδαία νίκη στην Τρίπολη έχοντας και την τύχη μαζί του όποτε χρειάστηκε. Ο Ολυμπιακός έφτασε τη διαφορά στους 15 βαθμούς από τον ΠΑΟΚ, θέλει να διατηρήσει το αήττητο δεν θα πάθει τίποτα και με την ισοπαλία. Με την επιστροφή των 6 βαθμών ο Άρης σφράγισε τα playoffs και τώρα παίζει για ένα καλό πλασάρισμα. Ο ένας βαθμός θα είναι πολύτιμος για την ευρωπαϊκή μάχη που έχει να δώσει ο Άρης, η ισοπαλία δεν θα πειράξει τον Ολυμπιακό. Το Χ στο 2.80 από την Interwetten.

Χτύπησε ο μεσοεπιθετικός Μπερτόγλιο (18/1), κάρτες ο μπακ Σούντγκρεν (19/1) για τον Άρη, εκτός και ο εξτρέμ Γκαρσία (21/3). Τιμωρημένοι οι Παπασταθόπουλος (18/1) Ρέαμπτσουκ (24/0), εκτός ο Τικίνιο (24/7), αμφίβολος ο Μανωλάς (8/0) στον Ολυμπιακό. Εκτός αποστολής Αγκιμπού Καμαρά (20/5) και ο Ονιεκούρου (14/0).

Charlie bets: Must win στο 2.10 για τον Παναθηναϊκό


(19:00) Χωρίς να έχει αμυντική συνέπεια ο Ατρόμητος πήρε δύο νίκες εκτός με Απόλλωνα και εντός με Βόλο. Με αυτές τις δύο πολύτιμες νίκες έφθασε στο +5 από τα μπαράζ και βλέπει πιο άνετα το μέλλον του. Οι 6 βαθμοί που επέστρεψε το CAS στον Άρη βάζει σε πίεση τον Παναθηναϊκό Έπεσε στην 5η θέση η ομάδα του Γιοβάνοβιτς και πρέπει να κερδίσει τον Ατρόμητο και στη συνέχεια να βρει σταθερότητα στα playoffs για να βγει στην Ευρώπη που είναι και ο μεγάλος του στόχος. Είναι αφερέγγυος εκτός έδρας ο Παναθηναϊκό όμως έχει πολύ ευάλωτη άμυνα ο Ατρόμητος και έχουν βρει φόρμα οι Ιωαννίδης, Αλεξανδρόπουλος, Παλάσιος και Αϊτόρ. Το διπλό στο 2.10 από την Interwetten.

Κάρτες ο μπακ Βασιλαντωνόπουλος (20/1) για τον Ατρόμητο, εκτός αποστολής ο χαφ Μπεντινέλι (17/0). Τιμωρημένος ο Πέρεθ (23/1) για τον Παναθηναϊκό, δεν πρόλαβε ο Βιγιαφάνιες (18/0), επιστρέφει ο Μαουρίσιο (17/4). Παράλληλα, ανακοινώθηκε την Παρασκευή (4/3) και ένα κρούσμα κορονοϊού. Εκτός αποστολής επίσης Σένκεφελντ (12/0), Λούντκβιστ (11/1) και Μακέντα (13/3).

Charlie bets: Must win στο 2.10 για τον Παναθηναϊκό

(19:00) Καλό πρωτάθλημα έκαναν και οι δύο. Οι διοικήσεις τους δικαιώθηκαν για τις επιλογές που έκαναν στους προπονητές. Η διοίκηση του Ιωνικού να κρατήσει και να δώσει ευκαιρία στον Δημήτρη Σπανό, που ανέβασε την ομάδα να δουλέψει για πρώτη φορά στη Super League Interwetten. H διοίκηση του Παναιτωλικού να δώσει τα κλειδιά στον Γιάννη Αναστασίου. Οι δύο Έλληνες προπονητές έδειξαν σπουδαίο έργο και έχουν αφήσει σε καλή βαθμολογική θέση την ομάδα τους ενόψει playouts. Στο +8 ο Ιωνικός, στο +11 ο Παναιτωλικός από τα μπαράζ. Δύσκολο να βρεθεί άκρη καλύτερα να κοιτάξουμε άλλου.

Εξέτισε ο χαφ Κιάκος (18/2), αμφίβολοι ο μέσος Κάνιας (19/2) και ο στόπερ Τσιγκρίνσκι (21/0) για τον Ιωνικό. Πάγια εκτός ο εξτρέμ Ματσούκας (19/0). Τιμωρημένος ο αμυντικός Μαλής (19/0) και ο εξτρέμ Μόρσεϊ (22/2) για τον Παναιτωλικό. Εκτός αποστολή ο στόπερ Βργκοτς (14/0).

Charlie bets: Must win στο 2.10 για τον Παναθηναϊκό

(19:00) Το μόνο που πέτυχε ο Φέστα στον πάγκο του Απόλλωνα ήταν να κερδίσει τη Λαμία. Αυτή η νίκη πιθανότατα να έκανε τους παράγοντες της Λαμίας να του δώσουν την δουλειά και την ευθύνη να σώσει την ομάδα τους. Πάντως φαντάζει περίεργη επιλογή. Το μόνο σίγουρο με την πρόσληψη του Φέστα είναι πως η Λαμία θα παίξει συντηρητικά.

Ο ΠΑΟΚ έχει να διαχειριστεί την κούραση του από το ντέρμπι με την ΑΕΚ που το έβγαλε με παίκτη λιγότερο από το 19ο λεπτό. Για ακόμα μία φορά αποδείχτηκε πως ο Λουτσέσκου έχει καλά την ομάδα. Ο ΠΑΟΚ έχει σαν στόχο το +7, δεν κάνει χάρες, όμως δεν είναι φρέσκος. Η Λαμία θα παίξει για το 0-0 ακόμα και να καταφέρει να πάρει το παιχνίδι ο ΠΑΟΚ λογικά θα το κάνει στο όριο. Το under 2,5 στο 1.70 στην Interwetten.

Τιμωρημένοι οι μέσοι Τζανδάρης (20/0) και Γκέντσογλου (15/0) στη Λαμία. Εκτός επίσης Σκόνδρας (13/0) και Ρόμανιτς (19/1). Εκτός αποστολής ο Αραμπούλι (20/4) και ο Μανουσάκης (12/0). Τιμωρημένοι για τον ΠΑΟΚ Κρέσπο (8/1) και Τσιγγάρας (13/0), εκτός ο Μίτριτσα (15/1) με τον Λύρατζη (9/1) και τον Αουγκούστο (20/3).

Charlie bets: Must win στο 2.10 για τον Παναθηναϊκό

(19:00) Ό,τι και να συμβεί την τελευταία αγωνιστική ο ΟΦΗ με τον Νίκο Νιόπλια από την αρχή της σεζόν στον πάγκο του φέτος είχε σημαντική πρόοδο και δεν έμπλεξε σε μπελάδες. Η χαμηλή δυναμική του Απόλλωνα και οι επιστροφές των Ντε Γκουζμάν (18/0), Μεγιάδο (15/0), Νέιρα (16/6) κάνουν τον άσο στο 1.47 Interwetten δίκαιο. Βαθμολογικό κίνητρο έχουν και οι δύο, αφού δεν έχουν επιστραφεί οι βαθμοί στον ΠΑΣ ακόμα, ο Απόλλων δεν έχει όμως ομάδα. Οπότε άσος στο 1.47 δίκαιος, με την υποσημείωση ότι δεν έχουν επιστραφεί οι βαθμοί του ΠΑΣ, σε αντίθετη περίπτωση θα ήταν πάσο.

Εκτός ο μεσοεπιθετικός Τοράλ (17/3), τελευταία στιγμή θα κριθεί για τον φορ Φελίπε (5/2), αλλά γυρίζουν ο μέσοι Ντε Γκουζμάν (18/0), Μεγιάδο (15/0) και Νέιρα (16/6). Τιμωρημένος ο αμυντικός Γιαννούλης (15/0) για τον ΟΦΗ. Για τον Απόλλωνα φρέσκος τραυματίας ο μεσοεπιθετικός Μαρτίνες (19/0), τιμωρημένοι ο μέσος Κάστρο (22/0), χαφ Φατιόν (20/1) ο μπακ Βιτλής (9/0) κι ο στόπερ Ντομίνγκες (13/0), εξέτισε ο αμυντικός Ράιλι (2/0). Επιστρέφουν ο φορ Σίγκνεβιτς (9/0) κι ο στόπερ Ρόγκνε (9/0). Εκτός αποστολής ο Βέρχουλστ (12/0) και ο Γιακιμόβσκι (9/0).

Charlie bets: Must win στο 2.10 για τον Παναθηναϊκό

(19:00) Ο ΠΑΣ θα θέλει μόνο την νίκη για να βγει στα playoffs, με την υποσημείωση ότι δεν έχουν επιστραφεί ακόμα οι βαθμοί. Το κίνητρο είναι πιο υψηλό για την ομάδα του Μεταξά, καθώς θα ψάχνει για ένα καλό πλασάρισμα για την μάχη της τετράδας. Βαθμολογικό κίνητρο που έχει οδηγήσει να δίνεται ο ΠΑΣ σε τιμές φαβορί στον Βόλο. Αν κάποιος πιστεύει πως οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Μπράτσου θα αδιαφορήσουν ας πάει στο διπλό. Δεν έχω τέτοια πληροφόρηση, δεν μπορώ να πάω ούτε κόντρα στο κίνητρο, ούτε όμως να αγοράσω τον ΠΑΣ σε τιμές φαβορί.

Για τους γηπεδούχους τιμωρημένοι ο μπακ Φεράρι (22/1) και ο μέσος Σοάρες (18/1), αλλά εξέτισαν ο μπακ Ρομέρο (23/0) κι ο μεσοεπιθετικός Φερνάντες (19/2). Πάντα εκτός ο γκολκίπερ Κότνικ (7/0). Εκτός αποστολής Μορέιρα (22/2), Λώλης (16/0), Εραμούσπε (24/6) και Οικονομόπουλος (9/0). Με ίωση ο Λοντίγκιν (21/0), Κάργας (24/2), Μπρένερ (17/1) και Καραχάλιος, αλλά βρίσκονται κανονικά στην αποστολή.

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ