CHARLIE BETS

Charlie bets: Με το 2.10 στα Γιάννενα και τα καλοπληρωμένα γκολ στο ΑΕΚ - Άρης

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πανηγυρίζουν στη Λεωφόρο γκολ κόντρα στον Απόλλωνα
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πανηγυρίζουν στη Λεωφόρο INTIME

Με δύο αναμετρήσεις συνεχίζεται η δράση στα playoffs της Super League Interwetten. Ο Τσάρλυ αναλύει τα δεδομένα των αγώνων της Κυριακής και καταλήγει σε πονταρίσματα.

Charlie bets: Με το 2.10 στα Γιάννενα και τα καλοπληρωμένα  γκολ στο ΑΕΚ - Άρης

(19:00) Βγάζει έναν διαφορετικό χαρακτήρα ο Παναθηναϊκός στα playoffs που δείχνει ότι μπορεί να τον οδηγήσει στο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Έχει βελτιωθεί πολύ στο παιχνίδι χωρίς μπάλα, έχει γίνει πιο σκληρός και καταφέρνει να παίρνει αποτελέσματα και νίκες χωρίς να είναι απαραίτητο να παίζει πολύ καλύτερα από τον αντίπαλο του.

Ο ΠΑΣ έχει παλέψει και τα τρία παιχνίδια που έχει δώσει στα playoffs. Έχασε στις καθυστερήσεις στην Τούμπα, πήρε ισοπαλία με τον Ολυμπιακό και ισοπαλία στο Βικελίδης. Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό υπάρχει μία διαφορά σε σχέση με αυτά των τριών πρώτων αγωνιστικών. Έφτασε η στιγμή που πρέπει να παίξει για να κερδίσει.

Μόνο αν νικήσει το παιχνίδι και μειώσει την διαφορά σε απόσταση βολής θα μπορεί στη συνέχεια να διεκδικήσει πραγματικά το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αυτή η πραγματικότητα εξυπηρετεί τον Παναθηναϊκό, που αν περάσει με διπλό από τους Ζωσιμάδες βάζει τα πράγματα σε μία σωστή για τον ίδιο σειρά. Γίνεται φαβορί για να τερματίσει στην πρώτη τετράδα. Το διπλό στο 2.10 από την Interwetten, ανέβηκε ελαφρώς από το 2.05.

Επιστρέφει ο μπακ Πίρσμαν (22/2), στην αποστολή για πρώτη φορά μετά τη δεύτερη αγωνιστική ο άτυχος φορ Κόντε (2/1). Νοκ άουτ ο χαφ Ντομίνγκεθ (25/1). Εκτός ο μπακ Ποζνάσκι (5/0). Η απουσία του Βιγιαφάνες (21/0) καλύπτεται από την στιγμή που γίνεται αυτόματα βασικός ο Αλεξανδρόπουλος. Απώλεια της τελευταίας στιγμής ο Καρλίτος (24/9). Νοκ άουτ ο χαφ Λούντκβιστ (11/1).

Charlie bets: Με το 2.10 στα Γιάννενα και τα καλοπληρωμένα  γκολ στο ΑΕΚ - Άρης

(19:30) Ο Άκης Μάντζιος άφησε καλή ομάδα στον Μπούργος και με την θετική αύρα που δημιούργησε η αλλαγή ενός προπονητή, που κάποια αρνητικά αποτελέσματα τον είχαν φθείρει, ήρθαν κάποιες αρχικές νίκες. Ο μήνας του μέλιτος όμως τελείωσε για τον Αργεντινό κόουτς και οι επιλογές του στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ προβλημάτισαν. Η απόφαση του να παίξει με τρία στόπερ, απέναντι σε έναν αντίπαλο που ξέρει να παίζει πίσω από την μπάλα, θεωρείται η κύρια αιτία για τη λευκή ισοπαλία με τον ΠΑΣ. Ένα αποτέλεσμα που έριξε τον Άρη από την πρώτη τετράδα.

Η ΑΕΚ έκανα καλή εμφάνιση στο Καραϊσκάκης παρότι έβγαλε ξανά αμυντικά προβλήματα και έχει την ευκαιρία αν κερδίσει τον Άρη να πάρει σοβαρό προβάδισμα για την ευρωπαϊκή της έξοδο. Ο Άρης έχει αποδείξει πως σε παιχνίδια που δεν έχει ο ίδιος την μπάλα και χτυπά στις αντεπιθέσεις γίνεται πιο επικίνδυνος και η άμυνα της ΑΕΚ δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, ειδικά στο ΟΑΚΑ. Το Goal/Goal στο 2.15, από το 2.25, από την Interwetten μοιάζει υπερβολικά υψηλό για τις συνθήκες του αγώνα.

Κόντρα στα προγνωστικά είναι έτοιμος ο Βράνιες (21/3) θα επιστρέψει το δίδυμο των Τζαβέλλα - Μήτογλου στο κέντρο της άμυνας. Ετοιμοπόλεμος δίνεται ο Μάνταλος (25/3), εκτός ξανά Σιμόες (20/0) και Ανσαριφάρντ (24/4). Κρούσμα κορονοϊού ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής ο Άρης. Εκτός Μάνος (18/0) και Μπράμπετς (29/1).


Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ