CHARLIE BETS

Charlie bets: Με τη χειρότερη δυνατή ψυχολογία η ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο Αραμπί σκοράρει κόντρα στην ΑΕΚ για τη Super League Interwetten στο ΟΑΚΑ
Ο Στάνκοβιτς κόντρα στον Αραμπί σε ματς πρωταθλήματος INTIME

Η δράση συνεχίζεται στη Super League Interwetten με την 23η αγωνιστική. Δεσπόζει το Ολυμπιακός - ΑΕΚ στο Φάληρο. Ο Τσάρλυ αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων και καταλήγει σε πονταρίσματα.

Charlie bets: Με τη χειρότερη δυνατή ψυχολογία η ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό

(Σάββατο 19:30) Ο Αστέρας Τρίπολης με 5 συνεχόμενες νίκες δίχως να δεχτεί γκολ κατάφερε όχι μόνο να πλασαριστεί την πρώτη 6άδα, αλλά να αποκτήσει και μία ισχυρή δυναμική 4άδας. Μία δυναμική που ασφαλώς δεν θέλουν να σταματήσει απέναντι στον Ιωνικό. Η ομάδα του Σπανού πραγματοποίησε φιλότιμη προσπάθεια απέναντι στον Ολυμπιακό δεν αξιοποίησε όμως τις ευκαιρίες που δημιούργησε στο πρώτο μέρος και ήταν επόμενο να αλλάξουν τα δεδομένα στην επανάληψη.

Η ομάδα του Ράσταβατς έχει αποδείξει πως μπορεί να κρατά το μηδέν στην άμυνα με τις μικρομεσαίες ομάδες και όχι μόνο. Με αυτό το όπλο περιμένω να φθάσει στη νίκη. Ο άσος στο 1.63 στην Interwetten.

Δίχως προβλήματα ο Αστέρας, εξέτισε και ο σημαντικός μέσος Μουνάφο. Παραμένουν εκτός για τους φιλοξενούμενους ο φορ Τουράμ (13/1) και ο μεσοεπιθετικός Καμπράλ (16/0), κάρτες ο μπακ Μύγας (19/0).

Charlie bets: Με τη χειρότερη δυνατή ψυχολογία η ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό

(Σάββατο 19:30) Ο Απόλλων Σμύρνης έχει σπάσει όλα τα αρνητικά ρεκόρ με τη δυσκολία που έχει στο σκοράρισμα. Μετά από τη νίκη του Ατρόμητου επί της Λαμίας τα πράγματα έχουν γίνει πολύ δύσκολα για την ομάδα του Φέστα, πρέπει άμεσα να αρχίσει η "ελαφρά ταξιαρχία" να σκοράρει ώστε να διεκδικήσει έστω τη συμμετοχή της στα μπαράζ. Έχουν να γευτούν την χαρά του γκολ από τις 4/12, όταν είχαν ηττηθεί με 4-1 στο Περιστέρι. Την περασμένη Κυριακή απέναντι στην ΑΕΚ έγινε μία φιλότιμη προσπάθεια.

Υπάρχει η ελπίδα, οι δύο καλές για τα δεδομένα του συλλόγου προσθήκες που έγιναν, του Πορτογάλου μέσου Μανουέλ Φερνάντες και του επιθετικού Εμπαγκογκού, να δώσουν μία επιθετική ώθηση στην ομάδα. Θα επιλέξω να πάω με τα χαρακτηριστικά του Παναιτωλικού. Η ομάδα του Αναστασίου παίζει ποδόσφαιρο, παίρνει την μπάλα και προσπαθεί να χτίσει επιθέσεις και δεν έχει την καλύτερη αμυντική λειτουργία.

Κάπου θα σπάσει το σερί χωρίς γκολ του Απόλλωνα και ο τρόπος που αγωνίζεται ο Παναιτωλικός, αλλά και η κούραση από τα 120 λεπτά του περασμένου Σαββάτου τούς δίνει μία ευκαιρία. Το Goal/Goal στο 2.05 στην Interwetten. Εξέτισε και επιστρέφει μέσος Κάστρο (17/0), έχασε τα δύο τελευταία ο στόπερ Άλβες (14/0), τιμωρημένοι με κάρτες ο αρχηγός/μέσος Φατιόν (18/1) και ο αμυντικός Λισγάρας (12/0).

Για τους φιλοξενούμενους τιμωρημένος ο μεσοεπιθετικός Ντουάρτε (19/2) που αποβλήθηκε με τον Ολυμπιακό. Αμφίβολοι παραμένουν ο φορ Βέργος (19/5) και ο μπακ Αποστολάκης (13/0).

Charlie bets: Με τη χειρότερη δυνατή ψυχολογία η ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό

(Κυριακή 15:00) Μεγάλο παιχνίδι για την πρώτη 6άδα. Ο ΟΦΗ βρίσκεται στον έναν βαθμό από τον 6ο Παναθηναϊκό, ο Βόλος στους 2. Ο νικητής αν υπάρξει θα κάνει πραγματικά ένα πολύ σοβαρό βήμα 6άδας. Και οι δύο ομάδες προέρχονται από τυχερό τρίποντο. Ο Βόλος δέχτηκε μεγάλη πίεση στο Βικελίδης, το τελικό 0-2 ήρθε από τη δυσκολία που παρουσιάζουν οι παίκτες του Μάντζιου στο σκοράρισμα.

Ο ΟΦΗ πήρε ρεπό την περασμένη αγωνιστική, καθώς αναβλήθηκε το παιχνίδι του στο Περιστέρι και σαν τελευταίο δείγμα έχουν τη νίκη με διαιτητική εύνοια επί του Παναθηναϊκού. Σε κάθε περίπτωση το ερώτημα είναι ποιος από τους δύο αξίζει ή μπορεί να διεκδικήσει την 6η θέση, η απάντηση είναι πως την μάχη μπορεί ανεξαρτήτου τελικής έκβασης να την δώσει ο ΟΦΗ. Ο άσος είναι προαπαιτούμενο και δίνεται στο 1.90 στην Interwetten.

Τραυματίες οι Τσιλιανίδης (10/2), Καμάου (15/1), επέστρεψε από το Κόπα Άφρικα ο βασικός τερματοφύλακας Επασί (13/0). Εξέτισε ο στόπερ Πασαλίδης (17/1). Το σημαντικό είναι πως ο άξονας Μεγιάδο - Γκαγιέγκος - Νέιρα είναι υγιής.

Charlie bets: Με τη χειρότερη δυνατή ψυχολογία η ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό

(Κυριακή 15:30) Δεν υπάρχουν περιθώρια για τον Παναθηναϊκό. Αν δεν κερδίσει τη Λαμία, η πραγματικότητα που θα δημιουργηθεί θα είναι δραματική. Η εικόνα του με κατώτερες ομάδες στη Λεωφόρο και η κρισιμότητα του αγώνα κάνει τον άσο να φαντάζει μία πολύ γερή βάση. Η Λαμία έβγαλε και κούραση στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Έβγαλε βεβαρημένο πρόγραμμα αντιμετώπισε προβλήματα με τον κορονοϊό και ήρθε η ήττα με 3-1 την Πέμπτη στο Περιστέρι. Δεν μπορώ να φανταστώ ομάδα που έβαλε πριν από 3 ημέρες 3 γκολ ο Ατρόμητος να δυσκολέψει τον Παναθηναϊκό. Ο άσος με over 1,5 στο 1.73 στην Interwetten.

Επιστρέφουν Βιγιαφάνιες (15/0), Κώτσιρας (15/0), όχι ο Μαουρίσιο (17/4), χτύπησε ο Λούντκβιστ (11/1) εκτός κι ο Μακέντα (13/3). Σημαντικές οι απουσίες για την Λαμία. Εκτός ο αρχηγός/μέσος Μπεχαράνο (14/1), ο εξτρέμ Ρόμανιτς (16/1) και οι μπακ Σαραμαντάς (11/0) και Προβυδάκης (13/0).

Charlie bets: Με τη χειρότερη δυνατή ψυχολογία η ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό

(Κυριακή 17:15) Συνεχίζει την θετική του πορεία ο ΠΑΟΚ. Το αγωνιστικό μάζεμα που έφεραν στην ομάδα οι αλλαγές του Λουτσέσκου μετά από την ήττα στη Νίκαια, η ραγδαία αγωνιστική άνοδος του Κούρτιτς μεταμόρφωσαν τον ΠΑΟΚ που τρέχει ένα σπουδαίο ρεκόρ 11-2-0 σε όλες τις διοργανώσεις. Πανηγυρίστηκε απόλυτα δικαιολογημένα έξαλλα η πρόκριση επί της ΑΕΚ και με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία θα υποδεχτούν τον Ατρόμητο.

Έκανε και με το παραπάνω την δουλειά της η ομάδα του Κόλμαν την περασμένη Πέμπτη. Τεράστια η νίκη επί της Λαμίας, δεν είναι όμως σε θέση ο Ατρόμητος να βάλει πραγματικά δύσκολα στον ΠΑΟΚ. Ο άσος με over 1,5 στο 1.53 στην Interwetten, συντηρητική επιλογή.

Επανέρχονται ο Μιχαηλίδης (15/1), Τσόλακ (4/0), ερώτημα ο Ζαμπά (4/1). Μακροχρόνιοι οι Ελ Καντουρί (7/1) Ολιβέιρα. Τιμωρημένος ο πρώτος σκόρερ Κουλούρης (18/6) για τον Ατρόμητο, εξέτισε ο μεσοεπιθετικός Μουνίθ (15/2), δεν υπολογίζονται οι στόπερ Στρούγγης (13/2), ο μπακ Καστεγιάνο (18/0) και ο μέσος Σάλομον (16/1).

Charlie bets: Με τη χειρότερη δυνατή ψυχολογία η ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό

(Κυριακή 19:30) Σε χειρότερο κλίμα δεν θα μπορούσε να δώσει το ντέρμπι η ομάδα της ΑΕΚ. Ο Αργύρης Γιαννίκης γνωρίζει πως έχασε και την τελευταία ευκαιρία για να αλλάξει τη μοίρα του και να σώσει τις εντυπώσεις. Δεν έχει καταφέρει να παρουσιάσει ένα αγωνιστικό σχέδιο ικανό να κερδίσει στόχους, αλλά και τον κόσμο της ομάδας.

Ο Ολυμπιακός δεν πετάει, δεν βρίσκεται στα καλύτερα του, όμως έχει τον τρόπο του να παίρνει αυτό που χρειάζεται στα εγχώρια παιχνίδια. Ο άσος στο 1.83 στην Interwetten.

Μετά από καιρό τους έχει όλους, εκτός του Ροντρίγκες, διαθέσιμους ο Μαρτίνς. Αμφίβολοι οι Βράνιες (17/3) και Μάνταλος (18/2) για την ΑΕΚ.

Charlie bets: Με τη χειρότερη δυνατή ψυχολογία η ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό

(Δευτέρα 19:30) Ματσάρα, παίζεται η 6άδα. Ο ΠΑΣ έχει ένα πλεονέκτημα 4 βαθμών από τον Άρη, που στην χειρότερη περίπτωση θέλει να το διατηρήσει. Η ομάδα του Μάντζιου χρωστά απαντήσεις στον ΠΑΣ από την ταπεινωτική ήττα με 1-5 του πρώτου γύρου, αλλά και να γυρίσει ξανά το κλίμα μετά την εντός έδρας ήττα με 0-2 από τον Βόλο, σε παιχνίδι πάντως που το τελικό αποτέλεσμα δεν λέει όλη την αλήθεια.

Ο Άρης σκοράρει πιο εύκολα εκτός έδρας που βρίσκει περισσότερους χώρους. Είναι τελικός για την ομάδα του Μάντζιου, περιμένω να βγάλει χαρακτήρα, στο 2.60 στην Interwetten το διπλό, είναι σημαντική η απουσία του Περέα (19/6) που αυτοτραυματίστηκε. Δύσκολα ξανά ο μπακ Γκαρντάφσκι (11/1), αλλά επιστρέφει ο σημαντικός μέσος Ντομίνγκεθ (18/0). Εξέτισε ο πολύτιμος στόπερ Φαμπιάνο (17/0), 50-50 o μπακ Λούμορ (7/0) στον Άρη.

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ