CHARLIE BETS

Charlie bets: Με τον διπλασιασμό στη Λεωφόρο, με υπομονή στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

Ο Αϊτόρ
Ο Αϊτόρ INTIME

Η δράση στα playoffs της Super League Interwetten συνεχίζεται με αμείωτο το ενδιαφέρον. Ξεχωρίζει το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ. Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκός - Άρης τα άλλα δύο ζευγάρια της ημέρας. Ο Τσάρλυ αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα.

Charlie bets: Με τον διπλασιασμό στη Λεωφόρο, με υπομονή στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

(17:00) Βαρύ το κλίμα στον Ολυμπιακό από τον αποκλεισμό, δημιουργεί όμως την υποχρέωση να στραφεί η ομάδα του Μαρτίνς στο πρωτάθλημα με στόχο να το καθαρίσει όσο γίνεται πιο γρήγορα. Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός περνούσε στον τελικό του Κυπέλλου ο Πορτογάλος τεχνικός θα αναγκαζόταν να φρεσκάρει την ομάδα του ώστε να έφτανε όσο δυνατόν πιο φρέσκια στον τελικό της 21η Μαΐου.

Από την στιγμή που αποκλείστηκε η μόνη σκέψη είναι να κατακτήσει το πρωτάθλημα και αν γίνεται να έρθουν νίκες από εδώ και πέρα ώστε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. Είναι δεδομένο πως ο κόσμος δεν είναι ευχαριστημένος από την φετινή εικόνα της ομάδας.

Σε κάθε περίπτωση ο αποκλεισμός από τον ΠΑΟΚ έχει αυξήσει το κίνητρο στον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα και το παιχνίδι με τον ΠΑΣ. Έβγαλε αμυντικά προβλήματα ο ΠΑΣ με την ΑΕΚ, λογικό, φθάσαμε στο τέλος της σεζόν και δεν είναι συνηθισμένη η ομάδα να παίζει συνεχόμενα παιχνίδια υψηλού ανταγωνισμού. Ο άσος με over 1,5 στο 1.57 στην Interwetten.

Εκτός ο Μανωλάς (10/0), στην αποστολή Φορτούνης (2/0) για τους γηπεδούχους. Νοκ άουτ ο Λαλά (24/0), "κόπηκε" ο Σισέ (23/5). Φρέσκο πρόβλημα ο φορ Μορέιρα (26/2), νοκ άουτ ξανά κι ο επιθετικός Κόντε (3/1) για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Εκτός ο επιθετικός Μίνα (12/0).

Charlie bets: Με τον διπλασιασμό στη Λεωφόρο, με υπομονή στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

(19:00) Προκρίθηκε εύκολα με δύο νίκες στον τελικό Κυπέλλου ο Παναθηναϊκός και κλείδωσε πως βγαίνει Ευρώπη ακόμη και αν τερματίσει 4ος στο πρωτάθλημα. Για να έχει όμως την κατάσταση στον έλεγχο του είναι απαραίτητο να κερδίσει την ομάδα του Μπούργος, να τη βάλει από κάτω στην βαθμολογία. Αν δεν τα καταφέρουν τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα, καθώς απομένουν 4 παιχνίδια και ο Παναθηναϊκός έχει να παίξει εκτός έδρας με ΑΕΚ, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και εντός έδρας μόνο με τον ΠΑΣ.

Καταλαβαίνετε πως χρειάζεται να κερδίσει οπωσδήποτε και τα δύο παιχνίδια στη Λεωφόρο και με ηρεμία να δει τι χρειάζεται και τι μπορεί να πάρει στα εκτός έδρας για να τερματίσει στην πρώτη τετράδα. Είναι πλεονέκτημα για τον Παναθηναϊκό πως ο Άρης δεν έχει δώσει επίσημο αγώνα για δύο εβδομάδες. Ο άσος στο 2.05 στην Interwetten.

Εκτός για τον Παναθηναϊκό ο Πούγγουρας (7/0), ο Διούδης (10/0) και ο Μακέντα (13/3). Πάγια εκτός ο Λούντκβιστ (11/1). Τιμωρημένος για τον Άρη ο τεχνικός της ομάδας Μπούργος. Τέλος η σεζόν για τον Μπεναλουάν (6/0).

Charlie bets: Με τον διπλασιασμό στη Λεωφόρο, με υπομονή στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

(21:00) Ο ΠΑΟΚ το βράδυ της Τετάρτης πανηγύρισε μία τεράστια πρόκριση στο Καραϊσκάκης. Οι παίκτες του Λουτσέσκου με το γκολ του Τσόλακ στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης μετά από εντυπωσιακή σέντρα με το εξωτερικό του Σβαμπ και απίθανο γύρισμα του Ολιβέιρα πέρασαν στον τελικό του Κυπέλλου.

Βαθμολογικό κίνητρο για το ντέρμπι Δικεφάλων στην Τούμπα έχει η ΑΕΚ, όμως η αλήθεια είναι πως ο ΠΑΟΚ είναι και καλύτερη ομάδα και της έχει πάρει τον αέρα. Το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ είναι κουρασμένος από τα 120 λεπτά μάχης της περασμένης Τετάρτης σε συνδυασμό με την ανάγκη της ΑΕΚ να μην φύγει με άδεια χέρια από την Τούμπα το πιθανότερο είναι να οδηγήσει σε ένα ντέρμπι με λίγες φάσεις, σε ένα προσεκτικό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Το under 2,5 στο 1.65 στην Interwetten.

Τιμωρημένος ο Αουγκούστο (21/3), βγήκαν με πρόβλημα οι Μπίσεσβαρ (27/1), Μιτρίτσα (18/1) από το Καραϊσκάκης και είναι αμφίβολο αν θα αγωνιστούν. Παραμένει εκτός ο Ελ Καντουρί (12/1). Σοκ για την ΑΕΚ ο τραυματισμός του Αραούχο (26/12). "Κόπηκε" ο Βράνιες (22/3), επιστρέφουν Άμραμπατ (25/4) και Μισελέν (21/0). Εκτός Γέβτιτς (16/0) και Λε Ταλέκ (23/1).

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ